Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Ovo je tjedan pun uživanja u lijepim stvarima za sve, osim tri znaka koja trebaju biti na oprezu

  • Za dobro raspoloženje pobrinut će se već u ponedjeljak mjesec u znaku lava
  • Za vikend će božica ljubavi Venera sjajiti zajedno s planetom sreće Jupiterom, pa će tvoji osjećaji znati samo za superlative
  • Svi nebeski znakovi u idućih sedam dana upućuju na tjedan pun uživanja 

Evo nas već na prekretnici mjeseca rujna. Ovih dana je možda nekoliko zvijezda ispalilo svoj bijes te, umjesto da gledaju prema naprijed kao što bi uvijek trebalo činiti, okrenule su se nazad. Međutim, to je kratkotrajnog vijeka…

Tjedni horoskop od 11. do 17. rujna 2023. godine

Sljedećih nekoliko dana ples zvijezda postat će još aktivniji s Merkurom i Jupiterom u retrogradnom kretanju, dok se Venera, koja je do prije nekoliko dana gledala unatrag, sada vraća u svoju izravnu orbitu. Sunce još sja u djevici, dok Venera još uvijek sjaji u znaku lava, a Mars sve to stavlja u ravnotežu. koja nam je, nakon turbulentnog razdoblja, sada jako potrebna. 

Nakon magičnog supermjeseca u kolovozu, mladi mjesec u petak (15. rujna) prilično će snažno utjecati na svih 12 znakova zodijaka. Kao što mu ime sugerira, mladi mjesec u astrologiji predstavlja novi početak jer inicira novi mjesečev ciklus. Dakle, zaboravi na sve neugodne stvari, prekriži neželjeno i kreni nanovo u nove životne pobjede na svim poljima. 

Jarac

Ljubav: Slobodni jarci bit će otvoreni za nove kontakte i potpuno opušteni. Također ćeš se osjećati ugodno sama i pustiti da sve dođe k tebi. Ako ćeš flertovati, bit ćeš sretna. Ako ne, i to će ti biti u redu. Veze su nježne i pune ljubavi. Dugi razgovori o vašim čežnjama, željama i snovima osobito će vam odgovarati te vas zbližavati.

Posao: Poslovni planet Merkur i guru sreće Jupiter dat će ti pravi poslovni zamah ovog tjedna. Ono čime ćeš se baviti bit će dobro za tebe i tvoju karijeru. Iskorištavat ćeš dobre prilike, tražiti povoljne ponude i razmišljati dugoročno.

Zdravlje: Ovaj tjedan zvijezde više ukazuju na uživanje u životu nego na sportske vrhunce. Sunce i Jupiter jačaju tvoj optimizam. Priušti si nešto dodatno u svakodnevnom životu, bilo da je to njega ili posebna poslastica. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Uživaj u svježini: erotski Mars dat će ti početnu iskru, oživjeti tvoj seksualni život i zagolicati želju za više. Kao samcu potrebna ti je raznolikost i imat ćeš želju ponovno se otkriti. Iza ugla te očekuje velika ljubav, samo moraš napraviti koji korak i zgrabiti je. 

Posao: Znaš što želiš i što trenutačno možeš pružiti. Tvoje zvijezde moći čine puno toga mogućim i golicaju tvoje zanimanje za izazovne zadatke. Kao vođa tima bit ćeš snažna i spremna preuzeti odgovornost. Međutim, pripazi na financije, jer sada ti se isplati stroži program štednje.

Zdravlje: Što se tiče sporta i snage tijela, stvari će biti jako dobre ovaj tjedan. Mars se sada ponaša kao motor. Treba ti više angažmana. Prihvati izazove. Stres se sada odbija od tebe pa ti ništa sada nije previše.

Ribe 

Ljubav: Jupiter i Neptun će te učiniti osjetljivom. Samci će vagati svoje opcije. Slat ćeš lajkove, ali koketirati bez obveze, a kad stvari postanu konkretnije, pobjeći ćeš. Trenutačno ti blizina očito ne odgovara. Ribe u vezi će se nositi sa sumnjama. Nemoj se povlačiti ako ti nešto smeta, nego o tome otvoreno razgovaraj s partnerom.

Posao: Uran sada izoštrava tvoje oko za trendove, što će ti pomoći da napreduješ. Ovaj tjedan je idealna prilika da u nekom trenutku promijeniš svoju svakodnevnu radnu rutinu. Savršeno ćeš rješavati tehničke zadatke. Imaj na umu financijsku korist, i svakako više pažnje posveti detaljima.

Zdravlje: Tvoji su živci trenutačno manje otporni. Ali, uz dobro upravljanje vremenom, još uvijek možeš opušteno proći kroz tjedan. Meditacija, mir i tišina sada su jako dobri za tebe. Uz Saturn i Neptun ćeš dobro spavati. 

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji su najbolji kuhari, nenadmašni čak i u pečenju kolača Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Venera odašilje vesele vibracije, a Mars potpiruje erotsku vatru. Samci sada trebaju više raznolikosti. Bit ćeš raspoložena za avanture, koje pak mogu prerasti i u ljubav. U vezi ćeš biti vrlo maštovita i aktivna u spavaćoj sobi. 

Posao: Trenutačno ti se ne se isplati obraćati pažnju na jeftine ponude. Na poslu sve teče glatko zahvaljujući skladnim Venerinim vibracijama. Bit će ti ukazano puno više simpatije i povjerenja.

Zdravlje: Venera sada pokreće tvoju popustljivu stranu. Uživat ćeš u  dobroj hrani i često će ti se istovremeno sviđati slano ili slatko. Ali, također ćeš uspjeti uravnotežiti stvari, jer ćeš isplanirati nekoliko dodatnih vježbi te lako sagorjeti eventualni višak kalorija. 

Bik 

Ljubav: Slobodni bikovi bit će jako samouvjereni, ali tvoja iskustva s flertom mogla bi se opisati kao kontradiktorna. Zvijezde su prilično izazovne pa će proći neko vrijeme dok ne saznaš jesi li zaljubljena ili nisi. Razumijevanje i nježnost dobrodošli su u vezama. Moraš izgraditi novo povjerenje i trebala bi si osigurati potrebno vrijeme za to.

Posao: Timski rad te trenutačno pomalo zamara. Htjet ćeš raditi sama i potrebno ti je više udaljenosti od nadređenih. Međutim, nemoj si postavljati prestroga pravila. Razmišljat ćeš inovativno i osjećati točno ono što zeitgeist zahtijeva. Dok će stvari na poslu ići glatko, također ćeš financijski glatko napredovati. Mješavina Merkur-Jupiter dat će ti unosne prilike.

Zdravlje: Očito osjećaš da trenutačno nemaš previše koristi od vježbanja. Umjesto toga treba ti wellness, masaže i vrijeme za sebe. Na tebe će jako pozitivno djelovati šetnje ili planinarenje u prirodi.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Voliš osvajanja i koketirat ćeš u svakoj prilici. Nešto se definitivno dobro događa, a zahvaljujući Veneri i Marsu bit ćeš uspješna u flertu. Parovi napreduju sa zajedničkim planovima. Ovo je dobra faza u kojoj se dobro razumijete, a i emocionalno zbližavate.

Posao: Mars te sada čini agresivnom. Osjećat ćeš da je pred tobom stalno neki novi izazov, ali spremna si se potpuno predati novim zadacima. Međutim, inzistiraš na pravdi i sklona si malo pretjerati. Kad su u pitanju pregovori o ugovoru i cijeni, moći ćeš napredovati jedino s malo više diplomacije.

Zdravlje: Mars će ojačati tvoj imunološki sustav i svijest o zdravlju. Jest ćeš visokokvalitetnu hranu, vježbati i brinuti se o dobroj ravnoteži između poslovnog i privatnog života. Venera te također podržava i daje tvom tenu svježi sjaj.

Rak

Ljubav: Očekuje te puno flertova, a Mars će pospješiti tvoj smisao za avanturu. Ali, budi oprezna: Reagirat ćeš osjetljivije od očekivanog. Radije si uzmi vremena da dobro promisliš. Prvo provjeri odgovara li ti osoba intelektualno prije nego što kreneš u spavaću sobu s njim. Parovi trebaju više nježnosti i vremena za razgovor. Potrebno je ponovno ugoditi nekoliko sitnica.

Posao: Rad s drugima sada jako dobro funkcionira jer jasno komuniciraš. Mogući problemi mogu se brzo riješiti i lako će se izgraditi novo povjerenje. Što se tiče financija, Merkur i Jupiter ti nude vrhunske uvjete. Nema nekih promjena što se tiče financija. 

Zdravlje: Jupiter i Saturn pomoći će ti da se odvojiš od dosadnih navika i dobiješ novu lakoću. Pronaći ćeš baš pravi program za oblikovanje tijela. Također ćeš uživati u obilju duševne hrane. 

Lav

Ljubav: Venera i Mars sada snažno naglašavaju tvoju seksi karizmu. Samci će dobivati puno lajkova i poziva na spoj. A spoj uživo mogao bi ispuniti sva tvoja očekivanja! U vezi ćeš pokazati da si nježna i puna ljubavi pa ćete ti i dragi uživati u svakom zajedničkom trenutku.

Posao: Stvari najbolje funkcioniraju kada se baviš kreativnim projektima. Venera ti sada daje izvrstan osjećaj za pitanja stila i trendove. Također djeluješ simpatično i brzo ćeš osvajati financijski jake klijente.

Zdravlje: Osjećat ćeš da si u dobroj formi, baviti se svojim poslom i pronalaziti vrijeme za sport i slobodne aktivnosti. Ali, nije važno samo kretanje. Venera će ti pomoći da se opustiš kako treba. Tretmani ljepote i wellness djelovat će brzo i pomoći ti da zablistaš u punom sjaju. 

Djevica

Ljubav: Ovaj tjedan nema kozmičkih impulsa koji bi te pokrenuli. U vezama će dominirati rutina. Ako si slobodna, osjetit ćeš da ti je potreban odmor od spojeva i radije ćeš vrijeme provoditi s prijateljima.

Posao: Merkur i Jupiter donose ti sreću za sve dugoročne projekte. Zajamčeno ti je priznanje i s povjerenjem ćeš moći preuzeti veću odgovornost. Povoljne prilike otvarat će ti se na svakom koraku. Iskoristi to! 

Zdravlje: Jupiter i Uran pružaju ti duhovnu moć. Razvijat ćeš dobru intuiciju i sada se doista možeš osloniti na svoj osjećaj. Točno ćeš osjetiti što je dobro za tebe: Kada jesti, kada vježbati i kako se opustiti.  

Vaga 

Ljubav: Slobodne vage sada maze zvijezde pa će te kontaktirati simpatične osobe koje ti se jako sviđaju. Među njima će se odmah jedna istaknuti, a ni velika ljubav nije daleko. Parovi se osjećaju skladno i sretno. Možete razgovarati o bilo čemu i uživati u stimulativnom seksu.

Posao: Tvoj šarmantan i komunikativan način ophođenja bit će jako dobro prihvaćen u tvom radnom okruženju. Ljudi će te voljeti jer si poštena. Ipak, obrati pažnju na svoje prednosti: Inzistiraj na priznanju i odgovarajućoj plaći za dobar rad. Mars u šarmantnoj Vagi pomoći će ti da ostvariš svoje ciljeve.

Zdravlje: Trenutačno ti je vrlo lako osvježiti svoju svakodnevicu i gledati pozitivno prema budućnosti. Mars ti daje turbo energiju: Što god naumiš, to ćeš i ostvariti. Nećeš izbjegavati ni jedan projekt i zaista ćeš davati sve od sebe tijekom svakog treninga. Ali, uvijek ćeš naći dovoljno vremena za uživanje i opuštanje.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Stvari u tvojoj vezi pomalo su klimave. Svaki dan je drugačiji: Nekad je sklad, pa onda opet krah. Dobro je što s voljenom osobom možeš dobro popričati i brzo riješiti sve nesuglasice. Samcima će odgovarati sloboda. Radije ćeš flertovati na internetu, ali ćeš držati emocionalnu distancu.

Posao: Dobre prilike su na vidiku! Praktično privlačiš povoljne ponude i financijske prilike. Sunce i Merkur pružaju ti idealne kozmičke vibracije za pregovore, PR i komunikaciju. Sada je vrijeme povoljnih prilika – iskoristi ih! 

Zdravlje: Saturn te izgrađuje i donosi ti unutarnji mir. Merkur jača tvoju intelektualnu moć. Međutim, kada je riječ o kondiciji, imaš malo manje hrabrosti. Radije ćeš lagano prošetati nego ići u teretanu ili na neki sport. 

Strijelac 

Ljubav: Osjećaš se dobro jer Venera jača tvoje samopouzdanje i daje ti obilje karizme i seksepila. Flert i izlasci su u procvatu. Veze su također savršene. Venera ti sada daje prave impulse da tvoje interakcije budu doista posebne.

Posao: Dobro se osjećaš s određenom radnom rutinom. Važnije ti je raditi u harmoničnom okruženju nego slijediti veliki izazov. Ono što je sjajno jest da ti Venera pomaže u dizajniranju kreativnih projekata s puno vještine i stila. Pregovore ćeš voditi više diplomatski nego inače.

Zdravlje: Venera i Mars pomažu ti poboljšati ravnotežu između posla i privatnog života i postići veliku unutarnju ravnotežu. Brinut ćeš se o sebi, oporavljati se u redovitim intervalima i jesti svjesno. U slobodnom vremenu uživat ćeš intenzivnije nego inače. Nemoj pretjerati u alkoholu! 

Možda vas zanima Žene ova 4 horoskopska znaka najlakše će prihvatiti njegovu djecu iz prvog braka Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0