Horoskop

Tjedni horoskop: Očekuje nas zlatni listopadski tjedan koji donosi mnoge trenutke sreće

  • Eklipsa, tj. pomrčina, ne mora biti loš znak, dapače! Imamo dobre vijesti...
  • Naime, dvaput godišnje nam pomrčine donose promjene koje trebamo dobro iskoristiti 
  • Pogledaj što zvijezde spremaju za tvoj horoskopski znak ovaj tjedan 

Ovaj tjedan i sunce i Venera formirat će pozitivan aspekt prema Marsu. S ovom energijom se puno toga pokreće. Međutim, još smo više uzbuđeni zbog veze sunce-Pluton, jer tu se događaju duboke promjene – uglavnom nabolje!  

S posljednjim punim mjesecom na nebu otvorio se golemi kozmički portal. Doba tame, takozvane eklipse, dvaput godišnje donose nam intenzivne faze promjena koje možemo idealno iskoristiti ako znamo kako. 

Možda vas zanima Horoskop za listopad: Nakon teških tjedana mnoge znakove čeka veliki uzdah olakšanja Miss7 Horoskop

Tjedni horoskop od 17. do 23. listopada 2022. godine

Mars i Uran ovoga tjedna misle dobro i usrećit će većinu horoskopskih znakova te im pružiti vrlo posebne trenutke. Prošla su vremena kada su sumnje i loše vijesti preuzimale prevagu. Umjesto toga, stiže nam zlatni listopadski tjedan koji donosi mnoge trenutke sreće...

Jarac

Ljubav: Venera i Jupiter će te dobro protresti pa ćeš odjednom osjetiti potrebu za promjenom. Samci će promijeniti svoj način ponašanja. Međutim, sklona si prestići samu sebe kada su u pitanju osjećaji. Nemoj odmah previše forsirati flert. U vezi si? Sada ti treba sve, samo ne dnevna rutina. Ako ti se nešto ne sviđa, ponekad pretjeraš s reakcijom. Razgovaraj radije s partnerom! 

Posao: Bit ćeš pomalo nepromišljena u financijskom smislu. Mogli bi se pojaviti i neočekivani troškovi. Pametna kupovina i usporedba cijena uštedjet će ti puno novca. Na poslu će stvari funkcionirati ako ostaneš spremna na kompromise i osloniš se na timski rad.

Zdravlje: Trenutačno si pomalo nemirna i živci ti nisu baš otporni kao inače. Potrebna ti je dobra organizacija vremena i slobodno vrijeme bez stresa. Koža ti može reagirati malo osjetljivije nego inače pa je neophodna nježna i malo opsežnija njega.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Venera, božica ljubavi, i Jupiter, glasnik sreće, u top su formi pa samcima pružaju najseksi vibracije za flert i romantične spojeve. Lako se zaljubljuješ. Oni u vezi bit će kreativni i razigrani. Sebe i partnera mazit će i paziti, senzualno te s puno empatije.

Posao: Mars i Jupiter stvaraju ugodnu radnu atmosferu. Sada ćeš pridobiti prave ljude za sebe i svoje planove. Financijski je sve u najboljem redu te ćeš čak dobiti priliku zaraditi dodatni novac ili vrlo dobru poslovnu ponudu.

Zdravlje: Priušti si više njege, wellnessa i možda kratki odmor. To će imati pozitivan učinak na tvoju dušu. 

Ribe

Ljubav: Samci će rado flertovati preko internetskih portala. Povoljne trenutke možeš iskoristiti i uživo, a prolazan susret pretvoriti u kontakt koji obećava. Parovi se oslanjaju na dobre razgovore, ali također imaju tendenciju biti pomalo kritični. Više vedrine bit će dobro za vezu.

Posao: Mars bi ti mogao ponekad uzrokovati stres na poslu. Kolege i kupci su jako zahtjevni i puno očekuju od tebe. Super je da si potpuno fleksibilna i intuitivno osjećaš kako svladati kritične situacije ili ih čak u potpunosti izbjeći. Financijski ti stvari idu dobro jer se držiš svog budžeta i koristiš potencijalne uštede.

Zdravlje: Polako će se smanjivati stres i počet ćeš uživati u životu. Uživaj u slobodnom vremenu i radi sve što ti godi. Bit ćeš otvorena za nove stvari i htjet ćeš isprobavati alternativne koncepte za zdrav život.

Ovan

Ljubav: Konfliktne kozmičke vibracije stvaraju tobogan emocija. Parovi sada trebaju više svježeg zraka u vezi. Super je što ćeš unositi zabavne ideje i malo više zavodljivosti u vezu. Samci bi mogli upoznati dobre ljude, ali trenutačno su jako zahtjevni pa vjerojatno neće biti ništa ozbiljno. 

Posao: Trenutačno radiš vrlo strpljivo i koncentrirano. Uživaš koristiti svoje iskustvo i prenositi ga na druge kolege. Kolege ili kupci koji uvijek imaju zadnju riječ namjerno te drže na distanci. Ali, budi oprezna s novcem, postoji rizik od pogrešaka. Ne kupuj ništa na brzinu.

Zdravlje: Sada ćeš poletjeti: Jupiter ti donosi novo samopouzdanje i doista dobro stanje. Puna si snage i sve ćeš raditi s lakoćom ovaj tjedan. Ali, nemoj se zaboraviti opustiti i priuštiti si vrijeme za sebe u večernjim satima. 

Bik

Ljubav: Tražiš novog partnera? Daj novim kontaktima više vremena. Parovi bi trebali izbjegavati svakodnevni stres. Definitivno se može postići više riječima punim ljubavi i nježnim gestama.

Posao: Zadaci koje sada moraš obaviti sama trenutačno su ti skroz lagani. Imaš dobar osjećaj za ono što se sviđa kupcima ili šefu. Stvari ne idu baš tako dobro kada se pojavi vremenski pritisak. Dobar raspored i pametna organizacija se isplati, naravno i financijski.

Zdravlje: Premda si trenutačno vrlo samopouzdana i fleksibilna, tvoja motivacija za sportski angažman nije baš velika. Potrebno ti je više odmaka od rutine, a to se također odnosi i na tvoj trening. Mentalni podražaji su ti važniji i inspirativno djeluju na tvoju maštu. Zato bučice mogu ostati u kutu.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Najbolje vibracije Venere i Marsa potiču harmoniju i čine te vrlo umiljatom. Uživat ćeš u nježnosti i bliskosti s partnerom. Jasno je da ti sada treba više maženja nego velikih riječi. Samci će brže stvarati  kontakte. Bit ćeš iznenađujuće spontana i konačno si spremna pokazati i uložiti više osjećaja.

Posao: Merkur jača tvoju poslovnu oštroumnost pa ćeš pokazati veliku vještinu u važnim temama ili timskom radu. Uspješan je i rad s javnošću, a originalne ideje donose novac. Kad smo već kod novca, na financijskom planu možeš računati na vrlo uspješnu fazu.

Zdravlje: Sunce i Mars te pokreću i potiču na bavljenje sportom i slobodnim aktivnostima. Bilo da se radi o aktivnostima na otvorenom ili 'uradi sam' projektima: uključi se, treba ti utičnica za svu tu tvoju energiju.

Rak

Ljubav: Parovi trebaju sada više strpljenja i osjetljivosti kako bi sve bilo OK u vezi. Venera ti trenutačno odašilje malo napetosti, pa je važno izbjegavati rasprave i solo izlaske. Samci nisu baš motivirani za flert pa će teško pronaći ljubav svog života.

Posao: Na poslu je važno pametno koristiti vrijeme i dobro ga organizirati. Merkur i Jupiter ukazuju da je potrebno više diplomatske taktike. Ne vjeruj slijepo kolegama i ne daj se upregnuti u previše honorarnih poslova. Također je potrebno unaprijediti financijske koncepte.

Zdravlje: Tvoj energetski barometar trenutačno pokazuje nekoliko slabosti. Mars i Jupiter križaju se i pozivaju na oprez pri tjelesnim aktivnostima. Nemoj se izlagati stresu u slobodno vrijeme i neka večer počinje opušteno. 

Lav

Ljubav: Sada ti zvijezde savršeno odgovaraju pa te očekuje tjedan pun ljubavi i razumijevanja. Partner i ti se izvrsno slažete, a sličnosti stvaraju snažnu vezu. Samci koji žele vezu imaju potencijala pronaći odgovarajućeg suputnika. Pravo je vrijeme da se aktiviraš!

Posao: Sada imaš jako puno ideja i pravi si genij kada je u pitanju komunikacija. Ovaj tjedan pametno ćeš koristiti društvene mreže i PR za svoju karijeru. Sve što se tiče održavanja imidža ići će ti kao od šale. Financijski je ovo dobar tjedan za ulaganja i nove ugovore.

Zdravlje: Venera ti sada nudi skladne impulse, pa se u slobodno vrijeme više opuštaj te potraži mir i tišinu daleko od gužve i buke. Također ćeš uživati u kuhanju i finim jelima. Malo luksuza ne škodi – slobodno se počasti i razmazi ovaj tjedan. 

Djevica

Ljubav: Trenutačno si jako samouvjerena i ne želiš raditi kompromise u vezi. Ipak, bolje je pokazati osjećajnost. Samci će uspostavljati nove kontakte u rekordnom roku, ali jednako brzo će ponovno izgubiti zanimanje.

Posao: Zanima te budućnost i želiš više akcije. Kad je riječ o poslovima i karijeri, osjetit ćeš željenu svježinu. Razvit ćeš nove koncepte i aktivno se uključiti u svakodnevni rad. Uran će ti pomoći da predstaviš svoje inovativne ideje, ali i da ih provedeš u djelo. Financijski igraš na sigurno, što je dobro.

Zdravlje: Boriš se s vremenskim pritiskom i užurbanim tempom. Otkazivanjem nepotrebnih sastanaka dobit ćeš više slobode za svoje hobije i opuštanje. Za tebe je dobro da manje planiraš svoje slobodno vrijeme i samo uživaš u njemu bez obaveza. Promjena okoline i izleti imaju pozitivan i mentalno obogaćujući učinak na tebe.

Vaga

Ljubav: Samci su otvoreni za posebne susrete i intenzivne osjećaje. Kod parova će sve biti u najboljem redu. Razumijete se i pokrećete zajedničke projekte. U krevetu ćete biti strastveni i nježni u isto vrijeme.

Posao: Jako si motivirana i možeš inspirirati svoje kolege da dođu do novih ideja. Merkur i Venera poboljšavaju tvoju financijsku situaciju pa sada možeš realizirati unosne projekte. 

Zdravlje: Povoljne vibracije Merkur-Venera obećavaju ti tjedan u kojem ćeš biti izuzetno mentalno snažna i pokazat ćeš sjajne čelične živce. Sada možeš podnijeti veliko opterećenje. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Škorpion

Ljubav: Sada te pokreću tvoje erotske maštarije. Samci će riskirati i upustiti se u vezu za jednu noć. Parovi također žele novu energiju u spavaćoj sobi i bit će skloni eksperimentiranju. 

Posao: Na poslu zasuči rukave i radi motivirano. Moći ćeš točno vidjeti što se isplati i gdje možeš dobiti više. Financijski stvari idu sasvim dobro: dobro raspolažeš svojim novcem i dobro ulažeš. 

Zdravlje: Snaga se nalazi u spokoju. Kako bi se oslobodila napetosti uživaj u odmoru od gužve i strke. Nakon dugog dana možeš obnoviti svoju dušu meditacijom i jogom. Sve što sada radiš za sebe imat će intenzivniji učinak.

Strijelac 

Ljubav: Venera te čini romantičnijom i nježnijom partnericom. Tvoja  veza postaje snažnija. Pristajete si na mentalnoj razini. Slobodni će puno flertovati, a mogla bi se i zaljubiti. Ako ćeš biti mudra i nećeš forsirati, imaš dobre šanse da dobiješ više...

Posao: Merkur i Venera olakšavaju ti sada umrežavanje i komunikaciju s kolegama. Razgovori za posao ili pregovori oko plaće trenutačno su vrlo povoljni. 

Zdravlje: Priušti si više odmora i uživanja u životu. Sada je idealna faza za odmor ili produženi vikend. Priušti si lijepe stvari! 

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka bez problema će ući u brak - zbog novca Miss7 Horoskop
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bodlja

    Teže je razbiti predrasudu nego atom. - Albert Einstein Vidi na Scribdu: Astrologija u sjenci vlastitih zabluda _ Privid zodijaka ... i druge uratke istog autora ...