Horoskop

Pripadnici 3 horoskopska znaka mogli bi se lako zaljubiti ove jeseni

  • Opušteno ljetno vrijeme idealno je za pronalaženje partnera i ljetne avanture 
  • I dok neki kroz ljetne dane uživaju u vrućim zagrljajima s dragom osobom, drugi nisu te sreće
  • Ali, s dolaskom jeseni će ljubavna sreća pomaziti ova tri horoskopska znaka

Kako se ljeto polako bliži kraju, a jesen će uskoro zakucati na vrata, mnogi samci počnu priželjkivati vezu. Dok tijekom ljeta uživamo u večernjim izlascima, moru i plaži (uz sve dogovorene obaveze), na jesen se sve nekako malo utiša i češće ostajemo kod kuće. Zar ne bi bilo lijepo imati nekoga s kime bismo mogli uživati u tim trenucima? Imamo dobre vijesti za osobe rođene u ova tri horoskopska znaka: jesen 2023. bit će u znaku ljubavi, a danima samoće dolazi kraj...

 | Autor: Unsplash/Jonathan Borba Unsplash/Jonathan Borba Foto: Unsplash/Jonathan Borba

Blizanci

Za blizance će se već u kolovozu zahuktati stvari: Venera je u znaku lava i obećava čistu strast. Iskre frcaju na sve strane, ali male ljubavne veze obično završe jednako brzo kao što su i počele. Tek pred kraj rujna će se pojaviti netko tko ima puno potencijala za nešto dugoročno. Ta bi veza mogla biti vrlo posebna, stoga se potrudi napraviti nešto od nje!

Perzeidi Možda vas zanima Kojim horoskopskim znakovima će kiša meteora ovaj vikend ispuniti želje? Miss7 Horoskop

Djevica

U jesen 2023. će ljubavna sreća u potpunosti pomaziti osobe rođene u znaku djevice. Budući da će ovaj horoskopski znak biti obavijen posebnom aurom i prštat će od samopouzdanja, potencijalnih kandidata neće nedostajati. Jedna osoba će odmah osjetiti više od pukih leptirića u trbuhu, a i ti ćeš osjetiti duboku povezanost i bliskost koju je teško opisati riječima. Velike su šanse da ćeš biti jako sretna s osobom koja je rođena u vodenom znaku (rak, škorpion, ribe).

 | Autor: Unsplash/Jonathan Borba Unsplash/Jonathan Borba Foto: Unsplash/Jonathan Borba

Jarac

Premda je poznato da je jesen prilično siva i turobna, unijet će šarenilo u ljubavni život žena i muškaraca koji su rođeni u znaku jarca! Ovaj horoskopski znak dobivat će ponude sa svih strana i u gotovo svakoj prilici sklapat će nova poznanstva. Ali, baš kad ćeš se najmanje nadati, upoznat ćeš jednu osobu koja će ti od početka jasno dati do znanja da te čeka nešto više od jedne vruće noći. Ljubavne zvijezde su ti sjajne, pa čak ni iznenadno vjenčanje nije isključeno!

Možda vas zanima Ovi horoskopski parovi savršeno se slažu na intelektualnoj razini i uživaju u razgovorima Miss7 Horoskop
Photo: Unsplash /Fadi Xd

Komentari 0