Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Zbog retrogradne Venere potreban je oprez, a tri će znaka biti posebno emotivna

Kada Venera postane retrogradna, to može utjecati na naše međuljudske odnose, samopoštovanje, vrijednosti i estetske preferencije. Može doći do znatnog usporavanja u navedenim područjima života. 

Tjedni horoskop od 24. do 30. srpnja 2023.

Faze retrogradnosti bilo kojeg planeta zahtijevaju od nas da se osvrnemo unatrag. Dolazi do stanke u kojoj se ne treba baviti ničim novim, nego treba revidirati ono što je dosad učinjeno. U slučaju retrogradne Venere od 23. srpnja do 4. rujna 2023. godine, ista će utjecati na sljedeća područja života kod horoksopskih znakova:

1. Veza: Moguće je da stari problemi u vezi ili neriješeni sukobi ponovno isplivaju na površinu. To može biti vrijeme kada se moraš suočiti s dinamikom veze, komunikacijom i potrebama. To može dovesti do pojašnjenja, pomirenja ili čak odluke o tome želiš li ili ne nastaviti vezu.

2. Samopouzdanje: Retrogradna Venera također može staviti naše samopouzdanje i ljubav prema sebi u fokus. To može dovesti do sumnje, neizvjesnosti ili preispitivanja svojih vrijednosti i prioriteta. Ovo je prilika da ojačamo sliku o sebi i osvijestimo što doista cijenimo u svojim vezama i životu.

3. Financije i estetske preferencije: Venera također vlada područjem financija i estetike. Tijekom recesije može doći do financijskih izazova ili ponovne procjene naše potrošnje. Također je moguće da se naše estetske preferencije mogu promijeniti ili da se više bavimo umjetnošću, ljepotom ili dizajnom.

Sada je važno biti strpljiv, odvojiti vrijeme za samorefleksiju i shvatiti da je ovo razdoblje testiranja i integracije. Usredotočenost na unutarnji rad, brigu o sebi i razjašnjavanje dinamike veze može biti od pomoći.

Jarac

Ljubav: Sramežljivost je sada prošlost. Sada želiš uživati u ljetu svim svojim osjetilima. To vrijedi i za ljubav. Kao samac bit ćeš redoviti gost u omiljenom klubu i krenut ćeš u veliku ofanzivu kada je u pitanju pronalazak partnera. Svi koji su već u vezi mogu se veseliti ugodnom tjednu. Tvoja omiljena osoba uživat će u tvojim seksi napadima.

Posao: Tražena si na poslu. Tvoje praktične ideje i čvrsta perspektiva su plus za svaki tim. Kao freelancer ćeš prikupljati nove mušterije i uvjeravati ih inovativnim konceptima. Radit ćeš učinkovito i preuzimati odgovornost bez napora. Afirmirat ćeš se u pregovorima o cijenama i uvjetima ugovora.

Zdravlje: Psihički si vrlo snažna. Ova unutarnja stabilnost pomaže ti da ovladaš svojim životom i osiguraš si vrlo dobru ravnotežu između posla i privatnog života. U slobodno vrijeme ćeš se brzo opustiti. Sada voliš biti vani jer, kao zemljani znak, uživaš u prirodi. 

 | Autor: Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Tvojoj vezi je sada potrebno više truda i brige. Kritičnija si nego inače i na malom si ego tripu. Potrebno je više osjetljivosti da ne bude drame. Samci će uživati u mogućnosti da rade što god žele. Ti si, međutim, toliko nepredvidiva da bi si sama mogla zeznuti dobru priliku za spoj.

Posao: U poslu ti je sada važna kolegijalna suradnja. Ali, trenutačno imaš posla sa zahtjevnom ekipom koja ti predstavlja veliki izazov. Financijski problemi mogli bi se pojaviti od 28. srpnja. 

Zdravlje: Tvoje zvijezde preporučuju ljetovanje. Krivulja uspješnosti ti je u padu, pa će ti dobro doći udaljenost od svakodnevice i stalnog stresa. Važno je da se u slobodno vrijeme smiriš i jednostavno zanemariš sve što ti stvara stres.

Ribe

Ljubav: U svojoj vezi trebaš razjasniti nekoliko sitnica. Merkur i Mars ukazuju na potrebu za raspravom. Intuicija će ti pomoći u komunikaciji s dragom osobom. Uživaj u trenutku, ali ne očekuj više od toga.

Posao: Diplomacija i osjećaj za mjeru bit će ti itekako potrebni ovog tjedna. Mars donosi stres na poslu, a sputavat će te sitnice. Što ćeš više imati strpljenja, to će ti biti bolje. Timski rad će ti donijeti više uspjeha od samostalnog rada. Financijski, stvari izgledaju jako dobro. 

Zdravlje: Mars je izazovan, pa ti je sada teško ustati i vježbati. Radije se onda opusti i sjedni uz čašu vina navečer ispred televizora, umjesto vezanja tenisica za trčanje. Wellness i njega upravo sada djeluju posebno intenzivno.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka kojima treba cijela vječnost da uđu u brak. "Da" im nije lako reći... Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Ljubav: Sunce i Venera povećavaju tvoj seksepil. Samci sada šalju lajkove i prilično intenzivno koketiraju. I mogla bi imati uspjeha! Sunce i Venera mogu povećati tvoju želju za maženjem, ali mogu te i navesti na propitkivanje, što bi moglo dovesti do sumnji, ljubomore i svađe.

Posao: Merkur te sada čini aktivnom kontakt osobom na poslu. Prikupit ćeš važne informacije u tren oka i povezati se s pravim ljudima. Uživat ćeš u razmjeni iskustava i učenju. Tvoje financije su dobre, jer sada možeš bolje uskladiti troškove i prihode.

Zdravlje: Blistaš poput ljetnog sunca, jer sunce i Venera poboljšavaju raspoloženje, a  i možeš si vjerovati više nego inače. Venera također djeluje kao eliksir ljepote i povećava tvoje uživanje u wellnessu, njezi kože i svemu što čini da izgledaš još bolje.

Bik

Ljubav: Privlačna si jednoj dragoj osobi. Ali, ako će ti se htjeti približiti, potrebno mu je strpljenje. Naime, sada ti stalna veza baš i ne odgovara. Samci žive slobodno i nesputano i često flertuju. Sunce i Venera izazovni su i mogu pobuditi nezadovoljstvo koje si do sada tajila.

Posao: U poslu vlada rutina i sve ide nekako sporo. Važni detalji i sastanci koštaju te puno vremena. Kada je riječ o financijama, tvoja dalekovidnost je tražena. Sada ne možeš odgovoriti na sva pitanja. Međutim, uz strpljenje, jasnu strategiju i razumnu mentalnu mapu, još uvijek možeš dobro upravljati svojim zadacima.

Zdravlje: Sada žudiš za odmorom. Važne su ti duge šetnje, promjena okoline i više vremena za kreativnost te svoje osobne ciljeve. Razina tvoje energije je prilično umjerena, pa bi nekoliko slobodnih dana bilo prava stvar za tebe. Od 28. srpnja raspoloženje se diže i snaga ti se polako vraća.

 | Autor: Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Kozmičke tendencije su kontradiktorne. Samci su dobro prihvaćeni od svojih fanova. Ali, teško te je inspirirati. Samo pričekaj i vidi što će biti od flerta umjesto da ga odmah prekineš. U vezama je svaki dan drugačije raspoloženje. Nekad se vodi žestoka rasprava, a nekada intenzivna ljubav. Ali, barem nema dosade.

Posao: Ovo je sjajan tjedan za tvoju karijeru. Gotovo svake minute razvijat ćeš originalne ideje. Financijski ti se isplati pratiti dugoročna kretanja i štedjeti. 

Zdravlje: Tvoja želja za raznolikošću i užitkom je velika. Sve je u redu ako nećeš pretjerivati i ako ćeš znati svoje granice u jelu i piću. Sunce i Venera djeluju kao poticaj dobrom raspoloženju i golicaju tvoju hedonističku stranu.

Rak

Ljubav: Smatraš da je intelekt vrlo seksi. Naravno da voliš kad netko dobro izgleda. Ali, ako nema sadržaja, entuzijazam ti brzo prođe. Dobra komunikacija i dogovor bitni su u vezi. Trenutačno najviše uživaš u zajedničkom stvaranju novih planova.

Posao: Planet Mars te motivira da budeš više predana svom poslu. Potrebni su ti novi izazovi i tražiš uzbudljive zadatke. Lakše ti je predstaviti sebe i svoje vještine. To također povećava vrijednosti tvoje simpatije. Kad je novac u pitanju, oslanjat ćeš se na trajnu materijalnu imovinu.

Zdravlje: Kao vodeni znak jednostavno najbolje puniš gorivo kada si u blizini vode. Nije važno trčiš li oko obližnjeg jezera ili si na odmoru na plaži. Sada si u vrlo snažnoj fazi, fizički i psihički.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka koja će gotovo sigurno žaliti što nisu divlje živjeli u mlađim danima Miss7 Horoskop

Lav

Ljubav: Sunce i Venera golicaju tvoju želju za bezbrižnim flertovanjem. Želiš i eksperimentirati. Ali, također ćeš biti otvorena za ozbiljnu vezu. Zvijezde ti sada daju intenzivnu erotsku snagu i bude želju za ljubavlju.

Posao: Ovaj tjedan ćeš biti prepuna kreativnih ideja. Osim toga, tvoji novi poslovni kontakti bit će izvrsni. Financijski stvari idu dobro, premda ćeš rado trošiti novac na lijepe stvari i luksuz. Ali, nemoj pretjerivati, jer ti se zna dogoditi da se zaigraš i previše potrošiš. Znaš svoju granicu, pa je se i drži!

Zdravlje: Prepuna si samopouzdanja i tvoja kondicija je fantastična. Svoje zadatke rješavat ćeš sa žarom i bit ćeš u miru sama sa sobom. U slobodno vrijeme će ti dogovarati biti vani te uživati u ljetu i svemu što nudi u pogledu zabave i događanja na otvorenom.

Djevica

Ljubav: U tvojoj vezi trenutačno vlada harmonija. Mars i Jupiter ti pomažu da se dobro uskladiš sa svojom voljenom osobom. U spavaćoj sobi si strastvenija i otvorenija za nove stvari. Samce će zahvatiti osvajački duh. Mars i Jupiter daju ti impulse za flert. Napokon se nešto događa!

Posao: Mars povećava tvoje ambicije i asertivnost. Trebaju ti novi izazovi, a ti ćeš htjeti pokazati što imaš na repertoaru. U svom timu bit ćeš pametni analitičar koji sve vodi ka zajedničkom cilju. Financijski ćeš biti spremnija riskirati, što nije tipično za djevice. Ali, točno ćeš znati što se isplati, a što ne.

Zdravlje: Snažni planet Mars prolazi kroz tvoj znak pozivajući te u prve redove. U svakodnevnom životu će mnoge stvari lakše funkcionirati. Napadat ćeš i nećeš odgađati izazove. Ali, teško ćeš se isključiti od navale adrenalina koji će te preplaviti. Stalno ćeš imati osjećaj da još nešto moraš obaviti. 

 | Autor: Foto: Instagram @street_style_paris

Vaga

Ljubav: Lako ćeš flertovati zahvaljujući svojoj otvorenoj prirodi. Sunce i Venera te ovaj tjedan čine još privlačnijom i šarmantnijom. Slatkim iznenađenjima ćeš osvježavati vezu. Samo naprijed, tvoj dragi  će uživati u novim idejama!

Posao: Zvijezde su ti sada naklonjene. Na poslu ćeš dobro komunicirati, a razmjena informacija i umrežavanje bit će ti dječja igra. Zajamčeno ti je priznanje. Prilikom kupovine obrati pažnju na povoljne cijene. Planiraj dalekovidno i smanjuj nepotrebne troškove.

Zdravlje: Sunce i Venera boje tvoje nebo u ružičasto. Uživat ćeš u trenutku i uvijek smišljati nešto čime ćeš začiniti svoju svakodnevicu. Uglavnom ćeš se fokusirati na hobije koji ne troše puno energije. Radije ćeš se opustiti na terasi za sunčanje s prijateljima ili otići na izlet u grad, nego vježbati u teretani.

Škorpion

Ljubav: Slobodni neće aktivno tražiti svoju srodnu dušu. Prepustit ćeš slučaju hoće li doći do sudbonosnog susreta. U vezi romantiku kvare svakodnevne sitnice. Međutim, od 28. srpnja će ti Merkur pružiti najbolje vibracije za osjetljive razgovore koji će sve vratiti u red.

Posao: Snažan Mars daje ti doista dobru fazu u smislu timskog rada i uspjeha na poslu. Oduševljavat ćeš pouzdanošću i pametnim planovima. Financijski si, međutim, sklona pretjerano trošiti. Štedi! 

Zdravlje: Mars i Saturn daju ti pregršt energije. S ovim kozmičkim fitness turbom možeš se odvažiti na veliki program vježbanja. Opsežna tjelovježba, vožnje biciklom, sport na otvorenom… uvijek ćeš biti prvim redovima. Sada je također pravo vrijeme za uređenje kuće.

Strijelac 

Ljubav: Sunce i Venera omogućit će samcima da zablistaju i povećat će tvoju privlačnost. To neće ostati bez učinka pa bi se jedan naizgled bezazleni flert mogao pretvoriti u ozbiljnu vezu. Parovi će se maziti i paziti. To je dobro za tebe, jer ćeš se osjećati voljeno i bit ćeš čak spremna za sljedeći veliki korak.

Posao: Trenutačno ti je lako unijeti strukturu u svoje zadatke i riješiti otvorena pitanja. Rutina ti ne smeta, uživat ćeš u kreativnim stvarima i možeš računati na podršku kolega. Što će tvoje ideje biti originalnije, to će biti bolje prihvaćene. Pametno ćeš ulagati svoj novac.

Zdravlje: Ovaj tjedan ćeš puno raditi za svoje dobro: Sunce i Venera nude ti potrebne impulse za poboljšanje imidža i karizme. Sve što ima veze s ljepotom, wellnessom i njegom kože super je. Dobro se zabavi, opusti se u visećoj mreži u slobodno vrijeme i počasti se za dodatno guštanje.

 

Photo: None

Komentari 0