Horoskop
Ariana Grande, rak po horoskopu

Počela je vladavina raka: ovaj je znak najbolji prijatelj na svijetu - kakvi su u vezi?

Rak je pravo ljetno dijete i vrlo je emotivan, njegov planet je mjesec, a u svom elementu, vodi, osjeća se najugodnije. Njegov moto je 'Osjećam!' i stoga ovaj horoskopski znak ima izuzetno suosjećajan, brižan i duševan karakter. Uvijek je uslužan i dobre volje, međutim, te ga osobine čine vrlo osjetljivim i mogu mu uzrokovati veliku tugu.

Snage horoskopskog znaka raka

Smatra se da je rak vrlo prijateljske i vesele naravi. Jako su mu važni međuljudski odnosi, poštovanje, a prije svega korektnost. Stoga se također rado zalaže za svoje vrijednosti i ne prihvaća netoleranciju. Pomalo sanjiv, a opet pun ambicija, rak se polako, ali sigurno probija kroz život. Pomaganje drugima i dobrodušnost čine ga vrlo šarmantnim društvom.

Rak je štedljiv jer voli sigurnost i planira unaprijed. Ipak, ovaj znak zodijaka voli poenkad djelovati intuitivno, ali uvijek je skroman i dosljedan. Ima snažan majčinski instinkt, zbog čega jako dobro zna drugima dati savjet ili pak ima spremno suosjećajno uho. Njegovi prijatelji i obitelj cijene njegovo čisto srce.

Možda vas zanima Ovo su najveće umjetničke duše u horoskopu, a evo i kome je kreativnost sasvim nepoznat pojam Miss7 Horoskop

Koliko god voli biti stijena za svoju okolinu i uvijek pomoći savjetom i djelovanjem, njegova uloga brižnog slušatelja čini ga osjetljivim bićem. Često je pretjerano osjetljiv i nestabilan te ne zna što drugo napraviti osim da reagira sentimentalno i neraspoloženo kada se osjeća povrijeđeno.

Selena Gomez | Autor: Instagram@selenagomez Instagram@selenagomez

Općenito, njegovo ponašanje ponekad ovisi o raspoloženju, pa je ovaj horoskopski znak često pesimist. 

Zaljubljeni rak - avantura ili romansa?

Premda rak ima veliko srce i u njemu nađe mjesto za svakoga, nije mu lako otvoriti se drugima. Uostalom, zna što znači biti povrijeđen i poznaje svoju osjetljivu stranu. Tvrda ljuštura bi ga ipak trebala zaštititi. Rak voli biti kod kuće i ne treba mu luda zabava ili uzbuđenje svake večeri. Ugodna večer kod kuće uz svježe skuhanu večeru, čašu vina i ugodan razgovor idealni su za njega.

Općenito je rak romantičar i sanja o velikoj ljubavi. Nije pristalica afere za jednu noć. Dobro zaštićen dom, rame koje pruža potporu i nježan ton stvari su za kojima žudi. On sam je vrlo pun ljubavi i brine o svojoj partnerici/partneru. Rakovi obožavaju maženje!

Evo još 5 razloga zašto su u svom životu trebaš imati osobu rođenu u horoskopskom znaku raka…

1. Rakovi su vrlo brižni

Teško da je bilo koji horoskopski znak tako obiteljski nastrojena osoba kao što je rak. Uvijek se brine za ljude oko sebe, a golema empatija prava je snaga rakova. Ako mogu pomoći, onda su sretni i zadovoljni. Nije ni čudo što se svi brzo zagriju za njih i privuku ih k srcu.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Sofia Vergara

2. Rakovi su posebno dragi

Raj na zemlji? Veza s Rakom! Ovaj horoskopski znak voli vrlo intenzivno i strastveno. Čovjek jednostavno ne može ne voljeti ga. Jedna od stvari u koju se muškarci zaljubljuju u žene rakove je to što ih ovi najbolje slušaju. Pravi su profesionalci u pružanju pune pažnje svojim najmilijima i oduševljavaju svojom toplom aurom. 

A muškarci rakovi? Rijetko koji je mačo, odnosno, većina su vrlo brižni, emotivni, nježni i san svake žene. Naime, rakovima vlada mjesec, koji naglašava žensku stranu, pa ne čudi da muškarci rakovi imaju također jako dobar odnos sa svojom majkom. Ako želiš muškarca s tvrdom vanjštinom, a meke duše, bit ćeš sretna u vezi s rakom. 

3. Rakovi ostaju prijatelji zauvijek 

Prijateljstvo s rakom obično traje cijeli život! Ovaj horoskopski znak je vrlo pouzdan, stabilan i prava je stijena za svoje prijatelje, osobito u teškim trenucima. Čak i ako svog prijatelja ili prijateljicu raka ne vidiš nekoliko mjeseci, budi sigurna da je uvijek tu za tebe.

Khloe Kardashian | Autor: Instagram@khloekardashian Instagram@khloekardashian

4. Rakovi uvijek imaju pravi plan

Uvijek s jasnim ciljem u glavi, a istovremeno jako osjetljivi – to je rak! Voli svoj posao i svaki zadatak ispunjava s puno euforije i motiva. Sretnici cijene ohrabrujuće riječi svog prijatelja raka. Uz pomoć prijatelja raka uvijek ćeš pronaći neku novu, bolju perspektivu. 

5. Rakovi su vrlo maštoviti

Satima pričate o savršenom vjenčanju, muškarcu iz snova ili egzotičnom odmoru na Maldivima? Rakovi su tu velemajstori! Stručnjaci su za sanjarenje i s njima ti nikada neće biti dosadno. 

Tom Cruise | Autor: shutterstock shutterstock Tom Cruise

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka koji će radije snimati selfie nego uživati u trenutku Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @arianagrande

Komentari 0