Horoskop

Horoskopski znak Riba: kakav je najromantičniji znak u horoskopu u ljubavi i vezama

  • Ribe, čija vladavima je danas, 20. veljače počela, smatraju se beznadnim romantičarima i romantičarkama - i u tome razlike među spolovima nema
  • Ribe vole ideju da su zaljubljene i provode puno vremena sanjareći o svojim savršenim partnerima
  • Otkrit ćemo ti kako je biti s ribom u vezi te s kojim se horoskopskim znakovima ribe osobito dobro slažu kada su u pitanju ljubav i veze

Ribe po horoskopu jednostavno vole biti zaljubljene  i često sanjare o savršenom princu na bijelom konju. Međutim, svakodnevna stvarnost veze za njih može biti zastrašujuća, a također moraju shvatiti da veza ne može uvijek biti savršena te da zahtijeva puno rada. Ribe su također horoskopski znak koji voli učiniti nešto dobro za druge ljude. Ali, ribe također žele osigurati da u vezi postoji jednako davanje i uzimanje - ne žele neprestano pokušavati spasiti ili "popraviti" drugu osobu. Treba im netko tko je ljubazan i brižan poput njih.

Horoskopski znakovi koji se najbolje slažu s Ribama?

Djevica je znak nasuprot ribama i stoga prirodno utjelovljuje osobine koje privlače ribe. Djevica ima tendenciju biti vrlo praktična i rutinirana, sposobna nositi se sa svim svakodnevnim detaljima i planiranjem koje ribe smatraju zahtjevnim. Djevice mogu pomoći ribama da ostanu prizemljene i fokusiraju se na sadašnjost u trenutku kad bi se mogle izgubiti u svojim snovima ili emocijama.

Škorpion se također dobro slaže s ribama. Ova dva znaka su vrlo emocionalno intenzivna i stoga od samog početka razumiju međusobnu potrebu za povezivanjem i razvijanjem dubljeg osjećaja intimnosti. Ova dva horoskopska znaka lakše međusobno razgovaraju o teškim temama, a oba horoskopska znaka mogu intuitivno osjetiti kada onom drugom nešto nije dobro.

 | Autor: Instagram @milliebobbybrown Instagram @milliebobbybrown Foto: Instagram @milliebobbybrown

Strijelac i ribe imaju više toga zajedničkog nego što možda misliš. Ovim horoskopskim znakovima vlada planet Jupiter, tako da se mogu dobro povezati oko svojih životnih uvjerenja i zanimanja za druga, veća pitanja. Također bi bili savršeni suputnici jer uvijek pomažu jedno drugom da prošire svoje znanje o svijetu.

Zašto izlasci s horoskopskim znakom Riba mogu biti tako teški?

Ribe se vrlo brzo užive u ideju veze s nekim - prije nego što u potpunosti upoznaju drugu osobu. One mogu razviti fantaziju o tome kako zamišljaju vezu umjesto da budu u sadašnjem trenutku s osobom s kojom izlaze. Nakon samo jednog spoja često već zamišljaju vjenčanje. Također mogu rano razviti snažne osjećaje te požele brzo djelovati, u prvih nekoliko dana hodanja s nekim.

S druge strane, ribe mogu biti pomalo sramežljive, osobito kada nisu raspoložene za izlaske. Otkažu spoj u zadnji tren ili sporo odgovaraju na poruke kada im se nešto ne da raditi. Također ne vole brinuti o svim detaljima i radije se oslanjaju na svoje partnere da naprave sve planove i dođu do ideja za spojeve.

 | Autor: Instagram @emilybluntofficial Instagram @emilybluntofficial Foto: Instagram @emilybluntofficial

Kako je biti u vezi s Ribom?

Ribe žele zadržati romantiku u vezi čak i nakon dugog niza godina. Obljetnice ili Valentinovo vole obilježiti većim slavljima ili smišljaju načine na koje će suptilno darovati ili učiniti sitnice za svoje partnere. Kada su s nekim prvi put, ribe imaju tendenciju brzo prijeći na stvar i voditi duboke razgovore. Žele se osjećati kao da se povezuju s drugom osobom na dubljoj razini, pa možda neće biti dobri u vođenju laganog i ležernog razgovora.

Najsretniji dan rođenja Možda vas zanima Horoskop: kojeg dana u tjednu smo rođeni je važno. Nedjelja je najsretnija, utorak stvara vođe, petak romantike... Miss7 Horoskop

Koje horoskopske znakove bi Ribe trebale izbjegavati?

Ovan se može činiti ribama nesenzibilan. Kad se kod riba pojave emocije ili im dan nije dobar, može im se činiti da ovan samo želi da prijeđu preko toga i krenu dalje. Ovan je lako u stanju odbaciti stvari, što ribe ne razumiju. Uz to, ribama je potrebno vrijeme da budu same kako bi se napunile energijom, dok je ovan puno društveniji i voli biti s drugim ljudima. Njihovi različiti životni stilovi mogu izazvati sukobe u vezi.

Vaga je još jedan horoskopski znak koji se možda neće slagati s ribama. Vaga je popularna i društvena osoba koja voli flertovati i izlaziti prije nego što se obaveže drugoj osobi. Ribe bi mogle teže uspostaviti emocionalnu vezu s vagama, dok bi vagama ribe mogle biti previše posesivne.

 | Autor: Instagram @oliviarodrigo Instagram @oliviarodrigo Foto: Instagram @oliviarodrigo

Kakve su Ribe kad su zaljubljene?

Kada su ribe zaljubljene, jako su velikodušne i suosjećajne prema partneru. Uistinu se jako trude pomoći osobi s kojom su i vole se osjećati potrebnima. Rado daju savjete ili su jednostavno tu da podrže svoje partnere kada im je teško. Ribe, koje su u početku možda bile sramežljive, sada se osjećaju puno ugodnije dijeleći svoje osjećaje i govoreći o svojoj nesigurnosti bez potrebe za potvrdom od druge osobe. 

Horoskopski znakovi s jakom intuicijom Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji kao da čitaju tuđe misli - tako nevjerojatnu intuiciju imaju Miss7 Horoskop
Photo: Profimedia

Komentari 0