Horoskop 07. travnja 2022.

Ova 3 horoskopska znaka se boje ozbiljnih ljubavnih veza, jesi li to primijetila?

Horoskopski znakovi koji se boje ljubavnih veza
shutterstock. Horoskopski znakovi koji se boje ljubavnih veza
  • Pomisao na ulazak u bilo kakvo partnerstvo brzo izaziva depresivan osjećaj kod tri horoskopska znaka
  • Naime, osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima jednostavno se boje veza
  • Je li i tvoj znak među njima?

Kako ne bi bili povrijeđeni ili možda zato što se ne žele odreći svoje slobode, razlozi zašto se neki ljudi boje partnerstva i ne žele ući u trajnu vezu vrlo su različiti. Međutim, ako pogledaš zvijezde, obično uvijek ista tri horoskopska znaka imaju tendenciju povući se netom prije nego što se spoje. Tko se prema horoskopu najviše boji veza? 

Strijelac

Strijelci su otvoreni za sve vrste flerta i ljubavnih afera, ali ovaj  vatreni znak rijetko je spreman za vezu. Strijelac voli svoju slobodu više od svega i često se brzo osjeća ograničeno u vezi. Uvjeriti ga u to da snažna veza može biti i nešto jako lijepo, obično zahtijeva malo uvjeravanja, a čak ni tada ne možeš uvijek biti sigurna hoće li ovaj horoskopski znak ostati s tobom duže vrijeme. 

via GIPHY

Rak

Kada je riječ o vezama, rakovima često na putu stoji njihova vlastita emocionalna i osjetljiva strana. S jedne strane, ovaj vodeni znak ne želi ništa više od stalnog partnera uz sebe, a s druge strane često ima problema s otvaranjem potencijalnoj novoj ljubavi. Povrh toga, strah od povrijeđenosti je prevelik. Ovaj horoskopski znak vrlo često sabotira vlastiti ljubavni život i obično završi bez partnera.

Ovi horoskopski znakovi imat će najbolji travanj Možda vas zanima... Proljetni horoskop: Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka imat će najbolji travanj Miss7 Horoskop

Škorpion

Škorpioni su slični raku. Također im je nevjerojatno teško prepustiti se novoj vezi jer se boje da će biti povrijeđeni. Ovaj vodeni znak se sporo približava nekome i obično mu je teško potpuno se otvoriti novoj ljubavi. Čak i ako škorpioni ne misle loše, ovo ponašanje odvraća mnoge, pa je zbog toga ovom  horoskopskom znaku dvostruko teže ponovno ući u vezu s nekim novim.

via GIPHY

Možda vas zanima... Vječno mladi: ovi horoskopski znakovi uvijek ostaju djeca u srcu Miss7 Horoskop

Komentari 0