Horoskop

Tjedni horoskop: Komplicirani dani na pomolu, ali pet znakova barem čeka puno strasti i emocija

  • Optimizam se širi među većinom znakova, iako tmurna i depresivna sredina siječnja nosi nove probleme
  • Zvijezde smatraju da je sada na svima nama da se saberemo i pogledamo u sebe 
  • Pogledaj što to znači, te što su ti još nosi horoskop u ovom tjednu 

Postoje dobre i loše vijesti. Prvo dobre vijesti: Merkur će sredinom tjedna ponovno biti direktan i ponovno ćemo unijeti više jasnoće u našu komunikaciju.

Međutim, u tjednu od 16. do 22. siječnja nećemo biti opušteni, jer - loša vijest je da Sunce i Pluton zahtijevaju dalekosežne transformacijske procese. 

Možda vas zanima Žene ova 4 horoskopska znaka stalno pokušavaju poboljšati stil odijevanja svog partnera Miss7 Horoskop

Tjedni horoskop od 16. do 22. siječnja 2023. godine

Pluton daje tempo našim životima. Poput znaka kojim on vlada - škorpiona - događaji koje simbolizira u astrologiji nisu slučajni. Za škorpiona je važno ne raditi stvari polovično - sve ili ništa. Ovi se ekstremi također pojavljuju u našim životima kada je Pluton aktiviran ili u aspektu s drugim planetom. Ovaj tjedan se sunce se susreće s Plutonom i oba tvore konjunkciju u jarcu.

Naš društveni status postaje problem i postavljat ćemo si pitanje što zapravo predstavljamo. Riječ je o priznanju i uvažavanju. Uspjeh, prestiž i moć nam daju osjećaj sigurnosti, ali u jarcu žele biti zasluženi napornim radom i disciplinom.

Sunce i Pluton sada mogu baciti više svjetla na ove teme. Ovaj zapravo dobrodošao proces nije uvijek ugodan i praćen je transformacijom. To znači da ne možemo pobjeći od nadolazećih događaja, prije bi se moglo govoriti o neizbježnoj sudbini.

Međutim, sjajna je vijest da je razdoblje retrogradnog Merkura završeno! Ne možemo baš reći da je sve išlo glatko u zadnja tri tjedna. Tehnologija je štrajkala, sastanci su odgađani u kratkom roku, a nesporazumi su uzrokovali neslaganje. Merkur, koji je retrogradan od 29. prosinca 2022., a ponovno će biti direktan 18. siječnja, već je nagovijestio ove dosadne događaje. To će sada također našu komunikaciju učiniti jasnijom i pouzdanijom. Ideje mogu ponovno teći i lakše nam je razmišljati.

Ali, retrogradni Merkur kao faza također je imao nekoliko obaveza u svojoj prtljazi, tako da se nadamo da si napravila domaću zadaću i poradila na zaostacima. Ako je tako, sada možeš započeti s novim projektima.

Za utjehu u ovom kompliciranom tjednu, mnogi će znakovi imati izraženu seksualnu i ljubavnu emociju pa će neki doista imati eksplozivan tjedan u intimnim susretima. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Jarac

Ljubav: Željna si avanture? Samci će biti pustolovno raspoloženi, razgovarat će s originalnim likovima i trebat će im nešto posebno na spojevima. Parovi sada pronalaze idealnu kombinaciju bliskosti i udaljenosti. Sjajno se slažu i usklađuju u krevetu i svakodnevnom životu.

Posao: Sunce i Merkur čine te sada perfekcionistom pa ćeš brzo rješavati čak i škakljive probleme. Pokazat ćeš dobro oko za izvrsna rješenja. 

Zdravlje: Sada si dobre volje i puna poleta. Sunce u jarcu nudi ti idealnu kombinaciju kada su u pitanju kondicija i dobrobit. Izdržljiva si, ali također točno znaš što je dobro za tebe i pametno koristiš svoju snagu.

Vodenjak

Ljubav: Samci se jako trude kada je u pitanju flert, jer žele nešto doživjeti. Ljubavni glasnik Venera i erotični Mars nagradit će tvoj trud. Poticajna zvjezdana snaga primjetna je i kod parova. Privlačnost je velika, kao i međusobno razumijevanje. Možeš se prepustiti tijekom seksa.

Posao: Mars i Jupiter bude tvoju ambiciju i jasno ćeš si postaviti ciljeve. U svom poslu potreban ti je tim koji stoji iza tebe. Svatko tko je s tobom u ravnini očiju i pun elana za akciju može se u potpunosti osloniti na tebe. Dobit ćeš priznanje. Pojavljuju se financijske prednosti i iskorištavat ćeš svaku priliku koja ti se ukaže.

Zdravlje: Venera i Mars pokreću tvoju unutarnju ravnotežu. Njegu, prehranu i sport ćeš optimalno prilagođavati svom tipu. Možeš si više vjerovati, moćna si i voliš biti aktivna. Ali, opuštanje nećeš zanemariti, stoga je ovaj miks savršen.

Ribe

Ljubav: Samcima je sada potrebno puno slobode. Voliš upoznavati nove ljude i otvorena si za avanture, ali to je sve što trenutačno možeš. U vezi si? Budi oprezna, sklona si svađama i zanovijetanju.  

Posao: Sunce i Merkur pojačat će tvoju simpatičnu auru. To je dobro za timski rad i koheziju. Također je sjajno što sada imaš smisla za pronalaženje vrijednih ponuda i pronaći ćeš dobru kvalitetu po razumnim cijenama kada ćeš kupovati.

Zdravlje: Planet energije Mars donijet će ti ovaj tjedan izazove: potrebno ti je više odmora i sabranosti. Meditacija, spavanje i lagana tjelovježba pomoći će ti da se fizički i psihički regeneriraš. 

Ovan

Ljubav: Venera i Mars čine te sofisticiranom i zavodljivom te vrsnom ljubavnicom. U vezi si? Pokaži partneru koliko seks može biti uzbudljiv. Savjet za samce: češće izlazi! 

Posao: Sve što se tiče tehnologije i inovacija ide ti sada jako dobro. Ovu fazu koristi za ažuriranja na svom radnom mjestu i za obavljanje stvari. Međutim, kada je riječ o trošenju novca, pretjerano si velikodušna. 

Zdravlje: Mars te gura i daje ti puno snage za svakodnevni život, sport i sve projekte kojima se baviš. Savjet: Sve što učiniš za svoj mladenački imidž sada će funkcionirati. Venera na tebe djeluje poput čarobnog sredstva za pomlađivanje. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Bik

Ljubav: Slobodni sada traže erotske avanture, ali su skloni previše očekivati kada je u pitanju flert. Tvoje su zvijezde poticajne, ali i pomalo napete. Raznovrstan program popularan je među parovima. Ti si entuzijastična, ali tvom partneru je ponekad to previše. 

Posao: Merkur poboljšava komunikaciju i stvara dobru atmosferu na poslu. Pametno istražuješ, dobivaš važne informacije i strateški planiraš. S idejama također ide dobro te najbolje prijedloge daješ na vrijeme. 

Zdravlje: Trenutačno imaš jake živce. Čvrsta si i ne daš se impresionirati stresom i vremenskim pritiskom. Izvrsno reagiraš na izazove. Tvoj energetski barometar raste i možeš se pouzdati da ćeš biti vrlo učinkovita. A najbolja stvar je: super si i kad uživaš!

Blizanci

Ljubav: Venera i Mars daju ti puno seksepila. Samci su privlačni i uspostavit će zanimljive kontakte. Budi spremna na rojeve leptirića. Parovi također osjećaju ove okrepljujuće vibracije doživjet će zamah u svakodnevnom životu i zajedničkim noćima.

Posao: Venera te potiče da uživaš u svom poslu. Motivirana si i razvijaš kreativne ideje. Vrlo si oštroumna i bavit ćeš se škakljivim temama s lakoćom – i na kraju ćeš dobiti upravo ono što želiš. Što se tiče financija, lako je potrošiti previše novca na užitak i luksuz.

Zdravlje: Venera ovog tjedna djeluje poput pojačivača ljepote. Uživaj u njezi i brojnim seansama kod kozmetičara. Uživaj i napravi nešto dobro za sebe. To se odnosi i na jelo i piće. Kao kompenzacija, tu je lagani sport.

Rak

Ljubav: Samce ne očekuje pretjerano uzbudljiv tjedan. U vezi su stvari mirne i podnošljive. Uostalom, Neptun se brine da mašte ne nedostaje te da se svakodnevne stvari osvježe novim ljubavnim idejama.

Posao: Imat ćeš puno strasti, mašte i kreativnosti. U svom poslu pokazuješ da si dobra u implementaciji tema kao što su dizajn i zeitgeist. Voliš trošiti novac na ljepotu i uživanje u životu, ali bi trebala pripaziti na troškove.

Zdravlje: U slobodno vrijeme fokusiraj se na odmor, opuštanje i kreativne hobije. Zdrav i pažljiv način života pomoći će ti da smanjiš stres i užurbanost.

Lav

Ljubav: Erotski Mars nudi ti vrhunske uvjete za flert, upoznavanje i izlaske. Samci su otvoreni za nove kontakte i spremni na brzu akciju. Parovi će se osjećati seksi, šarmantno i zavodljivo.

Posao: Trenutačno ti je potrebno više takta u poslu i s financijama. Kolege ili šefovi često imaju drugačije mišljenje i moraš se bolje uskladiti. To može potrajati i uzrokovati stres. Dobro je da si fleksibilna i možeš dobro preuzeti odgovornost.

Zdravlje: Mars sada donosi puno zamaha u tvoj život. Tvoje sportske ambicije su visoke i u svakodnevnom životu pritišćeš gas. Ali, pobrini se i da u svoj svakodnevni život ugradiš dovoljno trenutaka opuštanja.

Djevica

Ljubav: Trenutačno ti nedostaje malo elana, pa baš i ne tražiš partnera. Čak si sklona potaknuti staru ljubavnu vatru. Parovi se oslanjaju na dobre razgovore, odanost i dosljednost. To je dobro za tebe i tvoju vezu.

Posao: Trenutačno radiš vrlo koncentrirano. Opuštena si u svojoj poslovnoj rutini, točna si i pouzdana. To će ti se isplatiti: Mogućnosti napredovanja su tu, učvršćuješ svoju poziciju. Kad je novac u pitanju, stvari stoje tako-tako. Provjeravaj dobro cijene i na kraju potroši malo manje na nepotrebne stvari.

Zdravlje: Odmor ti je potreban odmah i sada. Nisi baš u formi i brže se umaraš. Najbolje će ti odgovarati spavanje. Treba ti vremena da se opustiš i pobjegneš od svega.

Vaga 

Ljubav: Kod tebe je jako vruće. Venera i Mars unose zamah u tvoj ljubavni život pa ćeš lako pronaći sve vrste simpatičnih partnera za flert. Ni kod parova nije dosadno: fokusirana si na zajedničku akciju, bezbrižnu zabavu u krevetu, a i psihički ste bliski.

Posao: Aktivna predanost poslu odvijat se gotovo automatski. Trebaš biti brza i produktivna. Svojim zadacima pristupat ćeš s entuzijazmom, a svojim poslovnim partnerima i kolegama nudiš veliku vještinu i pouzdanost. Ali, financijska pitanja zahtijevaju više tvoje pažnje.

Zdravlje: Venera te čini sretnom. Sve lijepo te magnetski privlači i počastit ćeš se pićem ili dva. Moći ćeš podnijeti i malo više, ali ćeš točno znati kada je dovoljno. Tjedan je također idealan za sve što ima veze s ljepotom i zdravljem.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Škorpion

Ljubav: Zvijezde sada čine ljubav kompliciranom. Ako si slobodna, brzo ćeš upoznati nove ljude. Ali, nakon jednog ili dva spoja vraćaš se na staro. Parovi često imaju različita mišljenja i moraju težiti ka više romantike i zajedništva u svakodnevnom životu.

Posao: Sunce i Merkur donose ti prilike za napredak. Ali, i od tebe se očekuje puno truda. Potrebna ti je dobra organizacija i raspolaganje vremenom - a to ti, srećom, nije problem. Merkur ti također omogućuje bolju zaradu ili dobre ugovorne uvjete.

Zdravlje: Agresivna si i imaš puno energije. Snažne vibracije sunca golicaju tvoju želju za povećanjem performansi. Akcija i vježbanje za tebe su nešto što se podrazumijeva. 

Strijelac 

Ljubav: Samci se s temom spojeva bave istovremeno strateški i emocionalno. I to sada donosi uspjeh! Parovi na svoj odnos gledaju s vrlo pozitivne strane i osjećaju se odanima partneru. Ovaj tjedan mjesec i Venera donose seksi vibracije za strast i erotiku.

Posao: Kreativni rad ti je trenutačno osobito lak. Tvoje dobro oko za boju, oblik i stil donijet će ti priznanje i uspjeh. Ne radiš baš tako dobro pod vremenskim pritiskom i potrebno ti je više slobode. Voliš izdašno financijski planirati, ali ipak prečesto ostavljaš neiskorišten potencijal uštede.

Zdravlje: Tvoja razina energije je prilično osrednja. Kao tipični strijelac si sama po sebi sportski nastrojena, ali trenutačno si više okrenuta prema zabavi. Nema veze, Jupiter te štiti i jača tvoj imunološki sustav. Venera podupire tvoju karizmu: tretmani za njegu i uljepšavanje daju izvrsne rezultate.

Sestrinski horoskopski znakovi Možda vas zanima Svaki horoskopski znak ima svoj sestrinski znak s kojim je sudbinski jako povezan, evo koji su to Miss7 Horoskop
Photo: Shutterstock

Komentari 0