Horoskop

Tjedni horoskop: U danima punima ljubavi i strasti tri znaka mogla bi doživjeti gorko razočaranje

  • Početak tjedna je u znaku duhovnih koncepata i nekonvencionalnih ideja potaknutih suncem u znaku vodenjaka
  • S prelaskom sunca u znak riba naši će osjećaji sredinom tjedna opet imati više prostora
  • Međutim, Venera i Neptun nas unaprijed stavljaju na kušnju, jer oba planeta prethode suncu i ukazuju na dvosmislenost u ljubavi

Kad je riječ o uživanju s Venerom, uvijek se radi o senzualnim užicima. To uključuje nježne dodire, ali i kulinarske užitke. Tu je i Neptun, koji je u mitologiji bio poznat po svojim pijanim orgijama. Ali, Neptun također zamagljuje naša osjetila. Konjunkcija Venere i Neptuna, premda je zavodljiva, nosi i rizik od gubitka dodira sa stvarnošću.

Tjedni horoskop od 13. do 19. veljače 2023. godine

San i stvarnost trenutačno nisu tako blizu kao što mislimo ili želimo. Žudimo za blizinom, osjetljiviji smo nego inače ovih dana i skloni smo idealizirati svoju životnu situaciju. To može biti prilično ugodno, jer se bavimo stvarima koje nas vesele, ali također riskiramo da ćemo se zavarati oko mnogih stvari i nakon toga doživjeti grubo buđenje.

Potreban je i oprez kod ulaganja. Ono na što sada trošiš novac moglo bi se lako pokazati kao loša kupovina. Najbolje je pričekati s većim ulaganjima. To vrijedi i za ljubavne veze: danas možda priželjkuješ vezu, a već sutra će možda doći kraj snu o velikoj ljubavi. Dobro razmisli ideš li pravim putem sa svojim emocionalnim ulaganjem.

Jarac

Ljubav: Imaš puno toga na umu. Tvoj partner mora biti voljan razgovarati i biti otvoren za tvoje ideje. Želiš više dubine u vezi. Kao samac bit ćeš jako zahtjevna. Ne želiš prolazne susrete. Zanimat će te jedino netko tko je ozbiljan prema tebi i spreman za ozbiljnu vezu.

Posao: Lako ćeš se fokusirati na kreativne zadatke. Također ćeš moći podnijeti rutinu i svakodnevni posao. Tvoje simpatije će rasti kad si u timu, a tvoja empatija i kolegijalnost bit će cijenjeni. Kad je novac u pitanju, oslanjat ćeš se na svoju intuiciju – i bit ćeš u pravu.

Zdravlje: Sada ti je lakše biti disciplinirana u svakodnevnom životu. Venera i Neptun potiču tvoj unutarnji mir i sposobnost da se osjećaš dobro te opustiš. Uživat ćeš u boravku u prirodi.

 | Autor: Instagram Instagram

Vodenjak

Ljubav: Mars će te pokrenuti, tako da će se puno toga događati u tvojoj spavaćoj sobi. Parovi će uživati u fazi požude. Samci se također oslanjaju na tjelesni kontakt i brzo će odlaziti u spavaću sobu. Ovaj tjedan bit će ti doista zabavan!

Posao: Merkur te čini otvorenom i znatiželjnom na komunikativnoj razini. Koristit ćeš društvene medije, umrežavanje i sve što te može približiti pravim ljudima. Otvarat će ti se financijske prilike i dobro ćeš baratati novcem. Posao je sada bolji i možeš si osigurati dobre prihode.

Zdravlje: Mars te tjera i motivira na nekoliko dodatnih krugova dok trčiš. Moraš izići u prirodu jer je svjež zrak za tebe (pošto si zračni znak) poseban energetski impuls.

Ribe 

Ljubav: Venera donosi više romantike i slatkih osjećaja u vašu vezu. Maženje i nježnost se slave s ljubavlju. Dobro se slažeš s partnerom. Samci pronalaze vezu. Brzo razvijaš naklonost prema posebno privlačnoj osobi. To izgleda dobro!

Posao: Venera ti sada pomaže u razvoju dobrih koncepata za posao i financije. Maštovita si i nikad ti ne nedostaje dobrih ideja. Komunikacija s kolegama je izvrsna. 

Zdravlje: Trenutačno ti nedostaje poriva za sportom i akcijom. Umorna si i treba ti više vremena za opuštanje. U slobodno vrijeme si dopusti dovoljno prostora za svoju dušu i odmak od mainstreama. Intuitivna si i možeš se osloniti na svoj intuitivni glas. Osim toga, jako dobro spavaš.

Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima rođeni su šarmeri, s njima je užitak biti u društvu Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Sada ima više pokreta u tvom ljubavnom životu. Pozitivne kozmičke vibracije potiču te da razviješ više erotske sofisticiranosti i strasti. Tvoj seksepil jako će se svidjeti tvom partneru. Samci će aktivno i uspješno tražiti veze i brzo razvijati intenzivne osjećaje.

Posao: Što više akcije zahtijeva posao, više ćeš se zabavljati. Trenutačno voliš biti u središtu pozornosti i možeš vrlo vješto doprinijeti svojim idejama. Dobro ćeš komunicirati s nadređenima ili važnim klijentima. Sretan planet Jupiter donosi ti posebne prilike na financijskom planu.

Zdravlje: Tvoj borbeni duh i izdržljivost su impresivni. Spremna si za zahtjevne ciljeve. Oni koji žele izgraditi kondiciju dobro će napredovati. Nakon sporta osjećat ćeš se vrlo ugodno u tišini i osami. 

Bik

Ljubav: Zvijezde će samcima omogućiti tjedan pun prilika. Flertovi će brzo napredovati te čak i dublji osjećaji dolaze u igru. Ljubavni život će parovima biti zabavan i uživat će u fizičkoj bliskosti i emocionalnoj intimnosti.

Posao: Potrebna je pametna akcija na financijskoj razini. Merkur je izazovan i daje prednost kada su u pitanju plaćanja, ali i tijekom sastanaka i zadataka. Ali, ti si maštovita, znaš si brzo pomoći i uvjeriti druge svojim idejama. Strpljenje ti se isplati.

Zdravlje: Tvoje sportske ambicije su ograničene ovaj tjedan. Radije ćeš uživati u opuštenom slobodnom vremenu i sve će ići malo sporije. Odvoji više vremena za jelo, jer tvoj želudac će osjetljivo reagirati na užurbanu aktivnost ili tešku hranu.

Možda vas zanima Za ovih 6 horoskopskih parova smatra se da su najbolji roditelji Miss7 Horoskop

Blizanci

Ljubav: Ovaj tjedan će neke stvari biti kontradiktorne. Puno toga će se događati kada su u pitanju veze. Emocije će se kod parova voziti na vrtuljku. U jednom trenutku će sve biti koma, a onda opet vruća strast u krevetu. Samci će se kockati sa svojim izgledima. Bit ćeš pomalo agresivna kada flertuješ i ponekad ćeš bezglavo srljati u afere. Ni sama nećeš točno znati što želiš. 

Posao: Merkur i Mars motiviraju te za rad i karijeru. Sada možeš bolje braniti vlastite interese i ostvarivati vrhunske rezultate. Kada je riječ o financijskim projektima, strpljiva si i realna. Znatno koristiš mogućnosti uštede i ponude. Pojavit će ti se neke sretne prilike.

Zdravlje: Snaga Sunca i Marsa pomoći će ti da prebrodiš težak posao. Osjećat ćeš se dobro i uhvatit ćeš se u koštac sa svime što trebaš napraviti. 

 | Autor: Instagram @sol.and.pepper Instagram @sol.and.pepper

Rak

Ljubav: Kao samac uživaš u slobodi i voliš biti sa svojim prijateljima. Međutim, Venera ti sada može pružiti avanturu i lijepe osjećaje. Kao što znaš, često se događaju neočekivane stvari. Parovi održavaju vezu i romantično su razigrani. Sada će biti posebno ugodno.

Posao: Što će više kreativnih i maštovitih impulsa nuditi tvoj posao, to ćeš biti motiviranija na poslu. Ne želiš samo biti vođena, želiš biti aktivna i vođa vlastitog odjela. 

Zdravlje: Venera i Neptun jako dobro i pozitivno utječu na tvoje blagostanje. Naći ćeš vremena za brigu o sebi i opuštanje uz wellness. Tvoja karizma raste. 

Lav

Ljubav: Erotski planet Mars i glasnik sreće Jupiter osiguravaju ti seksi vibracije. Toplo razumijevanje između tebe i partnera temelj je lijepih dana i razigrane erotike. Čak se i samci jednostavno osjećaju dobro i osjećaju da bi se mogli zaljubiti.

Posao: Mars i Jupiter čine te aktivnom i samopouzdanom. Svojom velikom stručnošću oduševljavat ćeš kolege i kupce. Tvoj entuzijazam za akciju je velik i ovaj tjedan ćeš stalno biti u pokretu. Međutim, kada je riječ o financijama, ipak vrijedi biti oprezan.

Zdravlje: Mars i Jupiter mobiliziraju tvoju energiju. Što se tiče strpljenja i koncentracije, stvari ne idu baš najbolje. Brzo ćeš postati nemarna ako nema dovoljno raznolikosti.

Djevica

Ljubav: Zvijezde pružaju stimulativne vibracije za lijepe i nježne zajedničke trenutke. Prilično si zavodljiva. Ali, Venera je također usmjerena prema napetostima pa su moguće male polemike, ali neće biti previše divlje. Samci žele imati vruću aferu i mogla bi im se ostvariti. 

Posao: Imat ćeš smisla za inovacije na poslu. Međutim, timski rad neće biti dobar bez kompromisa i bolje koordinacije. Osobito će kreativni zadaci zahtijevati malo više vremena.

Zdravlje: Trenutačno nemaš na raspolaganju toliko energije koliko si mislila. Pametnim rasporedom snaga ćeš dobro savladati ovaj tjedan. 

horoskop roditelji Možda vas zanima Ovih 5 parova horoskopskih znakova vjerojatno će imati predivnu djecu Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Ljubav: Mars te pretvara u senzualnu ljubavnicu. Slobodna si? Sada se lako zaljubiti u tebe. Parovi se savršeno usklađuju i sjajno će se provesti uz nadasve rajski seks.

Posao: Trenutačno vrlo uspješno radiš na svom imidžu. Pokazala si se s najbolje strane i ponudila upravo ono što se traži. Tvoja najveća prednost: jasna komunikacija. Što se tiče novaca, imaš dara za velike projekte, ali i za male luksuze.

Zdravlje: Mentalno si budna, možeš se dobro koncentrirati i rješavati teške zadatke. Ali, nemoj sve shvaćati previše ozbiljno. Uvijek postoji druga opcija. 

Škorpion

Ljubav: Ovaj tjedan si ti sretno dijete zvijezda. Samci će uživati i mogu se veseliti velikom broju simpatija i lajkova. Venera obećava romantične osjećaje, spojevi obećavaju. Parovi će razvijati slatke osjećaje jedno prema drugome i maziti se kod kuće.

Posao: Venera potiče harmoniju na poslu. Osim toga, zahvaljujući Venerinim vibracijama, bit ćeš iznimno kreativna i pravi as kada je riječ o marketingu. Financijski, međutim, sklona si rastrošnosti. Potencijalne uštede mogu se još učinkovitije iskoristiti.

Zdravlje: Trenutačno nisi baš u ravnoteži. Venera potiče tvoju sposobnost uživanja i prepuštanja hrani i dobrobiti. Potrebno ti je više odmora i dovoljno sna za brzu regeneraciju.

 | Autor: Instagram Instagram

Strijelac 

Ljubav: Zvijezde unose lagani nemir u vezu. Tvom partneru sada treba više strpljenja jer mu se ne otvaraš tako lako. Samci preferiraju kreativnu stanku. 

Posao: U svom poslu pokazat ćeš sve što doista možeš, a to će biti nagrađeno: možeš biti sigurna u priznanje. Ovaj tjedan nudi ti veliki potencijal za uspjeh. Pregovori o ugovoru i umrežavanje idu dobro. Ambiciozna si, entuzijastična i maštovita. Time ćeš također zaraditi više novca.

Zdravlje: Psihički si stabilna i mentalno budna. Sada ti treba više duševne hrane i otvorena si za nove teme i inspiraciju. Voliš čitati, puno razmišljati i doći do suštine stvari. Ono što je posebno dobro za tebe: više vremena za sebe, meditacije i joge.

 

Photo: Instagram @sol.and.pepper

Komentari 0