Horoskop

Tjedni horoskop: Većinu znakova čeka napet radni tjedan, ali zato će vikend biti izvrstan

  • Od 2. listopada je famozni Merkur, naš šef komunikacija, 'samo' u fazi sjene
  • Međutim, Pluton, Saturn, Jupiter, Neptun i Hiron su i dalje retrogradni ali samo do vikenda
  • Stoga je savjet radnog tjedna: Nemoj žuriti! Za vikend će biti puno bolje

Najprije dobra vijest: Merkur nije više retrogradan i mnoge se stvari sada opet kreću svojim uobičajenim tijekom. Međutim, mnogi planeti (Pluton, Saturn, Jupiter, Neptun i Hiron ) su u međusobnom napetom aspektu (kvadratu) i to nas tjera da živčano reagiramo. 

Tjedni horoskop od 3. do 9. kolovoza 2022.

Trenutačne kozmičke konstelacije ukazuju na prilično zahtjevan tjedan. S jedne strane, pozvani smo djelovati i osjećati unutarnji nemir, ali zahtjeve planeta koji su međusobno u kvadratu teško je pomiriti. To je frustrirajuće.

Možda vas zanima Horoskop za listopad: Nakon teških tjedana mnoge znakove čeka veliki uzdah olakšanja Miss7 Horoskop

Stoga je sasvim moguće da u nekim trenucima nećeš znati gdje ti je glava. Međutim, poduzimanje nekih drastičnih radnji je sada pogrešan put. Ovaj će tjedan ostati zahtjevan sve do vikenda pa bi bilo bolje da štetiš maksimalno energiju, tj. dobro rasporediš snage!

Jarac

Ljubav: Samci su trenutačno vrlo samouvjereni i teško ih je impresionirati. Tvoj flert mora ponuditi jako puno ako želi pobuditi tvoje zanimanje. A i tada će vjerojatno biti samo nešto prolazno. U vezi su moguće male trzavice, ali uglavnom je sve u redu.

Posao: Trenutačno si jako dobra u smislu umrežavanja i komunikacije. Možeš se dobro izraziti i brzom reakcijom skupljati bodove. Ulaganja su isplativa, a tvoje poslovne ideje unosne. Također možeš naletjeti na jako dobre ponude prilikom kupovine.

Zdravlje: Venera i Jupiter sada snažno djeluju na tebe zbog čega ćeš osjetljivije reagirati na egzotične začine ili nove proizvode za njegu. Potreban ti je stabilan ritam u životu. Smiren i koncentriran trening snage je dobar za tebe, kao i dodatna doza wellnessa i ljepote.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Flertovi će biti turbo zabavni ovaj tjedan. Kao samac, pametno koristiš društvene medije za sklapanje prijateljstava. Lajkove i nove kontakte skupljat ćeš praktički u prolazu. Kod parova stvari idu sjajno: komunikacija, raspoloženje i seks su savršeni.

Posao: Dobar tjedan za posao i karijeru. Tvoje zvijezde čine te pametnim financijskim menedžerom, pametno koristiš svoj novac i iskorištavaš dobre ponude. Vrlo brzo ćeš širiti svoju poslovnu mrežu. Komunikativna si i okupljat ćeš prave ljude oko sebe.

Zdravlje: U top si formi i želiš još pritisnuti gas. Ni stresne situacije ti ne smetaju. Nakon posla si priušti čisto uživanje u životu.

Ribe

Ljubav: Sada imaš puno elana i želiš puno toga doživjeti, ali i riješiti sa svojim partnerom. Seks je također strastven i intenzivan. Ipak, raspoloženje se s vremena na vrijeme može promijeniti. Samci su raspoloženi za avanturu, ali još nisu otvoreni prema dubljim osjećajima.

Posao: Ambiciozna si i trenutačno ti je potrebno više priznanja. Lakše preuzimaš odgovornost i dobra si u motiviranju kolega. Financijski imaš situaciju pod kontrolom, ali male kupovine mogu kratkotrajno opteretiti tvoj račun.

Zdravlje: Razina tvoje kondicije je prilično nisko i stoga je dobro da se odmaraš u slobodno vrijeme. Opuštenost, udaljenost od gužve i stresa te puno sna omogućit će ti brzu regeneraciju i povratak u formu.

Ovan

Ljubav: Mars, planet erotike, i Jupiter, glasnik sreće, čine sada samce poželjnima, ali i zaljubljivima. Sada mnogi flertovi započnu bez puno inicijative. Za parove je na dnevnom redu više bliskosti i erotike. Obostrana privlačnost je velika, a veza dobiva novi polet.

Posao: Impresionirat ćeš sve svojim samouvjerenim držanjem i kompetentnošću. Zadatke koji uključuju donošenje odluka i vještine vođenja svladavat ćeš s lakoćom. Također možeš izvući puno na financijskoj razini.

Zdravlje: Mars ti daje super moći, a Jupiter novo samopouzdanje. Dobro si raspoložena, provodi više vremena u prirodi i pronađi svoje središte. Ali, potrebno ti je i vrijeme za meditaciju, za razmišljanje i samo da se malo opustiš na kauču.

Bik

Ljubav: Parovi su u mirnoj fazi i zadovoljni su sa svojom vezom. Sve teče glatko i razumijete se u svim bitnim točkama. Samci se osjećaju ugodno sami i ne žele stres na spojevima. Unatoč tome, učinkovito koketiraju i mogu nove lajkove pretvoriti u stvarno cool izlaske.

Posao: Trenutačno te zanima sve što te može učiniti spremnom na izazove tvog posla. Razmišljaš inovativno i spremna si ići neobičnim putevima kako bi došla do svog cilja. Međutim, ovaj tjedan od tebe zahtijeva dosta discipline i bit će nužno voditi razjašnjavajuće razgovore u timu. Što se tiče financija, radiš sve najbolje što možeš. 

Zdravlje: Tvoje fitness zvijezde pojačavaju tvoje sportske ambicije. Jedi laganu hranu bogatu vitaminima, detoksikacija i lagana dijeta će ti dobro doći. Sada će višak kilograma brzo nestati, a dobro raspoloženje rasti.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Parovi će uživati u bliskosti. Samci će imati veliku potrebu za flertom, jer Venera i Mars izazivaju želju za ljubavlju i zavođenjem. To je baš ono što ti sada treba!

Posao: Mars će te motivirati pa ćeš se ovaj tjedan izvrsno nositi sa stresom i vremenskim pritiskom. Također ćeš nositi odgovornost s određenom lakoćom. Financijske zvijezde još ne djeluju optimalno na tebe. Dopuštaš da te finije stvari u životu koštaju malo previše.

Zdravlje: Tvoje sportske ambicije su velike. Uživat ćeš u slobodnim aktivnostima i imat ćeš potrebu isprobavati nove sportove. I u svakodnevnom životu ćeš se dobro držati, a navečer ćeš imati još dovoljno energije za zabavu.

Rak

Ljubav: Tvoje društvene vještine će biti jako tražene ovaj tjedan. Kontradiktorne ljubavne zvijezde će te malo zbuniti. Jeste li ti i tvoja nova simpatija zaljubljeni ili ne? Čak i u vezi vrebaju kameni spoticanja. Osloniš li se na nježnost i toleranciju te izbjegneš nepotrebne rasprave, veza će ostati skladna.

Posao: Nastavi raditi sve kao i do sada! Sjajne vibracije iz Merkura pobrinut će se da briljiraš na poslu. Bit ćeš češće u centru pažnje i pokazat ćeš da su tvoje ideje izvedive i inovativne. Pažljivo rukuj sa svojim novcem. Ali, slobodno se počasti nečim finim ako nije baš turbo skupo.

Zdravlje: Odmor ili nekoliko slobodnih dana dobro bi ti došlo. Što se tiče sporta, smanji napore. Uglavnom, bilo kakav odmor dobro će ti doći. 

Lav

Ljubav: Ljubavne zvijezde daju ti sada neodoljivu karizmu, pa iskoristi to kao samac kada flertuješ. Lakše ćeš uspostavljati kontakte nego inače. Parovima stvari idu dobro: vlada velika harmonija, a želja za nježnošću i romantikom je sve veća.

Posao: Što se tiče financija i budućih izgleda, stvari izgledaju dobro. Jupiter ti sada pomaže da se uhvatiš u koštac s važnim promjenama, da objektivno raspravljaš i osiguraš si prednosti. Dobra si u prezentiranju svojih ideja. 

Zdravlje: Zahvaljujući vibracijama Mars-Jupiter, imat ćeš izvrstan početak tjedna - i dobro ćeš ga proživjeti. Wellness i njega te revitaliziraju i čine da izgledaš sjajno.

Djevica

Ljubav: Zvijezde osiguravaju da parovi dožive doista posebno vrijeme zajedno. Osjećaji se pojačavaju, a međusobna privlačnost je velika. Samci imaju priliku upoznati drage ljude, a možda čak i doista zgodnog ljubavnika.

Posao: Na poslu Merkur usmjerava svjetla reflektora na tebe. Tvoje ideje i prijedlozi bit će dobrodošli i bit ćeš cijenjena u timu. Vrijeme je za nove projekte, isplatit će se! Pripazi, doduše, malo na troškove. 

Zdravlje: Merkur i Uran daju ti sada veliku duhovnu moć i također veliku snagu živaca. Čega god se sada prihvatiš, uspjet ćeš. Uravnotežena si, ali nešto suzdržanija kada su u pitanju sportske aktivnosti.

Vaga

Ljubav: Venera i Mars daju ti ljubavne impulse iz snova. Kao samac možeš se nadati jako posebnim susretima. Mogući su duboki osjećaji. Parovi puštaju svoj seksi šarm na slobodu te uživaju u fazi bliskosti i harmonije.

Posao: Financijski, stvari idu dobro, jer sunce i Saturn ciljaju na čvrst i siguran razvoj. Planiraš strateški i točno znaš što je dobro za tebe i tvoj posao. Imat ćeš dobre odnose s nadređenima.

Zdravlje: S optimalnim sklonostima suncu dobivaš dosta na snazi. Tvoje samopouzdanje je visoko. Također ćeš razviti dobre mentalne vještine za dublje opuštanje tijekom meditacije ili autogenog treninga.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Parovi žele više mašte i posebne trenutke u vezi i spremni su učiniti sve za to. Samci rade na svom profilu za upoznavanje i također upoznaju seksi ljude uživo. Ali, neobvezujuće te više ne pali. Sada ćeš željeti puno više.

Posao: S Merkurom na svojoj strani bit ćeš na čelu pametnih investitora. Trenutačno uživaš u vještom žongliranju svojim resursima. Dobivaš najbolje ponude. Također ti sjajno ide umrežavanje na poslu.

Zdravlje: Razina tvoje energije je osrednja. Međutim, tvoja želja za dobrom hranom i pićem vjerojatno će biti velika. Ali, Saturn je izazovan i jasno znači sljedeće: sve će funkcionirati dobro dokle god ne pretjeruješ.

Strijelac

Ljubav: Trenutačno si vrlo pouzdan partner koji želi nešto izgraditi sa svojim voljenima. Ako si slobodna, uskoro bi se mogla naći u ozbiljnoj vezi. Venera i Jupiter obećavaju ti sjajnu emocionalnu vezu.

Posao: Venera nudi kreativne impulse i pomaže u razvoju velikih ideja. Motivirana si jer želiš raditi bolje i učinkovitije. Međutim, još nisi u potpunosti razvila dugoročno financijsko planiranje. Još uvijek dotjeruješ detalje. Prilikom kupovine usporedi cijene.

Zdravlje: Sada imaš izvrsnu ravnotežu između posla i privatnog života i radiš samo ono što je dobro za tebe. Voliš vježbati, ali nisi motivirana za najbolji učinak. Priušti si ciljanu njegu i wellness, a zdrava hrana zaokružit će sliku.

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka bez problema će ući u brak - zbog novca Miss7 Horoskop
Photo: Shutterstock

Komentari 0