Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Odlično je vrijeme za novi početak, a nekima se smiješe napete ljubavne iskre

  • U astrološkom poimanju svemira rijetko se događa da su svi planeti izravni
  • Tako je gotovo cijele veljače, a duh i energija su usklađeni te svim silama idemo naprijed 
  • Jupiter i Venera dodaju prave začine kozmičkoj juhi, a astrološki nas očekuje miran, harmoničan kraj mjeseca – i to smo zaslužili

Odlično vrijeme za novi početak je mladi mjesec 20. veljače, koji se nalazi u znaku riba. Naša intuicija i emocije su sada osobito jake, a snovi postaju sve dublji, a opet stvarniji.

Tjedni horoskop od 20. do 26. veljače 2023. godine

Počevši od 20. veljače, Venera je u znaku ovna i energije u ljubavi će postati hrabrije i izravnije. Sada napokon možeš vjerovati u sebe i svoje osvajačke kvalitete. Ako si u vezi, trebala bi pripaziti da ne flertuješ previše – ili barem ne na način na koji bi te mogli pogrešno shvatiti. 

Jarac

Ljubav: Neptun jasno govori: želiš se približiti svom partneru na duhovnoj razini. Seks je dobar, ali duboki razgovori i zajednički ciljevi očito su vam sada važniji. Komunikacija je izvrsna, željeni učinci se pojavljuju. Slobodna si? Sada je gotovo s neobavezujućim flertovima. Tvoji fanovi moraju pokazati da misle poput tebe, inače ćeš se povući. Ali, ako te netko uvjeri, možda od flerta nastane i nešto više. 

Posao: Ovaj tjedan sve će ti ići jako dobro. Možeš iskoristiti svoje iskustvo i dati svojim kolegama temu za razmišljanje. U svim projektima pazit ćeš na detalje i radit će na zaostacima. Svoje financije imaš pod kontrolom. Kad je riječ o ugovorima, vrijedi provjeriti sitna slova.

Zdravlje: Osjećat ćeš se dobro jer se nalaziš u snažnoj i samouvjerenoj fazi s kozmičke točke gledišta. Sasvim dobro ćeš svladavati svoju svakodnevicu. Također ćeš si uzimati dovoljno vremena za wellness i opuštanje. Neptun potiče tvoju želju za duhovnošću i znanjem.

 | Autor: Instagram Instagram

Vodenjak

Ljubav: Venera i Mars čine voljene osobe nježnima i umiljatima. Program maženja je najavljen, osjećaji se razvijaju. Samci su spremni za flert. Novi obožavatelj može te čekati na poslu ili u večernjem izlasku.

Posao: Brza si i maštovita u svom poslu. Merkur i Venera potiču komunikaciju među kolegama i ugodnu suradnju te potiču kreativnost. Financijski ćeš biti sretnija. Osjećaš da dugoročno možeš dobiti više od svog novca.

Zdravlje: Tvoj apetit za vježbanjem je velik i tražit ćeš sve moguće prilike da zadovoljiš svoju potrebu za akcijom. Ujutro ćeš biti puna energije, a navečer spremna za zabavu.

Možda vas zanima Ovo su najljepše minimalističke tetovaže za svaki horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

Ribe

Ljubav: Zvijezde sada promoviraju tvoju osobnost. Samci će djelovati vrlo privlačno. Unatoč tome bit ćeš jako zaokupljena sobom i nećeš baš biti otvorena za vezu. Parovi trebaju dugi povodac i više vremena sami. Partner se ponekad mora odmaknuti.

Posao: Sunce u znaku riba stavit će te u centar pažnje na poslu. Dobit ćeš više priznanja. Imat ćeš dobar odnos sa svojim šefom i kao vođa tima možeš preuzeti više odgovornosti. 

Zdravlje: Sunce i Neptun u ribama dat će ti poticajne vibracije za lako podnošenje ovotjednih zahtjeva. U slobodno vrijeme treba ti više odmora i opuštanja. 

Ovan

Ljubav: S Venerom u ovnu bit ćeš zvijezda tjedna. Privlačit ćeš puno pozitivne pažnje i upoznati uzbudljive partnere za flert ako si solo. Aktivno traženje će ti se isplatiti! Parovi obnavljaju i jačaju svoje osjećaje jedno prema drugome jer ove iskričave vibracije donose puno požude i ljubavi.

Posao: Zvijezde te ovaj tjedan jako guraju u pogledu karijere. Više ćeš se zabavljati na poslu i možeš se osloniti na svoje kolege i drage mušterije. Pregovori o ugovorima idu dobro, a financijska pitanja također se razvijaju vrlo obećavajuće.

Zdravlje: Mars, planet energije, i Jupiter, glasnik sreće, učinit će te punom energije i dobro raspoloženom. Venera te također gura da se opustiš i uživaš. Na profinjen način ćeš uživati u dobroj hrani.

Bik

Ljubav: Ti i tvoj partner nećete ovaj tjedan uvijek imati vremena jedno za drugo. Bit ćete više okrenuti sebi, što unosi malu nelagodu u vezu. Zahtjev zvijezda je da održavate svoju vezu vrlo svjesno. Samci će se suočiti s nekim otkvačenim tipovima dok će koketirati. Budi strpljiva kad izlaziš, nemoj nagliti. 

Posao: Nemoj ni ovaj tjedan iznevjeriti svoju intuiciju i poznavanje ljudske prirode. Ipak, stvari ne idu po planu i nagovještavaju se stres i užurbani tempo. Tvoji kolege neće uvijek biti spremni na posao, a kupci su zahtjevni. Na financijskoj razini također je potreban oprez.

Zdravlje: Trenutačno ti malo nedostaje motivacije za sport, a i psihički si manje izdržljiva. Osloni se na zdravu kuhinju i više vitamina te smanji šećer i masnoće. Tada ti izazovni kozmički utjecaji neće moći nauditi. I još jedan dodatni savjet: san djeluje kao izvor energije.

 | Autor: Instagram Instagram

Blizanci

Ljubav: Venera i Mars donose ti sreću u ljubavi. Uživat ćeš u flertovanju i novim kontaktima i bit ćeš prilično uspješna u potrazi za partnerom iz snova. U vezi si? Onda napravi sve kako bi održala vezu. Postat ćeš vrlo bliska sa svojim partnerom na tjelesnoj i emocionalnoj razini.

Posao: Imaš vrhunske zvijezde za sve što se tiče dizajna i kreativnih ideja. Venera povećava tvoju kreativnost i čini te sjajnim timskim radnikom. Bolja zarada i povoljne ponude su tu, ali voliš i nesmotreno trošiti novac, stoga svjesno vadi novčanik iz torbice. 

Zdravlje: Planet ljepote Venera daje ti posebnu karizmu. Ali i sama puno radiš za to. Maske, kreme i tretmani: sve djeluje intenzivnije i čini da izgledaš još bolje. Otvorena si za nove izazove.

Rak

Ljubav: ovaj tjedan bit će prilično kontradiktoran. Venera kod parova izaziva ljubomoru i posesivnost. Srećom, sunce šalje mirne vibracije i sukobi se mogu riješiti uz razumijevanje i dobar razgovor. Samci su u aktivnoj potrazi jer ih njihove zvijezde potiču na to. Iskre lete, ali stvari bi se mogle malo zakomplicirati. 

Posao: Stvari na poslu postaju užurbane i potreban ti je siguran instinkt u odnosima s kolegama. Dobro upravljanje vremenom će ti pomoći. Izvrsna stvar je da se možeš dobro koncentrirati i dogovoriti. Financijski imaš situaciju pod kontrolom pa iskoristi svoj dobar osjećaj za novac.

Zdravlje: Ovaj tjedan očekuje te gust program i važno je pametno koristiti vlastite snage. Uspori i dopusti si više odmora i sna. Lagana hrana bogata vitaminima pomoći će ti ojačati imunološki sustav.

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu Rubrika Life&style Life&style

Lav

Ljubav: Venera i Mars povećavaju tvoj seksepil. Slobodni će to pametno koristiti, a obožavatelji će te dobro prihvaćati. U vezi si? Super, sada je došlo do oživljavanja u smislu romantike i nježnosti. Približit ćeš se partneru i jačati svoju vezu.

Posao: Posao napreduje prema tvojim zamislima. Poboljšavaš svoj imidž, slijediš ambiciozne ciljeve i uzdižeš se. Važni ljudi te slušaju, jer se vidi da imaš posebnu viziju. Tvoj kreativni rad i ideje bit će traženi. Međutim, prečesto koristiš svoju kreditnu karticu pa bi bilo dobro da malo usporiš.

Zdravlje: Sada točno znaš što trebaš napraviti kako bi ostala u formi i izgledala dobro. Mars i Jupiter sada aktiviraju stabilnu liniju pa si jako izdržljiva. Ipak, bilo bi dobro za tebe dignuti sve četiri u zrak navečer i priuštiti si dodatni tretman ljepote.

Djevica

Ljubav: Sunce i Mars nude izazovne tendencije, tako da ti partner baš i ne odgovara. Međutim, mašta i empatija zbližit će vas kao par. Samci su pod visokim naponom i imaju želju za osvajanjem. Ali, radi se više o impresioniranju drugih. Velika ljubav može čekati.

Posao: Trenutačno ti je vrlo lako priviknuti se na nove okolnosti na poslu. Zainteresirana si za inovacije i pomoć u organizaciji. Zastarjelo se odbacuje. Vješto ćeš koristiti nove pristupe od digitalizacije do upravljanja vremenom. Također ćeš imati dobar odnos s nadređenima.

Zdravlje: Kao tipična djevica uvijek svjesno brineš o sebi i paziš na svoju kondiciju. Trenutačno osjećaš da tvoja razina energije nije na visini. Potrebno ti je više odmora, a nikako stresa u slobodno vrijeme. 

 | Autor: Instagram Instagram

Vaga

Ljubav: Venera i Jupiter su jako dobri za samce. Osvajački si raspoložena i želiš više od flerta. Erotika i seks su u prvom planu. Parovi također trebaju puno dodira pa se tvoj partner sada može radovati ugodnim satima. Promjena u krevetu je uključena!

Posao: Trenutačno imaš vlastite ideje o pravdi i ne bježiš od sukoba. Mars te potiče, što ponekad može biti i iscrpljujuće. Ali, Merkur djeluje kao posrednik i na kraju donosi uspjeh. Budi jaka i uvjerljiva u raspravama. 

Zdravlje: Mars te izgrađuje, a tvoj imunološki sustav jača. Tvoj energetski barometar raste i nadmašuje ga samo razina tvog dobrog raspoloženja. Možeš vjerovati sebi više nego inače, ali uz malo ograničenje: postoji blaga sklonost iritaciji kože. 

Škorpion

Ljubav: Slobodni su otvoreni za sve novo i skloni su flertu. Ali, više od toga se vjerojatno neće događati. Već si u vezi? Sunce i Neptun pomoći će ti da održiš svoju vezu s puno mašte. Naime, rutina u vezi nema šanse kod tebe.

Posao: Trenutačno si potpuno motivirana u svom poslu i uživaš u izazovnim projektima. Voliš se angažirati i imati motivirajući i lojalan učinak na kolege. Međutim, Merkur unosi nemir u financije. Izbjegavaj naglu kupovinu i svjesnije uspoređuj cijene.

Zdravlje: Sunce i Neptun daju dobre impulse koji te jačaju na mentalnoj razini. Tvoje intuicija je golema i imaš dobar pristup svojoj psihi. Sada možeš analizirati i riješiti probleme koji su te zaokupljali. 

Strijelac

Ljubav: Kozmički kontrastni program tjedna unosi zamah u vezu. Tvoj moto je: romantika da, seks ne. Ti i tvoj partner sada se radije držite za ruke i oslanjate na nježnost. Venera i Jupiter čine samce otvorenima za ljubav, ali samo ako se njihovi obožavatelji izražavaju na probran način i nastupaju sa stilom. Sada se oslanjaš na klasu i samo oni koji to mogu ponuditi dobit će drugi spoj.

Posao: Merkur ti olakšava umrežavanje s drugim ljudima, kao i prikupljanje važnih informacija. Dobro se izražavaš, bolje polažeš ispite i postižeš dobar dojam ako tražiš posao. Financijski iskorištavaš svoje prilike i imaš više novca na raspolaganju.

Zdravlje: Psihički si dobro raspoložena jer Merkur jača tvoje mentalne i intuitivne moći. Ali, to nije sve. Venera ti daje više karizme, samopouzdanja i unutarnjeg spokoja. 

 | Autor: Instagram Instagram

horoskop roditelji Možda vas zanima Ovih 5 parova horoskopskih znakova vjerojatno će imati predivnu djecu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram

Komentari 0