Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Vodenjaci i djevice baš će uživati u adventu, ovnove i blizance čekaju financijska iznenađenja

  • Posljednji mjesec u godini svim horoskopskim znakovima daje puno podrške i puno sreće
  • Ni sljedećih dana neće nedostajati snažnih emocija pa će se puno toga događati na ljubavnom planu
  • Pripreme za blagdane mogu započeti – u miru i spokoju

Ovaj tjedan bit će intenzivniji kad je riječ u međuljudskim odnosima. To će se uglavnom manifestirati u velikoj strasti, moguće su nove ljubavi, avanture, a flertovanja nikako neće nedostajati. Međutim, ovaj tjedan moglo bi doći i do posesivnosti i ljubomore, stoga je dobro dvaput razmisliti prije nego što nešto kažeš, a osobito prije nego što odlučiš nešto drastično poduzeti. 

Tjedni horoskop od 4. do 10. prosinca 2023. godine

S dobrim utjecajima kozmičke energije koji nam donosi posljednji mjesec u godini, uzbudljive prilike i izazovi čekaju sve horoskopske znakove. Ukratko, bit će vrlo veselo, intenzivno i bogato događanjima. 

Jarac

Ljubav: Venera i Jupiter osiguravaju inspirativnu i uzbudljivu fazu u tvojoj vezi. Sada ste ti i tvoj dragi na istoj valnoj duljini i divno se slažete. Slobodni će biti iznutra potpuno opušteni, ali uvijek spremni na akciju. Sada se stvari mogu dogoditi vrlo brzo i na tebi je odluka hoćeš li se aktivirati ili ne.

Posao: Poslovni planet Merkur i guru sreće Jupiter ohrabruju te i nude prilike za napredovanje. Imat ćeš dobar odnos s ljudima koji su važni te ćeš imati koristi od dobrih prilika. Kada je riječ o stvaranju bogatstva i ulaganju, dobro ćeš se snalaziti u tome. Merkur ti sada pomaže da brže prepoznaš svoje prilike i dosljedno ih iskoristiš.

Zdravlje: Snažna kozmička podrška ima vrlo pozitivan učinak na tvoje opće stanje. Imat ćeš jake živce i razmišljati pozitivno. Razina tvoje energije je visoka i sada možeš učiniti puno toga. Također se brzo možeš osloboditi stresa.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Bit ćeš koketno raspoložena, ali raspoložena za zabavu i avanturu, a ne za nešto čvrsto i dugotrajno. U vezi će biti živahno,  želiš motivirati svog partnera za neke projekte, ali ideje vam se ipak razilaze. Djelujte oboje diplomatski, više ćete postići.

Posao: Bit ćeš fleksibilna i imati smisla za inovacije i održivost, što je prava mješavina uspjeha. Moći ćeš brzo razjasniti tehnička pitanja, ali trebat će ti više vremena za kreativne zadatke. Financijski će stvari ići dobro ako obuzdaš svoju ljubav prema skupim užicima.

Zdravlje: Sada jednostavno voliš biti u pokretu i želiš obaviti puno stvari prije kraja godine. Sunce i Mars ti daju snagu pa možeš ponovno 'napadati' na poslu, u svakodnevnom životu i u sportu. Venera savjetuje: U kolačićima i obilnim adventskim poslasticama uživaj samo umjereno.

Ribe

Ljubav: Venera i Jupiter obećavaju ti fazu punu harmonije. U tvojoj vezi stvari idu dobro, dobri razgovori vas zbližavaju. Erotika te sada posebno ispunjava. Samci će brzo uspostavljati kontakte. Lako ćeš razviti osjećaje i ponovno se zaljubiti.

Posao: Merkur i Venera pomažu ti da se sada prikažeš u pravom svjetlu. Težit ćeš priznanju, dobit ćeš ga i bit ćeš orijentirana na budućnost. Ali, Sunce i Mars upozoravaju: treba ti više strpljenja sa svojim timom i moraš im malo bolje objasniti svoje ideje. Zauzvrat, Merkur i Jupiter promoviraju tvoje financijske projekte pa očekuj veći pritok novca.

Zdravlje: Venera i Jupiter donose dobro raspoloženje i pojačavaju želju za zdravim načinom života. Unatoč tome, tvoj energetski barometar nije baš na visini. Bolje je usporiti tijekom aktivnosti. Ravnoteža u svim situacijama u životu je sada jako važna za tebe.

Ovan

Ljubav: Kao samac, ovaj ćeš tjedan skupljati bodove svojom vatrenom i šaljivom prirodom. Seksi Mars čini te favoritom za vrući adventski flert. U vezi znaš kako uz nekoliko pametnih trikova unijeti novo uzbuđenje u svoj seksualni život.

Posao: Kao timski radnik, ti si sada poput motora. Motivirat ćeš druge, misliti pozitivno i grabiti ka zajedničkom cilju. Kao freelancer ćeš si osiguravati dobre ugovore i impresionirati svoje klijente velikom raznolikošću ideja i kreativnosti. Ali, tvoja financijska stabilnost je malo previše labava.

Zdravlje: Ambiciozna si kada je u pitanju kondicijski trening, a i u svakodnevnom životu ćeš proživljavati zahtjevna opterećenja. Navečer se počasti malo intenzivnijim programom njege za kompenzaciju.

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji su cijepljeni od romantike: ništa cvijeće, ništa poljupci na mjesečini Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Osjećat ćeš se ograničeno ili kritizirano. S vremena na vrijeme zatvori oči i stvari će krenuti na bolje. Slobodni će sada biti više zainteresirani za brigu o sebi, više nego za vrućim flertovima. Venera ti preporučuje da napraviš stanku u spojevima. Sada je vrijeme za sebe.

Posao: Rutina ti sada daje sigurnost koja ti je potrebna i odgovarat će ti upravljiv način rada. Moći ćeš preuzimati odgovornost, a Jupiter jača tvoje samopouzdanje. Osobito ćeš se dobro pokazati na rukovodećem položaju, a imat ćeš i potpuni financijski uvid. Merkur te sada čini financijskom lisicom.

Zdravlje: Jačaj svoju kondiciju i gradi izdržljivost. A to je sada iznenađujuće jednostavno: možeš se održati u formi uz samo nekoliko učinkovitih vježbi. Također radi na svojoj mentalnoj dobrobiti. Navečer se opusti uz dobar film, odspavaj malo duže i završi dug dan opuštajući se na kauču.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Vjerojatno ćeš htjeti isprobati svoj šarm pa ćeš biti jako aktivna. Moguće su brze afere, ali ćeš naći vremena da se zaljubiš. Već si u vezi? Mars te čini pomalo nemirnom. Budi oprezna, sklona si brzo reći nešto nepromišljeno.

Posao: Pred tobom je naporan tjedan u kojem su mogući stres i iznenađenja. Ali, zahvaljujući svojoj samouvjerenoj prirodi, sve ćeš svladavati s velikom fleksibilnošću i unutarnjim mirom. Stvari će najbolje funkcioniraju kada ćeš se oslanjati na iskustvo. Tada ćeš brzo shvatiti da o financijskim obvezama treba dobro razmisliti.

Zdravlje: Napeti aspekti Marsa izazivaju te i snižavaju razinu energije. Sada jasno osjećaš da bi ti dobro došlo malo povlačenja i više vremena za razmišljanje. Njega, puno sna i prostora za tvoj um i dušu brzo će te obnoviti.

Rak

Ljubav: Sada te napokon čeka velika ljubav! Samci će imati priliku pronaći svoju srodnu dušu. Glasnik ljubavi Venera i planet sreće Jupiter jačaju tvoju privlačnost. U vezi ćeš uživati u zajedništvu. Svoju interakciju osvježavat ćeš s iskričavom sofisticiranošću i puno raznolikosti.

Posao: Stvari na poslu trenutačno izgledaju prilično dobro. Planet sreće Jupiter pomaže ti da ispravno procijeniš ljude u svom radnom okruženju. Kreativni projekti su ti trenutno vrlo laki. Tvoje ideje bit će dobro prihvaćene jer imaš osjećaj za trendove. Ali, prilično si velikodušna kada je novac u pitanju. Ponekad si dopustiš da te lijepe stvari previše koštaju.

Zdravlje: Venera donosi radost života, a Jupiter dozu samopouzdanja. Sada želiš punim plućima uživati u svom životu i svemu lijepom što ti nudi. Kuhat ćeš razna maštovita jela te uživati u slatkim kolačićima. Međutim, nedostaje ti motivacija za sport.

Lav

Ljubav: Prilično je kontradiktorno ono što ti sada zvijezde daju. Venera te čini ljubomornom, a Mars odvažnom i vrlo privlačnom. Tvoj dragi će se znojiti kada bude zauzet dresiranjem svoje lavice. Samce će biti prilično teško ukrotiti. Stalno ćeš izlaziti i teško će te netko pratiti. 

Posao: Razvijat ćeš puno hrabrosti i brzo oduševljavati inovativnim projektima. Želiš napredovati i postići nešto, pa ćeš, u skladu s tim, biti vrlo energična. Ali, nemoj pretjerivati s brzinom. Financijske stvari mogu se optimalno riješiti ako ćeš biti malo preciznija po pitanju cijena i uvjeta. Također je vrijedno baciti drugi pogled na posao.

Zdravlje: Mars te održava u formi i sada doista uživaš u akciji i vježbanju. U slobodno vrijeme izlazi što češće na svježi zrak i radi nešto za svoju kondiciju. Uživaj u izazovima i kondicijskim treninzima. Vrijedi sljedeće: što ih je više, to bolje. Osim toga, zračiš čistom radošću života pa se fokusiraj na ono što ti ide dobro.

Djevica

Ljubav: Venera i Jupiter osiguravaju zadovoljstvo i sklad u vezi. S najdražom osobom doživljavaš stabilnu i harmoničnu fazu. Osjećat ćeš se ugodno i kao samac. Uživat ćeš u svojoj slobodi, a opet si otvorena za sve mogućnosti koje ti zvijezde nude. A čini se da te čeka više od slatkog flerta!

Posao: U ovom trenutku rastu tvoje simpatije i šanse za napredovanje u karijeri. Kreativni aspekt također je snažan. Bit ćeš pred velikim izazovima, ali isplatit će ti se.

Zdravlje: Zahvaljujući planetu ljepote Veneri i glasniku sreće Jupiteru, dobro ti ide. Tvoje zvijezde motiviraju te na uživanje i slavlje. Upijat ćeš lijepe stvari koje ti tjedan nudi i dobro ćeš se osjećati zbog toga.

Vaga

Ljubav: Sunce i Mars te sada doista ohrabruju. Ako si slobodna, zanimat će te seks i erotske avanture. Nova ljubav je itekako realna. U vezi ćeš se oslanjati na nježno zavođenje. Jasno je da želiš motivirati svog partnera da bude aktivniji u krevetu. Ali, kod tebe se ne radi jedino o seksu. Duhovna veza također ponovno postaje jača.

Posao: Sunce i Mars pomažu ti da se sada bolje afirmiraš na svom poslu. Brzo ćeš reagirati i bit ćeš uvijek prisutna kada te zatrebaju. Sve ćeš impresionirati i svojom šarmantnom prirodom. Međutim, važno je da pripaziš na svoje troškove. Ovo je dobro vrijeme da provjeriš potencijal uštede.

Zdravlje: Tvoj energetski barometar raste, kao i entuzijazam. Osjećat ćeš se izvrsno i graditi novu snagu. Očekuje te jako dobar tjedan u kojem ćeš sve raditi s nevjerojatnom lakoćom. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Venera u tvom znaku obećava ti ružičasti oblak u ljubavi. Sada možeš srediti sve što u tvojoj vezi nije bilo kako treba. Ovakav stupanj bliskosti je rijedak, zbog čega ćeš intenzivno uživati u ovom tjednu. Slobodni će biti jako traženi i brzo se upustiti u flert. Pronaći ćeš osobu za koju smatraš da joj vrijedi otvoriti srce!

Posao: Osim ljubavi, zvijezde sada promoviraju i tvoju karijeru. Osigura ćeš si više priznanja i uživat ćeš u centru pažnje na poslu. Također imaš svoje financije pod kontrolom. Merkur će ti pomoći dogovoriti dobre cijene.

Zdravlje: Venera privlači tvoju veselu stranu i daje ti novo samopouzdanje. Želiš se dobro zabaviti - i hoćeš. Također ćeš postići izvrsne rezultate kada je u pitanju njega i sve što radiš kako bi izgledala dobro. Ulaganje u ljepotu i zdravlje se sada isplati.

Strijelac

Ljubav: Samci sada doživljavaju stimulirajuću fazu. Sunce i Mars u strijelcu povećavaju tvoj seksepil i samopouzdanje. Spontanija si, otvorenija i doista osvajački raspoložena. Također daješ dašak svježeg zraka u svojoj vezi. Zajedničke zabave bit će dobre za tebe i tvoju vezu.

Posao: Razvijat ćeš nove ideje i tražiti zahtjevne izazove u svom poslu. Iskorištavat ćeš svaku priliku koja ti se ukaže, jer su Sunce i Mars optimalni za sve što je vezano uz posao. To će također imati povoljan financijski učinak.

Zdravlje: Uživat ćeš u vježbanju i treninzima. Povećat ćeš svoj učinak, postavljati si ambiciozne ciljeve u sportu i ostvarivati ih. Toplinski tretmani, poput saune ili tople kupke, izvrstan su pojačivač energije za tebe. 

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji su najbolji kuhari, nenadmašni čak i u pečenju kolača Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @streetstyle__outfits

Komentari 0