Horoskop

Tjedni horoskop: Veze 3 horoskopska znaka sad nisu idealne, a jedan znak mogao bi i prekinuti

  • Neptun se ovaj tjedan susreće se s planetom koji predstavlja komunikaciju i razmišljanje, Merkurom
  • Što to znači za nas? Da nam je sada potrebno malo više strpljenja 
  • Pogledaj što zvijezde odnose u ovom tjednu za tvoj horoskopski znak 

U nadolazećem tjednu teško ćemo jasno razmišljati, a samim time i donositi odluke. Radije ćemo čekati da stvari same dođu na svoje mjesto. A jedva da nam je nešto drugo preostalo, jer s Neptunom se ništa ne može forsirati. Naime, Neptun od nas traži strpljenje i testira naše povjerenje.

Tjedni horoskop od 4. do 10. ožujka 2024. godine 

S druge strane, ono što će ovih dana jako dobro funkcionirati je sve što ima veze s maštom i inspiracijom, osobito kada je u pitanju (kreativno) pisanje. Kreativnost pobjeđuje logiku i razum. Osim toga, s ovom planetarnom konstelacijom, sve što suosjećajno komuniciramo je pod dobrom zvijezdom. Ako nađemo prave riječi za svoje bližnje, povjerenje u (međuljudskim) vezama može rasti.

Jarac

Ljubav: Osoba s kojom si u vezi uvidjet će koliko si fleksibilna i velikodušna. Zvijezde ti sada pomažu da sve vidiš opuštenije, što je dobro za vezu. Ako si slobodna, jednostavno pusti stvari da se odvijaju svojim tijekom. Ako dođe do flerta, budi sretna. Ako ne, zabavi se s prijateljima.

Posao: Razvijat ćeš vrhunske ideje i impresionirati timskim duhom, što dovodi do pozitivnih promjena na tvom poslu. Vješto ćeš koristiti svoje znanje i iskustvo i odmah vidjeti gdje promjene čine razliku. Ipak, budi oprezna pri kupovini: navodne povoljne cijene ne isporučuju uvijek ono što obećavaju na prvi pogled.

Zdravlje: Tvoja razina energije bit će prilično prosječna. Stoga je zahtjevniji program treninga bolje malo odgoditi. Umjesto toga si priušti slobodno vrijeme u prirodi. Sretni planet Jupiter pomoći će ti da se opustiš i intenzivno uživaš u svakom trenutku.

Tjedni horoskop | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Tjedni horoskop

Vodenjak

Ljubav: Ljubav, seks i veliki osjećaji: ovaj tjedan očekuje te sve to - i još više lijepih stvari! Dva ljubavna planeta, Venera i Mars, u punom su zamahu za tebe. Samci će prolaziti kroz vruću fazu u kojoj neće biti sami. U međuvremenu, veze doživljavaju ugodno oživljavanje osjećaja.

Posao: Ovaj tjedan imat ćeš gužvu na poslu. Vremenski pritisak i stres zahtijevat će od tebe da donosiš pametne odluke. Zahvaljujući Veneri, ostat ćeš smirena i koncentrirana na važnim sastancima i obuzdavat ćeš svoju agresivnost. Budi oprezna pri trošenju novca i što češće koristi mogućnosti štednje.

Zdravlje: Venera i Mars u vodenjaku djeluju kao jamac dobrog raspoloženja i injekcija energije u jednom. Dobro si i to će se vidjeti. Najbolje ćeš se osjećati kada pronađeš novu inspiraciju i učiniš svoju svakodnevicu šarenijom i uzbudljivijom.

Ribe

Ljubav: Trenutačno pažljivo promatraš svoju vezu jer želiš saznati kako možeš privući još više sreće. Dobri razgovori svakako igraju važnu ulogu. Samci će biti društveni i češće dijeliti lajkove. A kad ti se netko svidi, brzo ćeš biti spremna za više.

Posao: Ovaj tjedan je u izvrsnoj poziciji kada su u pitanju poslovi i karijera. Financijski planet Merkur i guru sreće Jupiter snažno te guraju i programiraju za uspjeh. Bit ćeš elokventna i maštovita. Tjedan je idealan za pregovore oko plaće ili razgovore za posao.

Zdravlje: Jako sretan spoj Sunca i Merkura daje ti veliku mentalnu snagu. Odmarat ćeš se u sebi i osjećati svoje istinske potrebe više nego ikada. Jednostavno ćeš biti stabilnija i uravnoteženija i primijetit ćeš koliko ti je to dobro.

Ovan

Ljubav: Venera i Mars čine idealnu ljubavnu mješavinu i daju ti puno seksepila. Nije ni čudo što tvoja omiljena osoba jednostavno ne može držati ruke podalje od tebe. Slobodni će puno koketirati. To će biti nagrađeno: lajkovi i spojevi donijet će ti uspjeh.

Posao: Imat ćeš svoje mišljenje koje se neće sviđati svima. Branit ćeš svoje stavove, ali moraš iznijeti čvrste argumente kako bi dokazala a si u pravu. Uživat ćeš u kreativnim zadacima. Financijski ćeš biti prilično velikodušna, ali pazi da ne pretjeraš. 

Zdravlje: S Venerom i Marsom kao tvojom kozmičkom stanicom za punjenje, imat ćeš puno snage i priliku da učiniš nešto dobro za sebe. Bavit ćeš se sportom, pa otići na masažu ili u toplice. Super u tome: sve što radiš za sebe i svoju kondiciju i regeneraciju imat će još intenzivniji učinak.

Možda vas zanima Horoskopski znakovi koji osjećaju najveći stres zbog vjenčanja: tko je u ovoj zabrinutoj četvorki? Rubrika Life&style Life&style

Bik

Ljubav: Trenutačno ti nedostaju seksi vibracije. Ali, to ti neće smetati. Bit ćeš sretna solo i uživati u druženju sa svojom ekipom. Čak ti je dobrodošla stanka. U vezi iskoristi priliku da razjasniš otvorena pitanja. Nakon toga ćeš opet osjećati bliskost. 

Posao: Merkur i Jupiter daju ti zamah na poslu, a ti ćeš marljivo prikupljati sve važne informacije i vješto koristiti svoje vještine. Imat ćeš osjećaj za prilike, inovacije i povoljne ponude pa ćeš za to dobivati puno pohvala. 

Zdravlje: Sunce i Merkur jačaju te sada na duhovnoj razini. Mentalno si trenutačno vrlo snažna. Ali, bit ćeš manje motivirana za vježbanje. Priušti si nekoliko dodatnih trenutaka opuštanja.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Venera i Mars čine ljubav sjajnom i povećavaju tvoju želju za seksi avanturama. Intenzivno ćeš flertovati i nećeš propustiti priliku za ljubav. Ako si u vezi, stvari idu dobro za oboje. Ti ćeš unositi novi polet u vezu i bit ćeš sklona eksperimentima na erotskoj razini.

Posao: Venera te sada stavlja u pravo svjetlo. Bit ćeš popularna u svom timu i stvarat ćeš dobro raspoloženje među kupcima i kod kolega. Dizajn, razvoj ideja i kreativni koncepti lako će ti ići od ruke. Financijski stvari također izgledaju dobro: ima ćeš oko za unosne ponude.

Zdravlje: Tvoje samopouzdanje je visoko, kao i životna radost. Prolazit ćeš kroz tjedan s puno zamaha i pozitivnog stava. Imat ćeš potrebu kretati se, ali također ćeš uživati u zabavi.

Rak

Ljubav: Samci se sada pokazuju kao samouvjereni i neovisni. Nova poznanstva ispitivat ćeš pažljivo, gotovo malo prekritično. Ako si u vezi, mogla bi svoju vezu podvrgavati stres testu. Ali, brzo će postati jasno: još ste uvijek jako dobar tim i možete ojačati svoju ljubav.

Posao: Na pravom si putu što se tiče posla i karijere. Stvari stoje sjajno, osobito u komunikaciji i pridobivanju kupaca, jer te Sunce i Merkur jako dobro podržavaju. Sada si osobito sretna kada posluješ s bankama, vlastima ili osiguravajućim društvima.

Zdravlje: Mješavina sunca i Jupitera sada djeluje kao tvoj vodič za sreću: razvijat ćeš dobar osjećaj za tijelo, ali i puno samopouzdanja. Psihički poremećaji nestaju i spremna si za novu, bolju fazu. Ovo će biti osobito ugodan tjedan za tebe!

Lav

Ljubav: Kontradiktorne vibracije s Venere i Marsa trenutačno te toliko potiču da ćeš unositi nemir u svoju vezu i možda se čak zainteresiraš za nekog drugog. Ako si slobodna, jako ćeš napredovati kada je u pitanju flert. Prije nego što uložiš svoje osjećaje, prvo provjeri svog potencijalnog partnera.

Posao: Stvari na poslu ne napreduju kako si očekivala. Očekivanja su ti velika, ali te okolina ipak malo koči. Ništa ne pomaže - potrebno je strpljenje i fleksibilnost. Financijski imaš situaciju pod kontrolom: smatraš da je važno obnoviti rezerve.

Zdravlje: Razina tvoje energije je golema. Možda imaš velike planove, ali se nećeš pridržavati uvijek svog fitness programa. To je također zato što svoju energiju ne usmjeravaš na jednu stvar. Što se više ograničiš na bitno, to će ti biti bolje.

Djevica

Ljubav: Samci će se oslanjati na neovisnost. Zvijezde te sada čine jakom i samouvjerenom. Veza i kompromis? Ne, hvala. Ako si u vezi, nedostajat će ti intimni osjećaji. Ali, to nije nikakva drama, jer ćeš kroz razgovor brzo pronaći dobru povezanost s osobom koju voliš.

Posao: Posao se kreće brzo i učinkovito. Uran izaziva tvoje zanimanje za sve što je povezano s IT-om, umjetnom inteligencijom i bržim tijekovima rada. Na financijskoj razini također želiš malo riskirati. I ovdje ćeš se oslanjati na nove ideje.

Zdravlje: Sada nećeš imati vremena koliko bi željela za zadovoljstvo i opuštanje. Ali, Sunce ti daje snagu, a Saturn izdržljivost, pa si još uvijek spremna za svaki izazov.

Vaga

Ljubav: Venera i Mars daju ti sada ekstra vruće vibracije. Samci će biti uključeni u vrući flert koji će brzo postati prilično intenzivan. Osjećaji se također rasplamsavaju u vezi. Vas dvoje sada proživljavate strastvene dane i noći.

Posao: Na kreativnoj razini doživljavat ćeš vrhunac i uživati u dizajnu i novim idejama. Stvari također idu izvrsno u smislu umrežavanja i svakodnevne komunikacije. Dobro ćeš se slagati sa svima u svom radnom okruženju. Kad trošiš novac disciplinirana si i sada iskorištavaš jedino doista unosne ponude.

Zdravlje: Aktualni planetarni koktel jača tvoju disciplinu i sposobnost odvikavanja od loših navika. Tijelo i duša savršeno će surađivati ovaj tjedan. Sada također možeš učiniti više kada je u pitanju sport.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Proživljavat ćeš ugodnu fazu u svojoj vezi u kojoj ćeš znati obnoviti romantiku i osjećaje. Sunce i Neptun pokreću tvoju maštu i pomažu ti da iznova zavodiš na nove načine. Samci će djelovati vrlo privlačno i možeš očekivati ugodne susrete i više lajkova.

Posao: Ovo je izvrstan tjedan za sve vezano uz tvoje financije i osobnu sigurnost. Štedjet ćeš tamo gdje ima smisla i rado ulagati više ako je kvaliteta bolja. Na poslu vlada jako dobra atmosfera. Napredovat ćeš u svojim projektima i bit ćeš favorit u svom timu.

Zdravlje: Sada ti je lako pronaći svoj unutarnji centar i okružiti se onim što je dobro za tebe. Jupiter je transverzalan, što smanjuje tvoju motivaciju za sport. Ali, sve u svemu, ide ti dobro. Slobodno vrijeme u prirodi i sat više sna brzo će imati pozitivan učinak.

Strijelac 

Ljubav: Samci će uživati u svojoj slobodi. Bit ćeš pustolovna, ali nemoj sve shvaćati preozbiljno. Gdje god se ukaže prilika za flert ili čak nešto više, bit ćeš tamo. Venera i Mars te podržavaju, zabava je zagarantirana. Ako si u vezi, primjetan je i prekrasan učinak Venere: napetosti se smanjuju, nastaje novi sklad - a erotska strana ljubavi za tebe ponovno postaje važnija.

Posao: Bit ćeš doista spretna u umrežavanju. Tvoja analiza i način na koji pristupaš stvarima privlačit će pažnju pravih ljudi. Mars ti sada pomaže da imaš veći utjecaj na pitanja koja su ti važna. Profesionalno planiranje i sastanci ići će po želji. Ali, još uvijek si previše darežljiva financijski.

Zdravlje: Ovaj tjedan obećava čistu energiju, jer Mars na tebe djeluje kao dinamo. Što god naumiš, ostvarit ćeš s lakoćom. Tijekom kondicijskog treninga doista možeš pritisnuti gas i smanjiti zdravstvene deficite.

Možda vas zanima Horoskopski znak Riba: kakav je najromantičniji znak u horoskopu u ljubavi i vezama Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0