Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Stiže retrogradni merkur, većina znakova bit će u totalnom kaosu

  • Ako se osjećaš kao da si na bilo koji način izgubila tlo pod nogama, ne brini, to je normalno! 
  • Naime, nalazimo u tajanstvenom vremenu između pomrčina, odnosno dvije pomrčine, koje kulminira punim mjesecom 16. svibnja
  • Pogledaj što ti predviđa tjedni horoskop u nadolazećim danima

Nalazimo se u razdoblju velikih kozmičkih događaja: trenutačno smo između dvije pomrčine, a dolazi nam i retrogradni Merkur. Za mnoge to nije baš neko sjajno razdoblje. Stoga imamo važan savjet za sve horoskopske znakove ovaj tjedan: polako i mirno! 

Tjedni horoskop od 9. do 16. svibnja

Bik

Kao bik si manje-više osobito jako pod utjecajem trenutačnih energija. Jedva si probavila posljednji mladi mjesec, vratila sve na policu i opustila se uz komad rođendanske torte, a već dolazi puni mjesec koji će poremetiti sve tvoje planove. Ne brini, nakon toga će konačno biti mir i dobro!

via GIPHY

Blizanci

Naš dragi Merkur je od 10. svibnja retrogradan. Znaš... radi se o onom dobu godine kad lijeva ruka ne zna što desna radi i stalno se događaju kolosalni nesporazumi. Ironično, Merkur je tvoj vladajući planet, stoga budi posebno oprezna s kim što razgovaraš u nadolazećim tjednima.

Horoskopski znakovi koje ne treba zvati na tulume Možda vas zanima Ove horoskopske znakove ne bi nikada trebala pozivati na tulume Miss7 Horoskop

Rak

Kao rak obično osjećaš tuđe energetske vibracije 27 puta intenzivnije. Što doista nije uvijek lako, osobito zato jer živimo u teškim vremenima i pomrčine same po sebi mogu biti pravi izazov. Molimo te da se redovito otreseš svih vibracija koje ti doista ne pripadaju. Tvoja energetska ravnoteža trenutačno jednostavno treba dvostruko više njege.

Lav

Je li ti prošlotjedna pomrčina sunca dala uvid s profesionalne točke gledišta? Vidiš li odjednom što kristalno jasno funkcionira, a i ono što jednostavno više ne funkcionira? Želiš više? To je dobro! I važno. Samo imaj na umu da će Merkur biti retrogradan počevši od 10. svibnja i da može uzrokovati neki kaos u komunikacijama.

via GIPHY

Djevica

Molimo te, nemoj zaboraviti da su tvoji novi uvidi zlata vrijedni i potpuno su orijentirani na budućnost. Nakon pomrčine sunca slijedi pomrčina mjeseca 16. svibnja, koja se podudara s punim mjesecom, što će ti omogućiti da odeš korak dalje i što je još važnije, dublje. Imaj hrabrosti! Za podršku pogledaj Veneru. Trenutačno je u znaku ovna i potiče tvoje najluđe ideje.

Vaga

Ostajemo pri prošlotjednoj temi, vječnoj ideji vage da se želi povezati sa svima uvijek iznova. To je dobro i pohvalno, ali možeš, osobito s retrogradnim Merkurom u sljedeća tri tjedna, doista pažljivo pogledati s kim se i na kojoj razini upuštaš u nešto. Ne moraš baš ti uvijek organizirati, pomagati, raditi i truditi se za sve za svoje bližnje. Doista ne! 

Škorpion

Doista ne postoji drugi način da se to izrazi: pomalo je uzbudljivo vrijeme. Imamo vrlo poseban pun mjesec 16. svibnja, što je zaista nešto posebno za vidjeti. A osobito za škorpione. Naime, pun mjesec sja iz tvog znaka i dolazi s pomrčinom mjeseca. Pomrčine su uvijek sudbonosni trenuci. Stoga dobro pogledaj što ovaj čarobni mjesec može osvijetliti u tvom životu. Osobito na ljubavnom planu. Mogao bi ti napokon osvijetliti osobu s kojom bi moga razviti vrlo ozbiljnu vezu. 

via GIPHY

Strijelac

Strijelci su ovih dana jako, jako napeti, premda nemaju neki poseban razlog za to. Nalazimo se u posebnoj točki u godini između dvije pomrčine, od kojih se svaka poklapa s mladim mjesecom i nadolazećim punim mjesecom 16. svibnja u tvom transformativnom susjednom znaku. To uzrokuje da te preplave neke emocije. Stoga planiraj dodatni sat u teretani kako bi „izbacila“ višak energije iz sebe. Ili pozovi ekipu i napravi epohalni tulum. 

Horoskopski znakovi koji se boje ljubavnih veza Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka se boje ozbiljnih ljubavnih veza, jesi li to primijetila? Miss7 Horoskop

Jarac

Pun mjesec 16. svibnja djelovat će na sve horoskopske znakove, dakle, pripremi se. Nemoj se iznenaditi ako iznenada dobiješ neke čudnovate osjećaje koje nisi primijetila već jako dugo. Međutim, to je dobro! I važno! Razmisli o svemu što ti se događa, jer uskoro ćeš trebati donijeti neke važne životne odluke, kako u ljubavnom životu, tako i na poslu. 

Vodenjak

Jesi li, prema dogovoru, pronjuškala obiteljsku kroniku i aktivno tražila tragove iz svoje prošlosti? Je li ti se netko iznenada javio s kim se nisi čula godinama? E, onda sve ide po planu. Pun mjesec u škorpionu želi dubinu i transformaciju, a sunce osigurava da se možemo povezati sa zemljom. Zvuči kao izlet na selo s cijelom ekipom, zar ne?

via GIPHY

Ribe

Imat ćeš puno posla ako si u vezi. Što ćete više toga zajedno doživjeti, bit će vam bolje. A samci su sada jako društveni i žele erotsku avanturu. Ali, vjerojatno neće biti ništa puno više od kratke avanture. Mars te podržava u raspravama i daje ti snagu da se potvrdiš. Sada djeluješ kao pokretačka snaga u timu, a stres na tebe čak djeluje i motivirajuće. Kad je riječ o financijama, isplati se postupati oprezno i provjeravati račune.

Ovan 

Ovo je sjajna faza u kojoj se samci jako zabavljaju flertujući, ali mogli bi i pronaći priliku za pravu ljubav. Sve se kreativno događa samo od sebe. Ovog tjedna bit ćete uspješna na poslu i briljirat ćeš sa svojim idejama. Suočavanje s kolegama, kupcima ili šefom odlično funkcionira. I financije idu dobro. Osim toga, vrijeme je povoljno za pregovore i nove ugovore.

Photo: shutterstock

Komentari 0