Horoskop

Tjedni horoskop: Merkur i Jupiter nose pozitivnu energiju, a tri znaka će s lakoćom postizati sve ciljeve

Opet imamo više poleta, jer su sunce, Merkur i Jupiter sada u snažnom i energičnom znaku ovna, koji želi puno toga doživjeti i donijeti novo na svijet. Mars, vladar ovna, možda nije u najboljoj poziciji u raku, ali može biti prilično ambiciozan i nametnuti se. 

Tjedni horoskop od 27. ožujka do 2. travnja 2023. godine

Ovaj tjedan će Merkur i Jupiter u ovnu (konjunkcija 28. ožujka) zajedno zapaliti potisnike. Komunikacija, razmišljanje i razmjena informacija u punom su zamahu, a Jupiter razvija svoj potencijal rasta i pruža dobre prilike za komunikaciju. Sada je sjajno okruženje za posao, i ovaj tjedan možemo briljirati. Učenje i studiranje također će biti su uspješni jer se možemo uključiti u nove mogućnosti i perspektive.

Općenito, tranzitna konjunkcija Merkur-Jupiter može biti pozitivno i produktivno vrijeme kako bismo proširili svoje horizonte i fokusirali se na uspjeh. To posebno vrijedi za horoskopski znak ovna, jer tu se događa konjunkcija. Teme kojima se ovnovi trenutačno bave mogu biti posebno značajne i od značaja za formiranje identiteta. Rođene u znakovima lava i strijelca također maze zvijezde. 

Ovaj tjedan je također savršen za njegovanje odnosa s bližnjima i odgovorno ponašanje. 

Možda vas zanima Horoskopska top lista: Svi znakovi rangirani od najvećih ljenjivaca do neumornih radilica Rubrika Life&style Life&style

Jarac

Ljubav: Venera ti donosi slatke vibracije. Parovi sada razvijaju veliko razumijevanje jedno za drugo. U razgovorima ćete se zbližavati i predano maziti i paziti jedno drugo. Samci su na tragu ljubavi, ali morat će se nositi s uzbudljivim okolnostima. Nova simpatija još uvijek je pomalo tajanstvena.

Posao: Tvoje ideje su posebne i već sada bi mogla započeti karijeru kao influencer. Ipak, financije ti baš ne idu dobro: Merkur i Jupiter jasno pokazuju da još ne koristiš optimalno svoje mogućnosti optimizacije troškova. 

Zdravlje: Trenutačno ti je jako dobro ako se u slobodno vrijeme usredotočiš na veliki program opuštanja i u drugi plan staviš tjelesne aktivnosti. Ostavi svoj popis obaveza u ladici i umjesto toga se osloni na puno odmora.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Vodenjak

Ljubav: Samci su nemirni. Tvoja žeđ za avanturama je velika i mogla bi brzo završiti u krevetu sa slučajnim poznanikom. Parovi će voditi dobre razgovore. Međutim, s vremena na vrijeme može doći do problema s pitanjima ukusa.

Posao: Zahvaljujući Merkuru i Jupiteru, financije ti idu dobro. Brojke prodaje rastu, freelanceri dobivaju nove narudžbe i isplati se razgovarati sa svojim šefom o boljoj plaći. Svađat ćeš se na pametan način - imaj na umu svoju prednost.

Zdravlje: Mješavina Sunce-Merkur-Jupiter daju ti jake živce i dodatnu porciju optimizma. Lako ćete se nositi i s najzahtjevnijim zadacima. Ipak, neće ti biti tako lako isključiti se navečer.

Ribe

Ljubav: Venera i Mars izazivaju trnce i daju parovima prekrasno strastven tjedan. Samci zrače sa puno seksepila. Kad je riječ o mogućoj ozbiljnoj vezi, magnetske sile stupaju na scenu. Proljetna groznica je u zraku.

Posao: Mars te gura i to ćeš jasno osjetiti: dobivat ćeš više priznanja za svoj rad i svoje ideje. Tražena si i možeš vješto koristiti svoje talente. Isticat ćeš se i u kreativnim projektima. Financijska pitanja reguliraj velikodušno, ali ne nemarno.

Zdravlje: Venera potiče tvoju karizmu i radost u dobrobiti i njezi. Češće se počasti finom maskom ili luksuznim proizvodom za njegu. Mars će ti dati polet za trening i kretanje na otvorenom. 

Možda vas zanima Evo zašto je doista prekrasno u životu imati blisku osobu rođenu u horoskopskom znaku ovna Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Slijedi opušten tjedan u kojem nećeš imati problema brinuti se o sebi. Slobodni će se sastajati s prijateljima, a ako usput započne flert, prihvati ga. Ali, sama ne želiš biti previše aktivna. Što se seksa i erotike tiče, preporuča se kreativna stanka.

Posao: Posao i karijera trenutačno su sasvim u redu. Financijski planet Merkur i srećonoša Jupiter u ovnu pomoći će ti da pokažeš što možeš. Bit ćeš dobro prihvaćena, mudro ćeš raspravljati i vješto raspolagati novcem. Tvoje ideje su sada pravi bljeskovi inspiracije i donose ti uspjeh.

Zdravlje: Sada je vrijeme ovna i možeš to osjetiti! Sunce i Jupiter u ovnu te grade i daju ti novu snagu. Mars ti malo smanjuje želju za sportom i korištenjem snage. Ali, tvoja unutarnja snaga je golema i u sve projekte ulaziš s puno samopouzdanja.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Bik

Ljubav: Sada te maze sretne zvijezde koje te stavljaju na prvo mjesto na frontu flerta. Sigurno nećeš ostati bez poljupca za kojim čezneš - samo moraš skrenuti malo pažnje na sebe. Kod parova će se rasplamsati stara ljubav. Venera u biku pušta iskre i budi želju za nježnom erotikom.

Posao: Imaš svoju karijeru na umu i ambiciozna si, ali i fleksibilna. Mars ti pomaže u raspravama, pregovorima o cijenama i umrežavanju. Naravno, to pozitivno utječe na tvoju financijsku situaciju. Osobito si dobra u planiranju i projektima koji se odnose na IT i računala.

Zdravlje: Imaš vrlo dobru svijest o tijelu. Gotovo intuitivno jedeš ono što je dobro i onda se krećeš kada ti odgovara. Zvijezde su ovog tjedna u neuobičajeno povoljnom položaju za odmor i opuštanje, pa ćeš se brzo opustiti. Također ćeš spavati bolje nego inače.

Blizanci

Ljubav: Dobro se slažeš s partnerom, zajedno marljivo planirate i puštate energiju da zajedno teče. Vaša veza jača. Kao samac si sretna solo. Više voliš pustiti da stvari dođu do tebe na opušten način, nego da si stalno na oprezu.

Posao: Možeš proširiti i učvrstiti svoju poziciju na poslu. Djeluj samopouzdano i odupiri se konkurenciji. Ali, pokaži se lojalnom kolegama koji su pošteni. Financijski si stabilna. Tvoje zanimanje za ulaganja raste.

Zdravlje: Zahvaljujući suncu i Jupiteru pokreće te golema energija i želiš sve obaviti odmah. Ali, nemoj stalno biti pod visokim naponom, nego obavezno pronađi i vrijeme za opuštanje.

Možda vas zanima Ovo su najnačitaniji i najinteligentniji horoskopski znakovi, njihov mozak radi 'sto na sat' Rubrika Life&style Life&style

Rak

Ljubav: Pokrenut će te trnci s Venere i Marsa. Slobodni su sada skloni zaljubiti se preko ušiju. A ljubav bi ti lako mogla biti uzvraćena! Parovi se dobro zabavljaju u krevetu, isprobavaju igračke za seks i nove položaje. Također super: 29. i 30. ožujka. mjesec obećava još više harmonije.

Posao: Ovaj tjedan ćeš morati biti pametnija kako bi povukla konce kada je u pitanju umrežavanje. Kolege ili klijenti su oprezniji nego inače i jako su zabrinuti za vlastite interese. Pametna ofenziva pomoći će ti da zadržiš konkurenciju na odstojanju. Pregovori za skupe poslove zahtijevat će više tvrdoće.

Zdravlje: Mars pomaže svim sportašima i onima koji to žele postati. Tvoja agresivnost je golema i možeš započeti novi plan treninga koji ti odgovara. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Lav

Ljubav: Venera trenutačno kod tebe izaziva napetost. Samce zanimaju komplicirane osobe koje je vrlo teško procijeniti. Za parove stvari općenito izgledaju dobro. U svakodnevnom životu se dobro slažete, ali malo je vremena za romantiku i nježnost.

Posao: Blistaš kao trener i motivator. Dobivat ćeš bodove svojim organizacijskim sposobnostima i okupljat ćeš prave ljude. Tijekom ovog tjedna znat ćeš točno kako implementirati inovativne koncepte u svoj posao. Ono što radiš dobro je prihvaćeno i olakšava timski rad. Financijski imaš sve pod kontrolom.

Zdravlje: Tvoj energetski barometar je vrhunski, sunce i Jupiter su tvoji energetski pojačivači. Neće ti baš odgovarati gozbe i puno pića. Blaga i lagana prehrana je sada puno bolji izbor za tebe.

Djevica

Ljubav: Samce će Venera katapultirati na ružičasti oblak. Mogući suputnik je na vidiku. Sada je vrijeme da se aktiviraš i intenzivno flertuješ. Parovi se divno slažu, a želja za nježnošću i romantikom je velika.

Posao: U poslu si u centru pažnje i dobivaš puno pohvala. Boriš se za svoja uvjerenja i vrlo si kreativna. Ispravno procjenjuješ trenutačnu tržišnu situaciju na svom području i optimalno koristiš svoje financijske mogućnosti.

Zdravlje: Mars te potiče kako bi bila u top formi i spremna na zabavu. Pronaći ćeš dobar ritam, a tijelo i duša savršeno će se slagati. Bez obzira što namjeravaš napraviti, sada je to puno lakše.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka koja će u travnju sreću pronaći na neočekivanom mjestu Miss7 Horoskop

Vaga 

Ljubav: Mars i Jupiter su izazovni i unijet će stres u tvoju vezu. Mogući su nesporazumi. Osloni se na empatiju i razumijevanje. Kao samcu najbolje je da malo smanjiš svoja očekivanja od flerta i dopustiš iznenađenje.

Posao: Ovaj tjedan se računaju hladna glava i jasne činjenice. Kad je u pitanju timski rad, postoji nemir i potrebno ti je više fleksibilnosti. Pomoći će ti tvoja umješnost diplomacije. Važno je pažljivo raditi i čitati sitna slova.

Zdravlje: Mars prigušuje tvoju želju za vježbanjem. Sada je bolje da se odmaraš u slobodno vrijeme. Srećom, tvoja intuicija je snažna i možeš točno osjetiti što tvom tijelu treba.

Škorpion

Ljubav: Čini se kako te očekuje uzbudljiv tjedan jer su tvoje zvijezde prilično kontradiktorne. Slobodne Mars potiče na flert. Stalo ti je do seksa, ali još nisi razvila dublje osjećaje. U vezi ti treba vruća erotika, ali manje si sklona maženju.

Posao: Mars stvara bolje uvjete u smislu priznanja i financija. Isplati se energično pregovarati i gledati na novac. Troškovi se mogu smanjiti, a prihod povećati. Lako ti je predstaviti nove strategije ili proizvode. Briljirat ćeš svojom uvjerljivošću i elokvencijom.

Zdravlje: Puna si energije i ništa te neće spriječiti na tvom putu. Znaš što želiš i možeš svoj život usmjeriti na svoje ciljeve. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Strijelac

Ljubav: Samci će puno flertovati i brzo se povezivati s dragim ljudima. Kod parova vlada samopouzdana i pozitivna atmosfera. Zajednički projekti su zabavni, a erotika ispunjava.

Posao: Bit ćeš pionir inovativnih ideja i modernih koncepata. Mogla bi podučavati svoje kolege kada su u pitanju motivacija i entuzijazam. Ali, gledaj i na financijsku stranu. Isplati se iskreno reći što ti je na umu, jer Merkur i Jupiter donose ti sreću.

Zdravlje: Sada imaš veliku mentalnu energiju i duhovno si budna. Kad je riječ o sportu i kondicijskoj pripremi, jako si motivirana. Ali, uvijek ćeš naći dovoljno vremena za opuštanje.

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0