Horoskop

Ova četiri horoskopska znaka imat će savršen rujan za ljubav i povezivanje

  • Rujan 2022. priprema prave čarobne trenutke za horoskopske znakove čije će se veze poboljšati, kao i ostvarivanje novih ljubavi o kojima mnogi maštaju
  • Nove velike prilike za pozitivne promjene doživjet će ribe, djevice, ovnovi i vage
  • Planiranje budućnosti i ostvarivanje pozitivnih pomaka kroz razgovor i komunikaciju bit će dio promjena koje očekuju ove horoskopske znakove

Mjesec rujan koji je upravo započeo neke će horoskopske znakove posebno razveseliti poboljšanjem njihovih veza, kao i ostvarivanjem novih. Venera, planet ljubavi i ljubavnih veza, ovog će se mjeseca promijeniti dva puta. Prvo će se pomaknuti u djevicu, a zatim u vagu, što će mjesecu dati brzu romantičnu energiju, iako je pet planeta još uvijek retrogradno.

To se događa zbog toga što iako će se neki možda osjećati kao da su obasuti preprekama u drugim dijelovima života, jer je donošenje odluka o vezama usko vezano za emocije, unutarnji rad retrogradnih planeta zapravo ih priprema za sljedeći korak. Puni mjesec u ribama i puni mjesec u vagi donosi osjećaj bezuvjetne ljubavi, oprosta i novog početka u novoj ili već postojećoj vezi.

ljubavni horoskop | Autor: Instagram @cute_couple_in_word_officiel_ Instagram @cute_couple_in_word_officiel_ ljubavni horoskop

Oba horoskopska znaka rade s ljubavlju, ali na različite načine pa neovisno o tome je li riječ o boljem razmijevanju partnerove perspektive ili pronalaženju ravnoteže unutar veze, predivno novo razdoblje počet će ovaj mjesec. Za ostale horoskopske znakove, ovo će biti prilika za važne razgovore, razmijevanje smjera u kojem veza ide te primanje ljubavi kakvoj su se nadali.

Ovo su četiri horoskopska znaka čije će se veze poboljšati tijekom ovog rujna.

1. Ribe

Djevica je ribama suprotan horoskopski znak. To znači da će se tijekom planetarne energije unutar djevice za ovaj horoskopski znak ostvariti pozitivne promjene u ljubavnom životu. Ova je energija započela u kolovozu kad se dogodio mladi mjesec u djevici, a ovaj val zdrave ljubavne energije je s čime ribe započinju rujan.

Ribe će ovog mjeseca primiti mnoštvo romantične energije koja će im iznimno koristiti. Ostvarivat će važne razgovore o svojim ljubavnim vezama i budućim planovima jer su tijekom godine naučili kako se bolje izražavati i prepoznali svoju vrijednost. Rujan će biti prilika za poboljšanje nove veze ili novo poglavlje stare ljubavi.

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka imaju odlične predispozicije postati poznati i slavni Miss7 Horoskop

2. Djevica

Venera ulazi u djevicu početkom mjeseca rujan, što će ovom horoskopskom znaku olakšati sve na ljubavnom planu. Venera je planet koji vlada ljubavlju i vezama, što znači da kad uđe u ovaj horoskopski znak, za djevice će biti lakše da se izraze i prime ljubav od drugih.

Ovo je velika prilika za djevice da budu ono što jesu i počnu stvarati vezu kakvu priželjkuju. Iako neće sve doći u obliku kakvom su zamislili, treba potražiti kvalitet koje su doista bitne, poput dosljednosti i integriteta te dati ljubavi priliku. U ovom razdoblju, djevice će imati priliku razmisliti i o tome što su im prioriteti u vezi te ih otvoreno dijeliti s drugima.

ljubavni horoskop | Autor: Instagram @cute_couple_in_word_officiel_ Instagram @cute_couple_in_word_officiel_ ljubavni horoskop za mjesec rujan

3. Ovan  

Ovaj mjesec pun je energije vage. Od Merkura koji će biti retrogradan u ovom znaku, sunca koje se vraća u vagu, kao i mladi mjesec kasniije ovog rujna. Energija vage znak je koji predstavlja romantičan dio života horoskopskog znaka ovna. Unatoč žurbi i povremenoj impluzivnosti, vrlo je važno postići unutarnju i životnu ravnotežu.

Zbog retrogradnog Merkura ovog mjeseca, za ovnove je ovo vrijeme idealno za važne razgovore koji će biti glavni prioritet, što će im pomoći da bolje razumiju svoj ljubavni život. Ovnove ovog mjeseca očekuje i veliki preokret zbog položaja sunca i mjeseca u vagi, jer će time njihove riječi i postupci biti usklađeni te direktno povezani s onim što osjećaju. Važno je da ovog mjeseca svemu daju priliku jer ne znaju što ih dobroga može čekati.

4. Vaga  

Rujan će biti doista poseban mjesec za vage. Novi put na kojem su sa svojim ljubavnim životom počeo je u ovo vrijeme prošle godine te je donio brojne dramatične promjene. Ovog će mjeseca vage imati priliku krenuti iznova i ostvariti nove razgovore o budućnosti ljubavne veze, budući da će retrogradni Merkur biti u ovom horoskopskom znaku.

Ponekad je velik dio kretanja naprijed u tome da osoba vjeruje da je to moguće, a zatim pronalazi način i kako to ostvariti. Kad se sunce pomakne u horoskopski znak vage, to će biti njihova osobna nova godina i prilika za nove promjene i planiranje budućnosti.

Možda vas zanima Tjedni horoskop: Ove znakove čeka uzbudljiv tjedan pun zavodljivih trenutaka i strasti Miss7 Horoskop
  
Photo: Instagram @loveoverlatte
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bodlja

    Ovdje je sve rečeno: https://www.scribd.com/document/481913049/PA04-Astrologija-u-sjenci-vlastitih-zabluda