Horoskop

Tjedni horoskop: Sve se vrti oko osjećaja, nostalgije, a neke će znakove intuicija odvesti do dobrih odluka

  • Tijekom ovog tjedna mogu se probuditi stara sjećanja i naše se misli vrte oko obiteljskih pitanja, našeg doma i našeg porijekla
  • Možda smo pomalo sentimentalni i nostalgični, ali postoje i planetarna sazviježđa koja izazivaju uzbuđenje ovaj tjedan
  • Odluka glavom ili intuicijom? To je sada ključno pitanje…

Merkur mijenja znak 27. lipnja i prelazi iz blizanaca u znak raka. Iznad svega, ovaj vodeni znak predstavlja naše emocije. Kada se obje kvalitete sretnu, naše misli (Merkur) prvenstveno će se vrtjeti oko osjećaja (rak). Merkur, koji više voli biti logičan i racionalan, sada se suočava s našom intuicijom. 

Tjedni horoskop od 26. lipnja 2023. do 2. srpnja 2023. godine

Sada dolazi do sukoba: Merkur želi donijeti razumnu odluku, a rak želi intuitivnu odluku. Potonje će se činiti dosljednijim tijekom sljedećih nekoliko tjedana - i možemo se osloniti na svoje osjećaje.

Promjenu znaka prati kvadrat Marsa i Urana koji ima dosta eksplozivnog potencijala. Kombinacija moći i bunta može nas navesti na riskantne postupke i impulzivne izjave. Ako već dugo nosiš nešto u sebi, to bi moglo sada jednostavno izletjeti iz tebe u trenutku nepromišljenosti pa izazvati poneko iznenađenje.

Jarac

Ljubav: Trenutačno si željna prave ljubavi. Kao samac nisi zainteresirana za prolazne avanture. Samo oni kojima se doista sviđaš dobit će priliku kod tebe. A onda je poželjan polagani pristup. Parovi su vjerni i dobri te se mogu 100% osloniti jedno na drugo.

Posao: Sada su kontradiktorne kozmičke vibracije na djelu. Imaš dobro oko za sve što vrijedi i radiš na svom boljitku. Ako je potrebno, možeš preuzeti i više odgovornosti u timu. Ipak, još moraš razjasniti nekoliko financijskih detalja i držati se svoje čvrste linije kako bi ti se cijela stvar na kraju isplatila.

Zdravlje: Jupiter i Saturn su za tebe pravi moćni duo i osiguravaju ti puno sretnih vibracija. Trenirat ćeš češće i ciljano oblikovati svoje tijelo. Voliš i fino pojesti, ali pazit ćeš da jedeš samo ono što je dobro za tebe. Sada imaš nevjerojatno dobar osjećaj za svoje tijelo i njegove potrebe.

 | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Olujni oblaci ljeti? Venera i Mars izazivaju sada malo napetosti. S jedne strane, to potiče tvoju želju za flertom i erotskim avanturama. Ali, raspoloženje se može brzo promijeniti. Pazi da u žaru ne kažeš ili napraviš nešto zbog čega ćeš kasnije požaliti. Također će intenzivnije biti i kod parova. Jasno je da vam treba više raznolikosti, ali ne treba pretjerivati.

Posao: Trenutačno postoji mali problem s timskim radom. Imaš čvrste ideje o tome kako želiš organizirati svoj posao i svoje zadatke. I nitko te ne smije nagovarati na to. Ali, tvoji kolege to vjerojatno vide drugačije. Umjesto da eksplodiraš, trebala bi na njihov savjet odgovoriti osmijehom. Ako postoji nešto što vrijedi poslušati, napravi to. 

Zdravlje: Mars želi da se oslobodiš pritiska i svoje slobodno vrijeme učiniš što opuštenijim. Potrebno ti je više vremena za odmor, njegu i puno sna. Čitanje dobre knjige u miru ili malo meditiranja donijet će ti unutarnji mir te pomoći da obnoviš zalihe energije.

Ribe

Ljubav: Ravnoteža i harmonija su teme ovog tjedna. Tvoje ljubavne zvijezde ističu tvoju nježnu stranu i čine te punom ljubavi. Slobodni će biti komunikativni, veseli i simpatični. Dobro će te prihvaćati pa ćeš stvarati delikatne veze. U miru pusti da ti priđe draga osoba pa uživaj u tome kako se među vama polako razvijaju osjećaji.

Posao: Na poslu te sunce i Merkur pune energijom. Motivirana si i brzo napreduješ s radom. Vrijeme i timski rad ići će ti jako dobro pa ćeš moći postići odlučujući napredak. Ponašat ćeš se financijski mudro te paziti na svoje prednosti. Tražiš pomoć u vezi s određenim pitanjem? Sada možeš pronaći pravu podršku.

Zdravlje: Ovaj tjedan će izgledati kao opušteni ljetni odmor. Sunce i Jupiter te grade i podstiču tvoju želju za životom. Optimističnije ćeš razmišljati te marljivo puniti baterije. Čak i ako imaš puno posla, još uvijek ćeš imati dovoljno snage za slavlje u slobodno vrijeme ili za zabavu na spontanim izletima.

Možda vas zanima Žene ova 4 horoskopska znaka obožavaju svoje prijateljice i ne bi mogle živjeti bez njih Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Na tragu si sreće. Venera i Mars samcima pružaju podršku za flert, pa čak i veliku ljubav. Pazi, bit će uzbudljivo! Parovi također osjećaju ove povoljne kozmičke vibracije i uživaju u velikoj intimnosti i bliskosti.

Posao: Sve kreativno sada ide samo od sebe. Imat ćeš puno uspjeha s kreativnim idejama. Razmišljat ćeš velikodušno te ćeš sjajno motivirati svoje kolege. Ali, financijski se još moraš malo prilagoditi. Merkur pokazuje da nisu svi troškovi nužni. Potencijal uštede možeš bolje iskoristiti ako bolje razmisliš o trošenju na stvari koje ti baš sada i ne trebaju. 

Zdravlje: Venera ti omogućava fazu u kojoj ćeš intenzivno uživati i dobro se zabavljati. Njega i dobrobit su u fokusu, i to s pravom: Tvoja karizma impresionira. Ostvarit ćeš i svoje sportske ambicije. Ali, znaš svoje granice pa pazi da se ne previše ne naprežeš. Sve je u ravnoteži, a ti si sada u savršenom balansu. 

Bik

Ljubav: Samci će uživati u zabavama, flertu i erotskom uzbuđenju. Međutim, Venera i Mars su u suprotnosti jedan s drugim i predstavljaju izazove, a ne prilike. Što manje pritišćeš sebe i druge, to će ti bolje ići. U vezama bi moglo doći do rasprave o nečemu što više ne bi trebala odgađati. Završi s tim. Poslije ćeš se osjećati bolje - i ponovno se zbližiti sa svojim partnerom. 

Posao: Potreban ti je izazovan zadatak koji će te uzbuditi i pokrenuti. Ali, zvijezde će izazivati svađe s kolegama ili kupcima. To bi te moglo odvući od bitnih stvari. Međutim, kad je riječ o financijama, sve je super. Čak i ako stvari na poslu postanu komplicirane, još uvijek imaš jasan uvid u svoje prednosti i znaš kako možeš izvući još više novca.

Zdravlje: Mars je sada izazovan, stoga je važno da svoje slobodno vrijeme učiniš manje hektičnim. Što više uživaš duhovno, to će ti biti bolje. Što se tiče treninga snage te sporta, potreban ti je blaži program. Krajnosti trenutačno nisu dobra ideja.

 | Autor: Instagram/street_style_paris Instagram/street_style_paris Foto: Instagram/street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Sada imaš sjajne zvijezde za ljubav i koketiranje, a imaš i osjećaj kada se trebaš predstaviti kao privlačna i seksi. Samci će dobivati svakakve zahtjeve. Parovi uživaju u senzualnim vibracijama te u potpunosti uživaju u erotskoj strani ljubavi. Ali, također voliš slušati svog partnera i osjetljiva si ljubavnica.

Posao: Radiš koncentrirano, a kao kolega si energična i lojalna. Također ćeš biti učinkovita u umrežavanju te uspostavljati dobre kontakte s potencijalnim kupcima. Mars ti pomaže da budeš uvjerljiva i daje ti dobru perspektivu kada planiraš svoje financije.

Zdravlje: Želiš nešto doživjeti, prednjačiš u slavlju i uvijek si spremna za zabavu. Ali, točno znaš kad treba završiti s time. Dok se drugi debljaju ili imaju povremeni mamurluk, ti se osjećaš fit i puna optimizma.

Rak

Ljubav: U svojoj vezi ćeš biti pouzdana, a vas dvoje na istoj valnoj duljini. Zajedničkim projektima pristupat ćeš s puno poleta. Samci će njegovati svoj krug prijatelja. Sada voliš izlaziti i mogla bi se spontano zaljubiti. Ali, više od toga vjerojatno se neće dogoditi. 

Posao: Najbolje zvijezde karijere ti sada utiru put ka uspjehu. Sunce i Merkur u raku pomažu ti da djeluješ jasno i strateški. I to nije sve: Popularna si, održavaš svoje kontakte i širiš svoju mrežu. Svojim novcem upravljat ćeš mudro i isplativo.

Zdravlje: Sunce u raku donosi ti moć. U formi si, svladavat ćeš svakodnevicu s lakoćom i uspješno planirati slobodno vrijeme, koje je sada više usmjereno na akciju i sport. Ali, također možeš uživati u renoviranju ili redizajnu kod kuće i malo raskošnosti na svojoj rođendanskoj zabavi.

Lav

Ljubav: Venera i Mars u lavu učinit će te neodoljivom. Održavat ćeš svoju vezu s lakoćom i oslanjati se na veću bliskost. Empatija i nježnost nevjerojatno su dobri za vašu vezu. Samci su sada karizmatični i jako seksi. Brzo ćeš impresionirati svoje obožavatelje. Aktivno tražiš partnera? Sada ćeš imati sreće! 

Posao: Venera ti daje inspirativne impulse za kreativne zadatke. Razvijat ćeš stilske ideje i također imati potrebnu ambiciju da radiš punim gasom na svom poslu. Dobro ćeš komunicirati sa svojim poslovnim okruženjem i osvajati bodove u umrežavanju. Moguć je i financijski vrhunac!

Zdravlje: Planet ljepote Venera golica tvoju želju da vodiš brigu o sebi. Jednostavno se osjećaš dobro, psihički si uravnotežena i možeš se brzo isključiti. Slobodni dani donose ti opuštanje kakvo želiš. Još jedan mali dodatni savjet: Ovo je posebno dobra faza za učenje novog sporta ili traženje novog hobija.

Djevica

Ljubav: Sunce i Jupiter su tvoji vodiči sreće i daju ti puno harmonije i romantike. Razumijevanje za ljude je sada veliko kod tebe. Samci imaju zeleno svjetlo za ljubavne veze. Isplati ti se smješkati i lajkati dok flertuješ.

Posao: Merkur i Jupiter karakteriziraju povoljnu fazu. Tvoje strategije za posao i financije provjerene su i vrlo održive. Pazi na svoju karijeru i koristi sve što ti donosi financijsku korist. Sada je dobro vrijeme za pregovore o dobrim uvjetima.

Zdravlje: Ravnoteža tvog tijela je savršena, a samopouzdanje raste i raste. Doista uživaš u wellness i beauty tretmanima, a ako želiš isprobati novi izgled, intuitivno ćeš osjetiti što ti najbolje odgovara. Zvijezde promiču tvoju unutarnju ravnotežu i pružaju ti pregršt sreće. 

 | Autor: Instagram/@italian__streetstyle's Instagram/@italian__streetstyle's Foto: Instagram/@italian__streetstyle's

Vaga 

Ljubav: Venera i Mars bude tvoju požudnu stranu i čeka te prilično intenzivno razdoblje. Uvijek ćeš smišljati nešto novo kako bi probudila erotski apetit svog dragog. Slobodni su u flert modu, s uspjehom. Možeš pronaći pravu sreću…

Posao: Snažni kozmički impulsi daju ti snagu potrebnu za zahtjevne zadatke. Pametno i s puno ustrajnosti rješavat ćeš i komplicirane probleme i škakljive zadatke. Nećeš propustiti ni najmanji detalj. Sada jako brineš o svom novcu. Želiš isplativije planirati i poboljšati svoju situaciju. Nemoj biti previše razumna, vjeruj svom prvom impulsu.

Zdravlje: Dobro se nosiš s pretrpanim rasporedom ili prekovremenim radom. U slobodno vrijeme ćeš htjeti biti vani u prirodi i duboko disati. Mars potiče tvoju želju za tjelovježbom pa ćeš osmijehom na licu trčati kroz šumu.

Škorpion

Ljubav: Venera i Mars iskre, ali i dalje izazivaju želju za seksom. Čitava stvar djeluje pomalo iscrpljujuće i mogla bi krenuti po zlu. Nesporazumi ili ljubomora unose stres u tvoju vezu. Razmisli o svom udjelu i nasmij se. Što opuštenije reagiraš na to, brže će se sve opet posložiti. Slobodni bi se trebali odmoriti od flerta i spojeva te uživati u svojoj slobodi. Ljubav prema sebi je u fokusu.

Posao: Treba ti više odmora na poslu. Najbolje radiš kada se možeš koncentrirati i raditi u poznatom okruženju. Super je da ti Merkur nudi podršku za financijsko planiranje. Pametno ćeš koristiti unosne ponude i potencijal uštede za sebe.

Zdravlje: Voliš ljeto, sunce i zabavu u slobodno vrijeme. Ali, tvoje zvijezde jasno govore: Osjećaš se bolje kada uživaš umjereno. Puno sna je sada jako dobro za tebe. Također si redovito uzmi vremena za sebe - po mogućnosti negdje uz vodu. Naime, voda je jednostavno najbolji izvor energije za tebe.

Ariana Grande, rak po horoskopu Možda vas zanima Počela je vladavina raka: ovaj je znak najbolji prijatelj na svijetu - kakvi su u vezi? Miss7 Horoskop

Strijelac

Ljubav: Venera i Mars sada iskre tvojim ljubavnim životom. Samci su inspirirani željom za seksi ljubavnikom. Samo naprijed, aktivno traženje partnera obećava. Parovi prolaze kroz sretnu i nježnu fazu. Bilo da se radi o zajedničkom svakodnevnom životu ili vrućim ljetnim noćima, savršeno ćete se slagati i nadopunjavati.

Posao: Mars te čini prilično agresivnom. Imaš osjećaj da možeš napraviti puno više na svom poslu. Bilo da se radi o tehničkom ili kreativnom izazovu, sve ćeš napraviti kako treba te dobiti priznanje koje zaslužuješ. Financijski se isplati razmišljati dugoročno i orijentirano na sigurnost.

Zdravlje: Mars ti daje energetski poticaj koji će ti pomoći da ostvariš i najambicioznije ciljeve. Voliš trenirati, aktivna si i u svakodnevnom životu te imaš jako dobru figuru. Sada ćeš biti prva na svakoj fešti. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0