Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Odlično je vrijeme za spojeve, koje znakove pokreće ljubav, a koje erotika?

  • Mars koji je utjelovljenje rimskog boga rata prešao je u znak vage i potiče raznolike susrete
  • Međutim, u znaku vage je Mars prije svega ratnik ljubavi i zajedništva

Je li dobro vrijeme za spojeve? Apsolutno! Ali, premda je svaka vrsta aktivnosti u dvoje sada dvostruko zabavnija, još uvijek treba uzeti u obzir nekoliko stvari. 

Tjedni horoskop od 28. kolovoza do 3. rujna 2023. godine

Na svojoj osvajačkoj turneji je Mars u vagi obzirniji prema drugima, drži do pravednosti i više je diplomatski nastrojen nego inače. To nam može pomoći pri spojevima. Nažalost, ovaj tjedan postoji jedna kvaka - ili bolje rečeno dvije:

1. Planet ljubavi Venera je i dalje retrogradan i pomno prati sve susrete. Osim toga, naše je samopoštovanje stavljeno na kušnju. Sumnja u sebe je prisutnija nego inače – pa naravno da na spojevima ne pokazujemo uvijek svoju najbolju stranu.

2. Komunikacijski planet Merkur je također retrogradan. A to znači da nemamo sve informacije. To možeš primijetiti i kod sebe ako, na primjer, nisi voljna otkriti osobne podatke novom poznaniku. Također je moguće da osjećaš da ne možeš pronaći prave riječi ili da se ne možeš pravilno izraziti. Vrlo je vjerojatno da tvoj pandan nije ništa drugačiji.

Mars ili Venera – tko ovaj tjedan ima posljednju riječ u ljubavi? Ako uzmeš u obzir kamene spoticanja koje ti retrogradni planeti stavljaju na put, to može biti dobro vrijeme za spojeve u kojima principi Marsa i Venere dolaze na svoje. Osim toga, ne moraš se (i ne bi trebala) odmah obvezati, možeš sve raditi polako i pustiti da se veza razvija. Uostalom, Sunce i Merkur su još uvijek u znaku djevice, preferirajući logičnije odluke utemeljene na argumentima.

Jarac

Ljubav: Zbog djelovanja Marsa sada otkrivaš neke trzavice u svojoj vezi. Imaš potrebu za razgovorima i kritičnija si. Recept za sreću je sljedeći: Više nježnosti umjesto zajedljivih komentara. Slobodni će agresivno flertovati. Brzo ćeš privlačiti nove obožavatelje. Ali, čim ti se neka sitnica ne svidi, odmah će biti kraj.

Posao: Zvijezde sada djeluju kao pokretači karijere. Merkur i Jupiter nude prilike koje će ti također koristiti financijski. Vješto ćeš pregovarati, bit ćeš brza u odlučivanju i točno ćeš znati o kakvim se novim zadacima radi. Tvoje ideje bit će dobro prihvaćene i hrabro ideš u susret novim izazovima. S uspjehom!

Zdravlje: Koliko god se trudila na poslu, tvoje sportske ambicije malo su pale. Svakodnevni život predstavlja ti dovoljno izazova, tako da nema toliko prostora za sljedeći izazov na, primjerice, biciklu. Psihički si vrlo stabilna.

 | Autor: Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Venera i Jupiter stvaraju pomutnju u tvojoj vezi. Imaš prilično velika očekivanja od ljubavi, potrebno ti je više obraćanja i odjeka. Stvari ne idu glatko, moguće su nesuglasice. Samci će se oslanjati na brza osvajanja i bit će prilično agresivni. Nemoj pretjerivati.

Posao: Zvijezde promoviraju sve što ima veze s timskim radom i zahtjevnim zadacima. Pregovori teku dobro, snažno ćeš iznositi svoje stajalište. Posao koji uključuje fizički napor radit ćeš s lakoćom. Pametno barataš svojim novcem. Štedljiva si, ali ipak ponekad trošiš više nego što treba za dobru kvalitetu.

Zdravlje: Mars te sada podržava i daje ti novo samopouzdanje. Tvoja motivacija kada je u pitanju sport je velika, a i u svakodnevnom životu djeluješ punom parom. Nije ti lako isključiti se navečer. Tu pomažu autogeni trening i meditacija.

Ribe

Ljubav: Unosit ćeš dašak svježine u svakodnevni život i spavaću sobu. Jupiter i Neptun pružaju potrebnu raznolikost i pokreću tvoju maštu. Samci žele poseban susret i spremni su dopustiti dublje osjećaje.

Posao: Radit ćeš suvereno i samopouzdano na svom poslu i privući pažnju važnih osoba. Napredovat ćeš, ali to će te koštati puno snage. Potrebno je više strpljenja kako bi sve ispalo doista dobro. Financijski se isplati iskoristiti potencijalne uštede i usporediti cijene za veće kupovine.

Zdravlje: Osjećaš se dobro, uživaš u ljetnom suncu i vrhunskoj formi. Neptun ti sada daje jaku intuiciju, a Jupiter puno snage i samopouzdanja. Osim toga, navečer se možeš brzo opustiti i intuitivno osjetiti što je dobro za tebe, a što nije.

Možda vas zanima 5 horoskopskih znakova koji su cijepljeni od romantike: ništa cvijeće, ništa poljupci na mjesečini Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Venera te sada snažno gura. Razvijat ćeš intenzivne osjećaje prema dragoj osobi i osvježavati svoju vezu. Samci sada žele stupiti u kontakt i žele vezu. I doista, običan flert može lako postati velika ljubav!

Posao: Zvijezde te čine velikodušnom i vještom u isto vrijeme. Savršeno se slažeš s važnim osobama u svom poslovnom okruženju. Dobivat ćeš bodove s PR-om ili korištenjem društvenih mreža i donosit ćeš upravo ono što se traži. Financijski također sve izgleda vrlo dobro. Svoje resurse koristiš optimalno.

Zdravlje: Venera ti pruža najbolje vibracije za tvoje blagostanje. Intenzivno paziš na sebe i njeguješ se, te si na taj način osiguravaš blistav osmijeh i blistavu kožu. Prehrana puna povrća i dobra količina tjelovježbe održat će te u formi i povećati kondiciju. 

Bik

Ljubav: Veza ti je sada u fazi kontradikcija. Seks i erotika su dvije stvari koje te jako uzbuđuju, ali svađat ćeš se oko sitnica. Međutim, pametna si i znaš kako pobijediti protivnika. Samci će svoj seksepil koristiti na pametan način i dobiti što žele. 

Posao: Što ćeš više mira i tišine imati za svoje zadatke, to će ti bolje ići. Imaš šesto čulo za tehnologiju, ali kreativnih ideja nemaš baš  puno. Sada možeš pratiti svoje financijske prednosti i odmah prepoznati kada se pojavi rijetka prilika u smislu cijene ili povoljne ponude.

Zdravlje: Sunce i Neptun pomoći će ti da mnoge stvari ne vidiš tako usko te da razviješ veliku unutarnju vedrinu. Tišina kod kuće je dobra stvar za tebe, a uzbudljiva knjiga potaknut će tvoju maštu. Ali, budi oprezna kada jedeš: Trenutačno ne podnosiš tako dobro masnoću i šećer.

 | Autor: Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Venera i Mars osiguravaju ti sada blistavo raspoloženje i karizmu. Otvorena si za sve novo vezano uz ljubav i upoznavanja. Doći će do napretka, a oni u vezi stavit će ružičaste naočale i unositi više raznolikosti u zajednički život.

Posao: Umrežavanje i komunikacija sada ti idu sami od sebe. Imaš prave ljude pri ruci i točno znaš kako osmisliti svoje buduće projekte kako bi bila uspješna. Inspiriraju te kreativni planet Venera i moćni Mars. Financijski, međutim, još uvijek postoje neodgovorena pitanja.

Zdravlje: Razmišljaš pozitivno i odišeš velikim zadovoljstvom. Osim toga, Mars djeluje kao tvoja elektrana i kao poticaj za tvoje samopouzdanje. Bez obzira što se sprema, lako ćeš se nositi s tim i uživati u posebno dobrom provodu i svojoj briljantnoj kondiciji.

Rak

Ljubav: Sunce i Jupiter dat će ti atraktivnu karizmu. Slobodni će biti opušteni i dopuštati stvarima da dođu na svoje. U vezi je sve OK, ali potrebno ti je više prostora za sebe kako bi mogla više uživati u vremenu s voljenom osobom.

Posao: Sada se želiš uhvatiti u koštac s poslom i riješiti sve svoje zadatke. Sada jednostavno voliš raditi. Kreativna si i za sve nalaziš brzo rješenje. Lako ćeš motivirati svoj tim i preuzeti odgovornost. Pri kupnji pazi da ne prekoračiš budžet. Merkur ti pruža povoljne financijske impulse.

Zdravlje: Najavljene su najbolje vibracije Sunce-Jupiter! Tvoja ravnoteža između poslovnog i privatnog života funkcionira izvrsno i uvijek si uzimaš slobodno vrijeme kada ti je potrebno. Otvorena si za duhovnost i duhovni razvoj. Meditacija, odmor i više sna sada su osobito dobri za tebe.

Lav

Ljubav: Opet razvijaš kvalitete zvijezde. Venera i Mars daju ti magnetsku privlačnost. Samci će to koristiti kada flertuju i uživati u tome da su poželjni. U vezi je sve više erotike u igri. Sada si u sjajnoj fazi zbog koje doista želiš ponovno voljeti!

Posao: Uživat ćeš na svom poslu i smišljati nove ideje. Sukobi u timu mogu se riješiti, ljudska strana se može razviti u potpunosti. Predstavljat ćeš sebe ili svoje proizvode u boljem svjetlu. 

Zdravlje: Venera te čini karizmatičnom i povećava tvoju želju za životom. A to nije sve. Energetske vibracije s Marsa motiviraju te da se baviš sportom. Tvoj barometar performansi raste i također ćeš imati puno snage na raspolaganju za svakodnevni život i kućanstvo.

Djevica

Ljubav: Tvoja veza je sada opuštena i osjećaš da si u dobrim rukama s osobom koju voliš. Čak i ako se ne slažeš uvijek, osjećaš veliku povezanost. Samci će uživati u svojoj slobodi. Bit ćeš u pokretu i koketirati kad ti se ukaže prilika. Činjenica da sve shvaćaš cool povećava tvoje šanse.

Posao: Sunce i Merkur u tvom znaku omogućuju ti jako uspješnu fazu u poslu. Pokazat ćeš što možeš i pogurat ćeš svoju karijeru. Timski rad će izvrsno funkcionirati, ali i sama ćeš maksimalno koristiti svoje šanse. Financijski također sve izgleda obećavajuće.

Zdravlje: Voliš biti na svježem zraku i kretati se po prirodi. Fokusirat ćeš se na jednostavne stvari, dobro kuhati, opuštenije spavati i puštat ćeš da te stres zaobiđe. Izbjegavat ćeš previše dobrih stvari, bit ćeš pažljiva i uravnotežena.

Vaga 

Ljubav: Erotski Mars te sada mazi i pazi. Samci će biti karizmatični i vrlo privlačni. Imat ćeš puno kontakata, a neki od spojeva mogli bi se pretvoriti u nešto više. Parovi će se divno slagati, te uživati u spavaćoj sobi. 

Posao: Sada si omiljena među svojim kolegama. Venera ti osigurava simpatije i prijateljsku atmosferu na poslu. Lakše ćeš osvajati kupce, a tvoj šef će cijeniti tvoj rad. Imat ćeš potrebu trošiti novac na ljepotu i luksuz. Ali, imaj na umu svoju granicu i nemoj pretjerivati.

Zdravlje: Mars ti sada daje puno snage i dobrog raspoloženja. Više ćeš vjerovati sebi i osjećati da imaš puno stvari u svojim rukama. Ovaj tjedan će promjena okoline imati osobito pozitivan učinak na tebe i tvoje psihičko stanje. Kratko putovanje je sada jako dobra ideja.

 | Autor: Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Trenutačno imaš tendenciju zatrpati svog dragog svojim idejama. Obratiti pažnju na kvalitetne razgovore i pokaži razumijevanje, jer jedino tada će veza ostati harmonična. Slobodni su sada prilično uzbuđeni. Htjet ćeš nadoknaditi izgubljeno vrijeme, ali očekuješ malo previše. Umjesto da srljaš u flert, idi sporije.

Posao: Svladavat ćeš strategiju i planiranje, znat ćeš što je korisno na poslu. Međutim, u odnosima s drugima potrebno ti je više osjetljivosti, važna je ljudska intuicija. Savjetuje se oprez s ugovorima i konkretnim odlukama, jer je Jupiter sada izazovan. Dobro provjeri nove poslove i moguće promjene, tek tada ćeš biti sigurna.

Zdravlje: U hedonističkom si raspoloženju, uživat ćeš u dobroj hrani, finom vinu i svemu od čega će ti duša pjevati. Venera i Jupiter ti savjetuju: Uživaj u svom životu i svemu lijepom, ali umjereno.

Strijelac

Ljubav: Zvijezde bude tvoje talente zavodljive ljubavnice. Bit ćeš empatična i osjećati kako funkcionira tvoja draga osoba. Venera i Mars također će ti pružati strastveno gorivo. Ljetne vrućine neće biti jedino što te tjera da se oznojiš. Samce čeka ljubav na prvi pogled. Osjećaji će se brzo rasplamsati.

Posao: Ambiciozna si i sama si sebi najbolji trener. Stvarat ćeš ideje gotovo svake minute. Kreativni pristupi i tvoja umjetnička duša pomoći će ti u tome. Kad je novac u pitanju, trebaš obuzdati euforiju i djelovati malo trezvenije.

Zdravlje: Mars ti sada daje pristojan energetski poticaj. Sada ćeš imati želju za vježbanjem i testirat ćeš svoje osobne granice. Venera je također aktivna: Tretmani ljepote imat će vrlo pozitivan učinak na tebe.

Djevice po horoskopu Možda vas zanima Počela je vladavina Djevica: 10 izuzetnih vrlina i 10 pomalo napornih karakteristika ovog znaka Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0