Horoskop

Tjedni horoskop: Nakon burnog početka tjedna pomrčina mjeseca za mnoge donosi promjene

  • Očekuje nas veličanstvena pomrčina mjeseca 5. studenoga 
  • Tada ujedno započinje i vrijeme značajnih promjena 
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

U bliskoj budućnosti bit će riječi o reformama. Mars je sada retrogradan pa već sada razvijamo nove ideje i projekte za siječanj. Osim toga, Jupiter je u ribama pa je sada potrebna naša empatija. 

Tjedni horoskop od 31. listopada do 6. studenoga 2022. godine

Ovaj tjedan mogli bi se lako aktualizirati stari sukobi. Zapravo, s 31. listopadom tjedan počinje pomalo zastrašujuće. Ali, ne brini, prema horoskopu, stvari će ići na bolje kako tjedan bude odmicao! Eventualni problemi, uključujući stres u vezi i dosadne situacije na poslu, događat će se u ponedjeljak, a stvari idućih dana mogu ići samo na bolje! 

Možda vas zanima Strogi minimalizam, stoljetna arhitektura ili dom na kotačima? Znamo što će oduševiti koji horoskopski znak! Rubrika Life&style Life&style

Jarac

Ljubav: Venera i Jupiter optimalno utječu na tvoj ljubavni život. Samci bi se mogli zaljubiti, jer konačno se dobro slažu s novom simpatijom. Parovi oživljavaju svoju vezu, uživaju u skladnom zajedništvu i vrlo nježnim trenucima u krevetu.

Posao: Sada si nezaustavljiva. Nema puno priče, nego ideš direktno i nižeš uspjehe. Kolege se mogu orijentirati prema tebi. Dobro ti ide i financijski. Merkur te čini snažnim partnerom za sve poslove i ugovore.

Zdravlje: Pažljiva si, moći ćeš se dobro koncentrirati i dobro ćeš se nositi s vremenskim pritiskom. U slobodno vrijeme fokusiraj se na finije stvari u životu i radije se opuštaj nego da vježbaš u teretani. Posebno dobro ćeš reagirati na wellness i njegu. Kratak odmor donijet će ti željeno opuštanje.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Zvijezde sada čine tvoj ljubavni život uzbudljivim. Samci će pasti na kompliciranu osobu koja je seksi, ali i neovisna. Parovi će uživati u dubokim emocijama i erotskim noćima. Venera pali, a Mars osigurava da veza ostane stabilna.

Posao: Stvari izgledaju dobro na poslu. Kolege te cijene te doprinosiš harmoničnoj atmosferi u timu. Također možeš napredovati kao freelancer. Prilagođavat ćeš se tržištu jer Mars jača tvoju fleksibilnost. Inovativne ideje su tvoja velika snaga. Previše novaca trošiš na modu i luksuz.

Zdravlje: Mars ti daje puno snage i čini te hrabrom i agresivnom. Postavljaj si nove ciljeve i imaj više povjerenja u sebe. Ali, navečer ćeš teško zaspati. Budi oprezna s novim proizvodima za njegu: Venera potiče blagu sklonost intoleranciji.

Ribe

Ljubav: Sunce i Venera jačaju sada tvoje samopouzdanje i karizmu. Samcima je ugodno solo, ali imaju puno šansi kada je u pitanju flert. Parovi trebaju dugi povodac i više vremena za vlastite misli. Ako tvoj partner pokaže razumijevanje, budi spremna uložiti u nove osjećaje.

Posao: Tvoje mišljenje bit će cijenjeno i otvorit će ti se financijski bolje mogućnosti. Tijekom ovog tjedna mogla bi potpisati važan ugovor. Moguće je i unapređenje ili ponuda za uzbudljiviji položaj u tvojoj prethodnoj tvrtki.

Zdravlje: Venera i Jupiter djeluju na tebe poput zaštitnog štita. Čak i ako tvoja svakodnevica bude užurbana, točno znaš kako se brzo smiriti i održati ravnotežu između posla i privatnog života. Osloni se na svjež zrak i boravak u prirodi.

Ovan

Ljubav: Samci su sada zauzeti vlastitim životnim planovima. Flert je moguć, ali partner iz snova još je daleko. Parovima je trenutačno jako dobro. Uživaš u intimnosti i sigurnosti da se u potpunosti možeš osloniti na partnera.

Posao: Točno znaš što moraš napraviti kako bi napredovala na poslu. Mars se brine da konačno dobiješ priznanje koje zaslužuješ. Kada je riječ o tvojim financijama, vrijedi kritički sagledati svoje svakodnevne i mjesečne troškove. Za tebe postoji potencijal uštede koji možeš brzo iskoristiti za sebe.

Zdravlje: Mars ti daje dodatnu porciju energije. Spremna si za sve izazove. Trenutačno uživaš u zdravoj kuhinji.

Bik

Ljubav: Venera nije usklađena pa bi kod parova moglo doći do trzavica. Jesi li sklona ljubomori? Budi oprezna, to bi moglo postati doista neugodno. Samcima je potreban odmor za flert. Jupiter potiče samootkrivanje, a ne veliku ljubav.

Posao: Zaokupljaju te izvrsni planovi. Razmišljaš o promjenama i novim konceptima posla. I to je izvrsno, sve dok paziš na svoja sredstva. Sklona si živjeti pomalo iznad svojih mogućnosti. Važno je pažljivo financijsko planiranje.

Zdravlje: Trenutačno imaš manje mentalne snage i manje si sposobna nositi se sa stresom i vremenskim pritiskom. Ali, sve će biti dobro ako koristiš više vremena za svoje zadatke i sve pripremiš u miru. U slobodno vrijeme se odmaraj.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Mars potiče samce da okušaju sreću u flertu. Mogla bi napokon pronaći svoju srodnu dušu. Kod parova se događaju lijepe stvari: postižete zajedničke ciljeve i veselo je u spavaćoj sobi.

Posao: Na poslu si motivirana, a kao kolega empatična i pouzdana. Tvoja osjetljivost dobro te vodi i pomaže da podjednako osjetiš prilike i opasnosti. Naporni poslovi su sada za tebe laki. 

Zdravlje: Mars te puni energijom i čini spremnom za sve izazove. Nećeš dopustiti da te išta smete. U slobodno vrijeme možeš se brzo opustiti uz lagane treninge, susrete s prijateljima i kratke izlete.

Rak

Ljubav: Kraljica romantike Venera i sretni planet Jupiter usmjeravaju svjetla reflektora na tebe. Samci su sada na tragu ljubavi. Isplati se aktivno flertovati i izlaziti. Parovi se zbližavaju i jačaju vezu. Osjećaš se potpuno sigurno.

Posao: Venera potiče tvoju kreativnost pa sada možeš razviti vrlo elegantne ideje. Kada su u pitanju novi zadaci ili razvoj proizvoda, spajaš cool stil i održivost. Novac ulažeš razumno i točno odvagneš koji su ti troškovi potrebni, a koji ne.

Zdravlje: Venera i Jupiter imaju vrlo pozitivan učinak na sliku o tvom tijelu. Voliš se kretati, a uravnotežena prehrana bogata vitaminima dobro će ti doći. 

Lav

Ljubav: Samci će puno koketirati ovaj tjedan. Otvorena si za seksi avanture, ali bit ćeš jako neodlučna. Parovi će započeti erotsku ofenzivu i trebaju nešto novo u krevetu. Ali, budi oprezna: sunce i Venera se križaju, pa se tvom partneru neće svidjeti sve što predložiš.

Posao: Na poslu ćeš djelovati snažno i samouvjereno i braniti svoje stajalište s trajnim učinkom. Timski rad neće ti ići baš najbolje. Potrebni su ti brzi rezultati i sklona si zanemariti svoje društvene vještine. 

Zdravlje: Koncepti održivog života te fasciniraju. Ovaj tjedan budi osobito oprezna i pazi što jedeš te odakle hrana dolazi. Jednako važno je da svjesno provodiš kvalitetno vrijeme sa svojim najdražima.

Djevica

Ljubav: Ovaj tjedan imat ćeš sreće u ljubavi. Sunce i Venera ističu tvoj seksepil. Ako si solo, to bi svakako trebala iskoristiti za sebe. Flertovi će biti nadasve uspješni. Parovi doživljavaju ružičastu fazu u kojoj je sve jednostavno u najboljem redu.

Posao: Na poslu stvari teku po planu. Pokazat ćeš koliko si pouzdana i također ćeš imati jako dobre ideje. 

Zdravlje: Ne podnosiš dobro stres i vremenski pritisak. Pronađi distancu od svega što te smeta. Sada je jako važno uživati u životu te u svim njegovim aspektima.

Vaga

Ljubav: Samci će biti magneti za flert. Ali, još si u fazi otkrivanja što se tiče osjećaja. Parovi su korak dalje. Ne sumnjate i doista želite ostvariti zajedničke projekte. Mars također povećava želju za seksom.

Posao: Tvoja želja je golema, ali nekako ti baš ne ide sve kao što si zamislila. Timski rad i komunikacija bit će zabavni, možeš se osloniti na svoje kolege. Saturn će ti pomoći organizirati financije i razviti koncepte koji su dugoročno održivi. Čvrsto si usmjerena na budućnost.

Zdravlje: Ovo je tjedan za izgradnju samopouzdanja - i to s dobrim razlogom. Puno radi na sebi i bit ćeš emocionalno uravnotežena. Također bi bilo dobro da se puno krećeš. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Venera i Jupiter nude ti sada savršen program maženja. Parovi će se još više zbližiti, a samci će brzo i intenzivno zablistati u svakom društvu i prigodi. 

Posao: Merkur i Jupiter djeluju kao kozmički pojačivači. Sada ćeš biti vrlo kreativna, imat ćeš oko za oblik i dizajn. I za detalje, ali i za novac: kada su u pitanju ugovori ili veće kupnje, izvući ćeš najbolje iz toga.

Zdravlje: Svakodnevica, sport i privatne obveze: što god treba obaviti, u formi si. Venera i Jupiter također će ti pomoći da prevladaš male slabosti i tjelesne nedostatke.

Strijelac 

Ljubav: Prilično kontradiktorne ljubavne zvijezde učinit će ovaj tjedan velikom misterijom. Samci brzo skaču kada je u pitanju flert, ali neće baš izlaziti. Čak i kod parova neće biti baš sjajno. Sada je potrebno strpljenje i puno razumijevanja jedno za drugo.

Posao: Trenutačno si prilično otvorena i direktna. To može izazvati iritaciju u kontaktu s kolegama ili kupcima. Potrebno ti je puno empatije. Što se novca tiče, stvari izgledaju puno bolje: odlučuješ mudro i dalekovidno.

Zdravlje: Mars te izaziva i čini te nemirnom. Možeš biti fleksibilna i dorasla si svakom izazovu, ali to te košta puno energije. Trebaš više vremena i odmora kako bi sve dobro podnijela.

Možda vas zanima Oni nam čuvaju leđa: Evo koji su horoskopski znakovi potencijalno najbolji muževi, ali i oni koji to nisu Miss7 Horoskop
Photo: shutterstock

Komentari 0