Horoskop

Tjedni horoskop: Retrogradni Merkur će mnogim znakovima poremetiti planove, ali samo nakratko

  • Pun mjesec u duhovnom znaku riba daje nam puno svjetla i uvida 
  • Međutim, ovaj tjedan smo opet zapeli u neugodnom međuprostoru
  • Uran želi promjene i želi isprobavati nove stvari, dok Saturn treba sigurnost i podsjeća nas na naše dužnosti

Kao da to nije dovoljno muka, retrogradni Merkur nam otežava razmišljanje i pronalaženje konstruktivnih rješenja. Što sve možeš učiniti i što ti zvijezde još spremaju? 

Tjedni horoskop od 12. do 18. rujna 2022.

Tjedan počinje pozitivnim aspektom između sunca i Saturna. Tema samospoznaje sada je povezana s pitanjem: Za što je dobra? Ako znaš odgovoriti na ovo pitanje, bit će ti lakše djelovati disciplinirano, svrhovito i savjesno u svakodnevnom životu.

Merkur je trenutačno retrogradan i uvijek može doći do odgađanja i nesporazuma. To malo otežava suncu i Saturnu koji samo traže sigurnost. U ovom trenutku najvjerojatnije ćemo je pronaći u sebi.

Grece Ghanem Možda vas zanima Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka su najljubaznije i najblaže svekrve Miss7 Horoskop

Jarac

Ljubav: Venera ti daje strastvene impulse. Intenzivni osjećaji osvježavaju vezu, a seks je vrlo ugodan. I samcima treba dodira, a sada će vrlo brzo završiti u krevetu s novim obožavateljem. Najbolji dio je što se možda čak i zaljubiš.

Posao: Želiš pokrenuti stvari, planirati progresivno i prionuti na posao. Savršeno ćeš rješavati tehničke zadatke. Uran donosi briljantne ideje za rješavanje starih problema i spremanje za budućnost. Financijski, međutim, djeluješ malo previše velikodušno. Trebala bi svjesnije koristiti usporedbu cijena i potencijalne uštede.

Zdravlje: Blještiš ljubavlju prema životu i uživaš u svakom trenutku. U formi si, rješavaš sve zadaće i uživaš u sportu i aktivnostima u slobodno vrijeme. Venera se brine da mirni trenuci ne budu zanemareni. Tretmani ljepote i wellness djeluju iznimno brzo i omogućuju ti da zablistaš.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Samce sada maze zvijezde pa stvaraju obećavajuće kontakte. Ni velika ljubav nije daleko. Parovi se osjećaju dobro, mogu razgovarati o bilo čemu i imaju jako dobar seks.

Posao: Merkur i Jupiter donose novu kreativnost i više motivacije za posao. Možeš biti sigurna u priznanje, ali s pouzdanjem možeš nositi veću odgovornost. Javljaju se povoljne prilike kod kupovine i velikih kupnji svih vrsta. Bit će ovo sjajan tjedan za tebe!

Zdravlje: Trenutačno ti je lako učiniti svoj svakodnevni život živahnim i sigurnim. Mars i Jupiter daju ti turbo energiju. Postižeš sve ono što si naumila. Hvatat ćeš se u koštac sa svakim projektom i doista davati gas tijekom fitness treninga. Ipak, još uvijek ćeš imati vremena za uživanje i opuštanje.

Ribe

Ljubav: Ovaj tjedan nedostaju kozmički impulsi koji bi te doista pokrenuli. Trebat će ti puno vremena za sebe i vlastite ideje. U vezi dominira rutina. Više mašte i poneko iznenađenje dobri su za vezu. Samcima je potreban odmor od spojeva i manje su osjetljivi kada su u pitanju seks i erotika.

Posao: Tvoju empatičnu prirodu dobro prihvaćaju šef i tim. Ljudi te vole jer si timski orijentirana i empatična. Ali, sunce i Mars se križaju, što bi te moglo dovesti u iskušenje da budeš previše popustljiva. Tvoj dobar rad zaslužuje priznanje i nagradu, stoga pregovaraj malo više.

Zdravlje: Uran i Neptun pružaju ti najbolju duhovnu snagu. Intuicija ti je izvrsna, možeš se osloniti na svoje osjećaje. Bilo da jedeš, vježbaš ili se opuštaš, možeš točno osjetiti što je dobro za tebe.

Ovan

Ljubav: Parovi postaju sve više raspoloženi i žele više zajedničke akcije. Čega god se sada uhvatite, bit će još zabavnije za vas dvoje. To se također odnosi na erotiku i seks. Samci traže novog ljubavnika.

Posao: Trenutačno voliš velikodušno planirati i nemaš volje dvaput okrenuti novčić. Ali, sada ti se isplati obratiti pozornost na jeftine ponude. Kao štediša, dobro ti ide ovaj tjedan. Posao funkcionira ako koristiš svoju hrabrost i svoju moć uvjeravanja.

Zdravlje: Što više sporta i akcije nudi ovaj tjedan, to ćeš se bolje osjećati. Potreban ti je fizički napor jer dobivaš energetske vibracije iz sazviježđa Mars-Jupiter. Možeš više i odvaži se na zahtjevniji program u sportu.

Bik

Ljubav: Venera te mazi i pazi. Ako si solo, ubrzo ćeš se zaljubiti. Romantika i duboki pogledi također su vrlo popularni među parovima. Daješ partneru do znanja koliko ti je važan i osnažuješ time vezu.

Posao: Pojavljuju ti se vrlo dobre prilike. Praktički privlačiš povoljne ponude i financijske prilike. Sunce i Venera izvrsni su za pregovore, PR i komunikaciju. Društvene medije koristiš optimalno za sebe i svoje zadatke.

Zdravlje: Zvijezde u tebi bude znalca. Voliš dobro jesti i često žudiš za slanim ili slatkim dodatkom. Kako bi to kompenzirala, jednostavno isplaniraj još nekoliko krugova dok trčiš i potroši višak kalorija.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Samci su vrlo samouvjereni, ali njihova iskustva flerta mogu se opisati kao kontradiktorna. Imaš još dosta vremena dok ne shvatiš jesi li zaljubljena ili ne. U vezi je žestoka erotika važnija od nježnosti. 

Posao: Trenutačno ti je potreban novi izazov u poslu. Uzet ćeš popriličan zalogaj i nimalo se ne bojiš konkurencije. Merkur i Mars pomoći će ti da zgrabiš dobru priliku. Financijska sreća je na vidiku, dobro i isplativo pregovaraš.

Zdravlje: Mars jača tvoj imunološki sustav i svijest o zdravlju. Dobro jedi, uživaj u tjelovježbi i održavaj dobru ravnotežu između posla i privatnog života. Međutim, može postojati blaga sklonost alergijama. Tvoja koža reagira malo osjetljivije i treba joj posebno nježna njega.

Rak

Ljubav: Sunce i Venera naglašavaju sada tvoju privlačnost. Kao samac ćeš dobiti više lajkova. Ono što je super jest da je kemija prava i uživo. Parovi pokazuju koliko mogu biti nježni i puni ljubavi. Ovaj tjedan stvari idu dobro u vezi.

Posao: Najbolje vibracije za simpatije i priznanje olakšavaju rad s kolegama i kupcima. Problemi se mogu brzo riješiti i može se izgraditi novo povjerenje. Međutim, kada je riječ o financijama, Merkur i Jupiter upozoravaju na neopreznost. Sklona si živjeti iznad svojih mogućnosti.

Zdravlje: Venera i Uran pomoći će ti da se riješiš dosadnih navika i dobiješ novu lakoću. Tvoj program za oblikovanje tijela je savršen. Osloni se na vitamine, kombiniranje hrane i više treninga. Dosadni kilogrami brzo će se otopiti.

Lav

Ljubav: Samci su otvoreni za nove kontakte. Bit ćeš jako popularna jer brzo nasmijavaš druge i očaravaš svojom sunčanom prirodom. Ali, nije ti nužno potreban partner da bi bila sretna. Puštaš sve da ti dođe i čekaš kako bi vidjela što će se dogoditi. U vezi Mars i Jupiter golicaju žudnju jedno za drugim i pokreću radost seksualnog eksperimentiranja.

Posao: Sve izgleda dobro, a zahvaljujući Merkuru i Jupiteru možeš postići puno toga. Ono čega se prihvatiš dobro će ti ići, a uskoro će se pojaviti prilike za napredovanje. Iskoristit ćeš svaku priliku koja ti se ukaže i pratit ćeš povoljne ponude.

Zdravlje: Trenutačno nema dovoljno akcije za tebe. Mars i Jupiter služe kao kozmički fitness treneri i motiviraju te za sport i tjelesnu aktivnost. Također si vrlo disciplinirana, ali kloni se slatkih iskušenja.

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka imaju odlične predispozicije postati poznati i slavni Miss7 Horoskop

Djevica

Ljubav: Samci su na osvajačkoj turneji i flertuju u svakoj prilici. Nešto se događa, zahvaljujući Suncu i Veneri, a može i jako zaiskriti. Parovi zajedno rješavaju stvari i unapređuju svoje projekte. Sada je dobra faza u kojoj je kemija prava, a sve izvrsno funkcionira i u krevetu.

Posao: Kada je u pitanju tvoja karijera, zvijezde će ti pomoći. Možeš se dobro predstaviti i učvrstiti svoju poziciju. Hrabro i mudro pregovaraj o novcu ili ugovornim uvjetima. Također izvrsno: Venera te čini izuzetno kreativnom. Tvoje ideje su jako dobro prihvaćene.

Zdravlje: Vrlo dobro osjećaš da ti ne koristi previše nadmašiti samu sebe u sportu. Umjesto toga, potreban ti je ciljani wellness, masaže i vrijeme za dobro raspoloženje samo za sebe. Pozitivno djeluju šetnje ili planinarenje. 

Vaga

Ljubav: Parovi osjećaju novu svježinu: erotski Mars daje početnu iskru, oživljava seksualni život i donosi više zabave u krevetu. Samci traže sparing partnera, trebaju puno raznolikosti i žele se ponovno otkriti kada je u pitanju seks.

Posao: Znaš što želiš i za što si sposobna. Tvoje zvijezde moći nude ti sada podršku i uživat ćeš u izazovnim zadacima. Snažna si kao vođa tima i vrlo maštovita kao kreativan um. I financijski stvari idu jako dobro.

Zdravlje: Što se tiče sporta i snage tijela, stvari idu vrlo dobro ovaj tjedan. Najbolje vibracije s Marsa osnažuju te i podižu razinu energije. Treba ti više predanosti kako bi uživala u tjelovježbi i svim vrstama izazova. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Venera ti jača samopouzdanje i daje puno seksepila. Flertovanje i izlasci su kod tebe u procvatu, brzo ćeš naći atraktivnog partnera za igru. Venera daje prave impulse kako bi veze bile posebne i jedinstvene.

Posao: Dobro se slažeš s određenom radnom rutinom. Važnije ti je raditi u harmoničnom okruženju nego slijediti veliki izazov. Venera ti pomaže stvarati kreativne projekte s velikom vještinom i stilom. Također dobro: vodit ćeš pregovore diplomatskije nego inače.

Zdravlje: Venera i Neptun daju ti unutarnji mir i pomažu u poboljšanju osobne ravnoteže između posla i života. Pazi na sebe, dovoljno se odmaraj i svjesno jedi. Mentalno si jaka: točno osjećaš ono što je dobro za tebe i izgrađuje te.

Strijelac 

Ljubav: Parovi su zaposleni i svaki dan je drugačiji: ponekad postoji harmonija, a onda se opet sruši. Ono što je super je to što možeš dobro popričati s partnerom i brzo izgladiti nesporazume. Samcima je potreban dugačak povodac. Radije flertuju na Internetu, ali ostaju emocionalno distancirani.

Posao: Timski rad ti trenutačno nije lak. Voliš petljati sama i trebaš više udaljenosti od nadređenih. Ipak, razmišljaš vrlo inovativno i osjećaš upravo ono što zeitgeist zahtijeva. Financijski se ponašaš pametno: Merkur i Jupiter čine te lovcem na povoljne ponude.

Zdravlje: Na poslu daješ sve od sebe, ali u slobodno vrijeme voliš opušteno uživati u miru i tišini kod kuće ili u šetnji prirodom. Sada je manje više. To se odnosi i na prehranu, jer Venera ukazuje na blagu tendenciju debljanja – budi oprezna! 

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka imat će savršen rujan za ljubav i povezivanje Miss7 Horoskop
Photo: Unsplash
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bodlja

    Možda je bolje ovo pročiteti: 𝗦𝗰𝗿𝗶𝗯𝗱 - 𝗔𝘀𝘁𝗿𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗷𝗮 𝘂 𝘀𝗷𝗲𝗻𝗰𝗶 𝘃𝗹𝗮𝘀𝘁𝗶𝘁𝗶𝗵 𝘇𝗮𝗯𝗹𝘂𝗱𝗮 kao i ostale uratke istog autora ...