Beauty

Idealan parfem za Valentinovo, prema horoskopskom znaku: što nositi (ili dobiti za poklon)?

  • Valentinovo je pred vratima i pravo je vrijeme je za pripreme za Dan zaljubljenih
  • Naravno, dobar miris (bilo za sebe ili za poklon dragoj osobi) neizostavan je, a može u trenu poboljšati raspoloženje i samopouzdanje  
  • Pogledaj koji bi miris bio idealan za svaki horoskopski znak na Valentinovo

Valentinovo je pred vratima i kozmička energija priprema pozornicu za godinu radikalnog samoprihvaćanja i ljubavi. Najromantičniji dan u godini mogao bi učiniti da se osjećaš kao da živiš u svojoj osobnoj romantičnoj komediji kada se planet ljubavi (Venera) i planet snova (Neptun) udruže kako bi formirali skladnu vezu na nebu. Osim toga, vatreni mjesec u strijelcu dat će ti puno samopouzdanja.

Možda vas zanima Zahvaljujući novim mirisnim Biobaza 3u1 gelovima neće ti trebati parfem Rubrika Beauty Beauty

Bez obzira na to hoćeš li ovaj poseban dan provesti sa simpatijom ili se solo počastiti s finom večerom u gradu, zaslužuješ se osjećati najbolje. Poput odjeće i drugih kozmetičkih dodataka, nošenje pravog mirisa može trenutačno poboljšati tvoje raspoloženje i samopouzdanje. Ako tražiš inspiraciju za pronalazak svog prepoznatljivog mirisa, zvijezde imaju odgovore. Svatko ima određenu aromu ili miris koji ga čini snažnijim, samouvjerenijim - zbog čega smo uparili svaki horoskopski znak s mirisom koji će ti savršeno odgovarati.  

Pogledaj svoj horoskop za Valentinovo 2023. i otkrij koji će parfem učiniti taj poseban dan još čarobnijim.

Ovan

Vrijeme je da se potvrdiš! Mjesec u strijelcu unijet će vedar osjećaj optimizma u tvoj život na najromantičniji dan u godini. Ovog Valentinova bit ćeš nadahnuta pa ćeš jasno izraziti svoje mišljenje i potvrditi ono što želiš od života. S ovim pozitivnim protokom energije za tebe, drugim ljudima bit će teško poreći tvoju magnetsku privlačnost. Ako želiš proširiti svoje horizonte ove godine, nemoj tražiti dalje od Armani Beauty's My Way Eau De Parfum. Drvene note i cvjetni tonovi ovog luksuznog parfema učinit će da se osjećaš odvažno dok budeš krenula osvajati svijet.

Armani Beauty My Way, cijena 72,86 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Bik

Valentinovo će ti ove godine ozbiljno izmamiti pregršt emocija. Tvoj planetarni vladar, Venera, bit će u savršenom položaju da ti omogući priliku da provedeš vrijeme s ljudima koji su ti najbliži i opustiš se. A uz Neptunov utjecaj, koji tvom danu dodaje toliko potrebnu hirovitost, vrijeme je da prigrliš dobro zasluženi dan brige o sebi tako što ćeš naručiti svoju omiljenu hranu za van, natočiti si čašu vina i zapaliti novu mirisnu svijeću. Ako se doista želiš razmaziti, Boy Smells' Cashmere Kush ima savršenu baršunastu, raskošnu aromu koja će ti pomoći u stvaranju ugođaja za savršenu noć.

Boy Smells Cashmere Kush, cijena 118,65 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Blizanci

Osjećaš da ti je glava u u oblacima? Inače voliš da stvari budu praktične, ali veza Venere i Neptuna na Valentinovo natjerat će te da sanjaš o sretnom životu. Imaš velike planove za sebe ove godine, a zaljubljivanje bi moglo biti samo jedan od njih. Ako tražiš parfem koji će ti pomoći da privučeš ljubavnu sreću, 11 11 by Lake & Skye ima upravo ono što je potrebno da svom Valentinovu dodaš dašak čarolije. Ovaj blistavi i pjenušavi miris dat će ti puno samopouzdanja, toliko da će sigurno privući sve osobe kad uđeš u prostoriju. 

Lake & Skye 11 11, cijena 90 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Rak

Čarobno je vrijeme da ponovno pronađeš sebe u pravom svjetlu. U posljednje vrijeme puno se žrtvuješ za druge ljude, a veza Venera-Neptun na Valentinovo je tu da te podsjeti da su tvoje želje jednako važne kao i druge. A s mjesecom u strijelcu, koji dodaje malo vatre tvom javnom imidžu, vrijeme je da pokažeš svijetu od čega si sazdana. Ako tražiš 'hrabar' parfem, Divine Moon by Tory Burch ima sve suptilne romantične prizvuke koje voliš, a pritom će se slagati uz tvoju suptilnu, romantičnu vibru. Ovaj opojni miris savršena je ravnoteža ženstvenih cvjetnih nota, ali nije previše sladak.

Tory Burch Divine Moon, cijena 115 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Lav

Valentinovo će ove godine za tebe biti jako vruće. Tvoja želja da se istakneš i ostaviš sjajan dojam bit će na vrhuncu, zahvaljujući ljubavnoj vezi Venera-Neptun u ribama; tražit ćeš duboke razgovore i intimne trenutke kao nikada prije. Bilo da pjevaš karaoke sa svojim prijateljima ili koketiraš na putu na posao, nijedan parfem neće ti pomoći da se osjećaš bolje od Chanelova klasika Coco Mademoiselle. Ovaj senzualan i svjetlucav miris potaknut će te da prihvatiš svoju odvažnu stranu i usput se malo nestašno zabaviš.

Chanel Coco Mademoiselle, cijena 220 eura. 

 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Djevica

Očekuj svijetle nove početke ovog Valentinova dok se Neptun i Venera usklađuju kako bi promijenili tvoju perspektivu na nešto veliko. Uložila si puno vremena na poslu, a sada je vrijeme da ubereš plodove svog rada. Dok gledaš prema budućnosti i svim mogućnostima koje ona nudi, zašto ne bi prihvatila svoje svijetle nove početke s veselim i svježim mirisom Boy Smells? Flor De La Virgen kozmička je kompilacija voća, cvijeća i svega što je botanički lijepo. Ovaj transcendentalni miris omogućit će ti da osjetiš obilje oko sebe i dati ti samopouzdanje da iskoristiš dan.

Boy Smells Flor De La Virgen, cijena 90 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Vaga

Ove godine su pred tobom velike promjene, a Valentinovo je savršeno vrijeme za sljedeći korak. Mjesec u strijelcu je ovdje da te podsjeti da se stavke sa popisa neće riješiti same od sebe; moraš se potruditi da se to dogodi. Ako tražiš novi prepoznatljivi miris s kojim ćeš proslaviti sebe, Skylar Pink Canyon savršen je neočekivani i čarobni miris za tebe. Grejp i umirujući podtonovi cedra čine neobičnu kombinaciju koja će ti dati puno energije i optimizma za sljedeće velike avanture.

Skylar Pink Canyon, cijena 82,75 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Škorpion

Posljednjih nekoliko godina si tiho iza kulisa radila na nekim velikim promjenama u svom životu, a ovo Valentinovo je ovdje da te podsjeti da zaslužuješ i malo uživanja. Važno je da naučiš dopustiti ljudima da vide tvoju složeniju stranu. Zato se preporučuje istaknuti Black Orchid by Tom Ford. Ovaj dramatičan i bezvremenski miris pojačava bogate mirise vanilije natopljene rumom i tople botaničke note. Hrabar i odvažan, nije za one sa slabim srcem, što ga čini pravim spojem za tebe.

Tom Ford Black Orchid, cijena 96,22 eura.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Strijelac

Nisi od onih koje se lako vežu za nekoga, ali ovo Valentinovo bi te moglo oboriti s nogu. S mjesecom u tvom znaku možeš očekivati da ćeš se osjećati puno senzualnije i koketnije, stoga se nemoj bojati raspustiti kosu i malo se zabaviti. A ako trebaš parfem koji će izdržati cijelu noć plesa i smijeha, a da pritom ne izgubi čar, pokušaj posegnuti za Sol de Janeirovim Cheirosa '62. Bogati karamelni miris i intenzivni podtonovi sandalovine učinit će da se osjećaš kao da si na svojoj omiljenoj privatnoj plaži, bez obzira gdje provodiš Valentinovo.

Sol de Janeiro Cheirosa ‘62, cijena 71,70 eura.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Jarac

Godina 2023. je godina samoljublja za tebe. A s Venerom i Jupiterom u sanjivim ribama ovog Valentinova, lakše ćeš pustiti mašti na volju. Obično si ljubitelj pažljivog planiranja, ali čak ni ti nećeš moći odoljeti čaroliji u zraku ovog Valentinova. Budući da će se zvijezde tako povoljno posložiti, zašto se ne bi počastila savršenim poklonom? Cosmic Wood by Tory Burch klasičan je miris koji u trenu dodaje sofisticiranost i eleganciju; dimljeno drvo i pačuli stvaraju primamljivu androginu aromu koja će zasigurno privlačiti sve oko tebe. 

Tory Burch Cosmic Wood, 28,43 - 122,53 eura.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Vodenjak

Tvoja je sezona, vodenjače, i ti ove godine prihvaćaš energiju i ulogu glavnog lika. Bit ćeš u prvom planu, jer mjesec u strijelcu na Valentinovo će ponovno upaliti strastvenu iskru za koju si mislila da si je davno izgubila. Nikada nije kasno slijediti san i živjeti za trenutak, a ne za budućnost. Zato je najbolji parfem za tebe ove godine Chanel Chance Eau Tendre. Ova osvježavajuća, revitalizirajuća i opuštajuća aroma spaja slatke mirise jasmina i ruže s vrtlogom egzotičnog voća. Riskiraj ove godine i usput se razmazi.

Chanel Chance Eau Tendre, cijena 183,20 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Riba

Ti si zvijezda ove godine! S Venerom i Neptunom u tvom znaku na Valentinovo, svijet će ti biti nadohvat ruke i sve je moguće. Ovo je savršeno vrijeme da otvoriš svoje srce i iskusiš nove stvari u svom životu. Ako si tražila razlog da se počastiš nečim posebnim, ovo kozmičko poravnanje daje ti zeleno svjetlo. Ostavi hrabar dojam dok si vani ove godine uz Skyler Coconut Cove. Ovaj parfem je prepun slatkaste, tople i nježne arome koja će učiniti da magnetski privlačiš sve oko sebe.

Skylar Coconut Cove, cijena 82,76 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Možda vas zanima Uskoro stiže parfem Baldessarini Bella Absolu: Miris snage karaktera i apsolutne ženstvenosti Rubrika Beauty Beauty
Photo: Pexsel/RF._.studio

Komentari 0