Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Konačno dobre vijesti za mnoge, idealan je trenutak za rješavanje starih problema

  • Odmah na početku tjedna spajaju se Sunce i Mars u povoljnom aspektu
  • To znači da ovaj tjedan možemo posebno učinkovito razviti svoju kreativnu snagu
  • Povoljna planetarna veza također sugerira da ćemo znati što želimo i da to i učinimo!  

Veza Sunce-Mars daje nam sada snagu volje i ustrajnost. Dakle, ako već dugo odugovlačiš s nekim projektom i živcira te to odugovlačenje, uhvati se u koštac s time početkom tjedna. Sasvim je moguće da ćeš sada svladati sav otpor.

Možda vas zanima Idealan parfem za Valentinovo, prema horoskopskom znaku: što nositi (ili dobiti za poklon)? Rubrika Beauty Beauty

Također možemo razviti svoje samopouzdanje uz ovu planetarnu konstelaciju i ovladati malo više sobom. Radi se o razotkrivanju i pokazivanju da smo autentični – bez maske ili sumnje.

Tjedni horoskop od 30. siječnja do 5. veljače 2023. godine

Sunce i Mars osobito su naklonjeni horoskopskim znakovima vodenjaku i blizancima, a ovaj aspekt pogoduje i vagama. Ova konstelacija također daje vjetar u leđa vatrenim znakovima ovnu, lavu i strijelcu.

U ponedjeljak se također Merkur i Uran pozitivno kombiniraju u trigonu. Sada će nam doći inovativne ideje koje obećavaju više slobode i neovisnosti.

Ali, budi strpljiva, Merkur je u jarcu i tamo voli o svemu još jednom dobro razmisliti. Moto tjedna glasi: kvaliteta umjesto kvantitete!

Jarac

Ljubav: Parove će Venera naglo pokrenuti iz zimskog sna. Svježi impulsi pomažu ti da veza bude iskričava i živahna. Lijepi osjećaji cvjetaju. Samci su na tragu uzbudljive afere. Aktivno traženje je vrijedno truda i također je jako zabavno.

Posao: Trenutačno si inspirirana mnogim novim idejama. Kreativne stvari poprimaju oblik i pružaju ti veliko zadovoljstvo. Također si sjajna u tehničkim projektima. Merkur i Uran potiču te na sjajne ideje. Rado trošiš novac na ljepotu i luksuz. Ali, pripazi na cijene.

Zdravlje: Trenutačno si vrlo dobra u prilagođavanju dnevne rutine i načina života svojim potrebama. Tvoj um je budan i prijemčiv. Svi koji žele nastaviti školovanje sada jako napreduju. Venera te također čini sigurnom i poboljšava tvoj stav prema životu.

 | Autor: Instagram Instagram

Vodenjak

Ljubav: Samci s lakoćom pristupaju traženju partnera. Komunikativni su na internetu i vole koketirati s duhovitim ljudima. Uživo si dopuštaju da ih slučajnost iznenadi. Parovi su na istoj valnoj duljini i dobro se zabavljaju.

Posao: Zvijezde vrhunske karijere stavljaju te u središte pozornosti i privlače uspjeh. Sunce i Mars pomoći će ti da se predstaviš na najbolji mogući način i da konačno dođeš do zasluženog priznanja. Pregovori oko cijena, uvjeta ugovora i svega financijskog idu dobro.

Zdravlje: Tvoje stanje je odlično: izgledaš blistavo i imaš više samopouzdanja. Sunce je tvoj trener dobrog raspoloženja, a Mars jamstvo za jake živce. Voliš biti vani i pustiti da te zimski zrak škaklja po nosu.

Ribe

Ljubav: Kad je riječ o flertu i zaljubljivanju, samci su među sretnicima tjedna. Gotovo čarobne vibracije su u zraku i djeluju privlačno na seksi partnera za flert. Ovaj tjedan je stvoren za tebe! Parovi intenziviraju svoju vezu, osjećaju se vrlo bliski mentalno i tjelesno. Mogli bi ostvariti planovi za bebu.

Posao: Sjajne ideje koje ti stalno dolaze dodatno te inspiriraju. Tvoji projekti sada ne mogu biti dovoljno neobični. Zvijezde bude u tebi entuzijazam za nove poslove razne druge zadatke. Potrebna ti je profesionalna promjena okruženja.

Zdravlje: Mogla bi zagrliti cijeli svijet, raspoloženje ti je tako dobro. Venera ti daje dodatnu porciju karizme i čini da tretmani ljepote i bilo koji oblik wellnessa imaju posebno pozitivan učinak.

Ovan

Ljubav: Mars i Jupiter pokreću samce. Aktivno ćeš tražiti vezu i ljubavnu avanturu. Potreban ti je bliski kontakt. Parovima bi dobro došla promjena u krevetu, više uzbuđenja u seksualnom, ali i svakodnevnom životu.

Posao: Blagajna često zvoni. Sretan planet Jupiter čini te sada financijski vještom, brzo prepoznaješ povoljne ponude i prilike. Također si izvrsna kada su u pitanju umrežavanje i komunikacija. Dobro komuniciraš s kolegama i radite ruku pod ruku. Dobro si prihvaćena i uspjeh ti je osiguran. 

Zdravlje: Sada ti je potreban veći radijus djelovanja za tvoje sportske aktivnosti. Mars i Jupiter jasno daju do znanja da više voliš veće izazove kada je u pitanju trening. Dobrog si zdravlja, sretna si i puna energije – uživaj u svemu što radiš! 

 | Autor: Instagram Instagram

Bik

Ljubav: Parovi se oslanjaju na dobre razgovore i puno humora. Venera pomaže pravilno procijeniti partnera pa ćete se moći razumjeti bez puno riječi. Samci žele nešto uzbudljivo doživjeti i nadoknaditi nedostatke. Brzo će ti postati jasno da ovo nije samo afera. Sve bi se napokon moglo razvijati vrlo pozitivno…

Posao: Trenutačno na idealan način spajaš intelekt i intuiciju. Jako si dobra s brojevima i imaš svoje financije pod kontrolom. Ali, trezvena računica nije isključivo ono što će ti pomoći u poslu, nego i osjećaj za trendove i kreativnost. Razvijat ćeš vrlo uzbudljive ideje.

Zdravlje: Tvoje zvijezde jamče ti dobar stav prema životu. Uklonit ćeš zdravstvene nedostatke. Želiš započeti s treningom i biti ubuduće pažljivija kada je riječ o fitnessu i načinu života. To je dobro. Još jedna prednost: Merkur ti daje jake živce.

Blizanci

Ljubav: Samci žele vrući flert, a istovremeno su kritični. Zahtjevi su im visoki i rijetko pristaju na kompromise. Moglo bi biti uzbudljivo... Parovi imaju blagu sklonost sukobima jer žele više romantike i nježnosti u vezi. Reci što želiš, tvoj opušteni šarm će ti pomoći.

Posao: Afirmirat ćeš se na poslu. Entuzijastična si i uživaš u velikim izazovima. Lošije ćeš funkcionirati s kreativnim zadacima. Više ćeš vidjeti praktičnu komponentu nego estetski aspekt. Kad je novac u pitanju, spremna si riskirati i često koketiraš s luksuzom.

Zdravlje: Sunce i Mars pomoći će ti da s disciplinom i strpljenjem izgradiš svoju kondiciju. Treba ti samo puno vremena na svježem zraku. Nećeš dobro podnositi jako masnu ili slatku hranu. Malo manje svega je sada dobro za tebe.

Rak

Ljubav: Tvoje ljubavne zvijezde sada su ti jako naklonjene. Kao samac ćeš postizati bodove gdje god se pojaviš. Bilo uživo ili online, brzo ćeš uspostavljati čarobne kontakte. Kod parova stvari idu kao podmazane. Jednako se dobro slažete kada radite razne stvari zajedno, kao i u krevetu.

Posao: U kreativnoj profesiji svaki dan stvaraš novi hit. Puna si inspiracije i imaš motivirajući učinak na druge. Ali, stvari idu dobro i na drugim područjima, jer daješ prijedloge koji doista imaju smisla i pomažu svima. Međutim, kada su u pitanju financije, sklona si biti malo nemarna. Dobro razmisli prije nego posegneš za novčanikom. 

Zdravlje: Duhovnost ti je omiljena tema. Jako si zainteresirana za samospoznaju i duhovni razvoj i prilično si uspješna na tom planu. Venera i Neptun proširuju sada tvoje horizonte. Mentalna ravnoteža dovest će te do općenito dobrog osjećaja i zdravlja.  

Lav

Ljubav: Samci će ovaj tjedan imati puno prilika, jer će svi htjeti koketirati s njima. Ali još se ne zna točno hoće li doći čarobni trenutak ljubavi. Parovi se dobro slažu sa svojim partnerom, vole biti vjerni i ponovno pružiti erotske užitke svih vrsta.

Posao: Bodove u svom timu postići ćeš živahnim idejama i pozitivnim stavom, čak i kada su vremenski pritisak i stres na dnevnom redu. Kao freelancer ćeš impresionirati svoje klijente fleksibilnošću. Ono što je super jest da sada intuitivno osjećaš gdje se mogu pronaći idealni poslovi i solventni kupci.

Zdravlje: Trenutačno si jako izdržljiva i možeš se nositi s visokim zahtjevima. Mars i Jupiter ti donose golemu moć i izdržljivost. Budi oprezna, mogla bi se udebljati. Treba ti puno svježeg zraka, trebaš duboko disati i biti aktivna.

 | Autor: Instagram Instagram

Djevica

Ljubav: Venera i Mars nisu optimalno usklađeni sa Suncem, pa se mali nesporazumi brzo uvuku među parove. Sada ti je potrebna nježnost i više razumijevanja. Budi oprezna sa samcima. Uzbuđenje zbog novog ljubavnika je veliko, ali stvari se popravljaju s više strpljenja i manje napada.

Posao: Merkur će te motivirati i davati puno zamaha tvom poslu. Uživat ćeš u pokazivanju onoga što možeš, a sada jako puno možeš. Što su zadaci zahtjevniji, to ćeš se bolje snaći. Što se tiče novca, poslovni planet Merkur donosi dobru fazu za tvoje financije.

Zdravlje: Venera nosi sada sa sobom određenu osjetljivost. Obrati pažnju na sastojke svoje hrane i proizvoda za njegu, jer sada reagiraš osjetljivije. Što se tiče sporta, dobar je lagani trening. S druge strane, bolje je izbjegavati velika opterećenja.

Vaga

Ljubav: Slobodni su sada rastrgani između akcije i opreza kada je u pitanju flert. Trenutačno se, međutim, preporučuje oprezan pristup. Parovi trebaju više razumijevanja za svog partnera i očito će najviše postići ovaj tjedan nježnošću i spremnošću na slušanje.

Posao: U poslu ćeš marljivo obavljati sve zadatke. Ne smeta ti ni vremenski pritisak, niti stres. Međutim, važno je da dobro upravljaš svojim novcem. Merkur teče poprečno, što od tebe zahtijeva više predviđanja i pažnje.

Zdravlje: Energične zvijezde dovode te u doista dobro raspoloženje. Sunce i Mars daju ti snagu i optimizam. Zanimaju te sport, akcija i raznolikost? Super! Koncentracija ti baš neće biti najbolja. Dugotrajno sjedenje nikako nije za tebe – ustani i kreći se. 

Škorpion

Ljubav: Možeš se radovati sretnim zvijezdama i pokloniti nekome svoje srce. Venera sada daje uzbudljiv seksepil samcima, koji neće proći nezapaženo. Veze će dobiti osobito romantičnu i strastvenu notu.

Posao: Ovo je jako dobra faza u kojoj ti je moguć napredak u karijeri. Kreativna si i dobro povezana sa svima u svom radnom okruženju. Imat ćeš sreće s kupnjama, osobito s onim lijepim i vrijednim.

Zdravlje: Venera ti sada daje puno samopouzdanja. Uživat ćeš počastiti se nečim dobrim, bilo u obliku hrane ili njege. Posebno dobro reagirat ćeš na tretmane ljepote, masaže i nove proizvode za njegu.

 | Autor: Instagram Instagram

Strijelac 

Ljubav: Samci su razigrani i radije će se družiti s više ljudi nego da se posvete samo jednoj osobi. Odgovarat će im sve neobvezujuće, treba im raznolikost i ne nužno velika ljubav. Oni koji su vezi mogli bi imati trzavica. Mali nesporazumi su u zraku.

Posao: Savjesno i s lakoćom ćeš rješavati sve svoje zadatke na mentalnoj razini. Ali, ovaj tjedan potrebno je puno predanosti i timskog rada. Prekovremeni rad je moguć. Financijska pitanja zahtijevaju tvoju punu pažnju, ali to će ti se isplatiti. Sunce i Jupiter obećavaju ti uspjeh.

Zdravlje: Sunce i Jupiter donose ti dobre vibracije. Ipak, tvoja razina energije za sport i akciju prilično je prosječna. Radije ćeš se opuštati…

Možda vas zanima Za ovih pet horoskopskih znakova mjesec ljubavi će doista biti prepun romantike i strasti Miss7 Horoskop
Photo: Instagram

Komentari 0