Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Jarce, vodenjake i bikove čeka savršen ljubavni tjedan, a tri znaka veliki poslovni uspjeh

  • Od ponedjeljka, 29. siječnja, Venera u jarcu i Jupiter u biku čine trigon
  • Pozitivan aspekt s planetom sreće doista je dobar za planet ljubavi - a time i za naše ljubavne veze
  • Idealno je vrijeme za riješiti sporove, razlike te pronaći konstruktivna rješenja – to je cilj ovog tjedna

U novom tjednu ne samo da možemo pronaći veliku ljubav, nego i dobiti sjajne profesionalne prilike. Tko će biti ti sretnici koje čeka obilje dobrobiti? 

Tjedni horoskop od 29. siječnja do 4. veljače 2024. godine

Sreća u ljubavi, neočekivani dobitak i iznenađujuće prilike na poslu – početak veljače je pod posebno dobrom zvijezdom. Dok nam Mars daje snagu, hrabrost i samopouzdanje, Jupiter nam pomaže da prevladamo brige i strahove koji nam već dugo tište srce.

Prema tjednom horoskopu, susreti i međuljudski odnosi pod posebno su dobrim zvijezdama. Budući da Venera također predstavlja financije, to se odnosi i na investicije. 

Jarac

Ljubav: Venera i Jupiter nude ti pravu sretnu kombinaciju i daju prekrasan provod pun ljubavi. Srca vam sinkronizirano kucaju, ponovno se zbližavate u vezi. Ako si slobodna, jedna si od sretnica tjedna kada je u pitanju flert i zaljubljivanje. Gotovo čarobne vibracije su u zraku i privlače one prave. Ovaj tjedan je kao stvoren za tebe!

Posao: Trenutačno si inspirirana raznim novim idejama. Znaš kako potaknuti druge u svom radnom okruženju. Sada kreativne stvari poprimaju oblik i pružaju ti veliku radost. Imat ćeš želju trošiti novac na lijepe stvari i luksuz. Ali, obrati pažnju na dobre cijene. Merkur i Jupiter donose ti sreću u poslu.

Zdravlje: Mogla bi zagrliti cijeli svijet, raspoloženje ti je tako dobro. Venera i Jupiter daju ti dodatnu dozu šarma i čine da tretmani ljepote i bilo koji oblik wellnessa imaju osobito pozitivan učinak. Učini si uslugu i uživaj u učinku. Mars ti također pruža kondiciju koja ti je potrebna, ali dobrobit i opuštanje sada su očito u fokusu.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Sunce djeluje na vodenjake kao pokretač veze. Svježi impulsi pomoći će ti da tvoja veza bude iskričava i živa. Lijepi osjećaji cvjetaju. Samci će biti na tragu uzbudljive afere. Aktivna potraga bit će vrijedna truda i vrlo zabavna.

Posao: Sjajne ideje te ponovno inspiriraju. Sada tvoji projekti ne mogu biti dovoljno neobični. Zvijezde u tebi bude entuzijazam za nove poslove i zadatke. Tražit ćeš promjenu okruženja u profesionalnom smislu. Čekaju te i nove uzbudljive prilike. Ali, tvoja euforija ne bi te trebala odvesti u financijsku nesmotrenost.

Zdravlje: Trenutačno obavljaš izvrstan posao prilagođavanja svoje dnevne rutine i stila života kako bi bolje odgovarali tvojim potrebama. Koncentriraj se na ono što je dobro za tebe, sve ostalo neka otpadne. Sunce u znaku vodenjaka daje ti unutarnji sjaj i novo samopouzdanje.

Ribe

Ljubav: Venera i Mars te pokreću kao samca. Aktivno ćeš tražiti ljubavne avanture. Sada ti je potreban bliski kontakt! U vezi želiš dodatno uzbuđenje i htjet ćeš da ti partner stvara više napetosti u krevetu i svakodnevnom životu.

Posao: Voliš zvuk kada novac zvoni u kasi. A ta će te glazba pratiti kroz cijeli tjedan. Financijski guru Merkur i glasnik sreće Jupiter čine te financijskim genijem. Brzo ćeš prepoznati povoljne ponude i dobre prilike. Kada je u pitanju umrežavanje, radit ćeš ruku pod ruku sa svojim kolegama.

Zdravlje: Izađi iz svoje zone komfora! Idi na skijaške staze, jer treba ti veći radijus djelovanja za tvoje sportske aktivnosti. Mars i Jupiter te potiču na potragu za većim izazovima. 

Ovan

Ljubav: Samci će puno izlaziti, ali će biti kritičniji nego inače. Imat ćeš visoke zahtjeve i nećeš dopuštati kompromise. Ili će sve biti u redu ii ćeš se povući. U vezi postoji blaga tendencija sukoba jer želiš više pažnje i nježnosti od druge osobe.

Posao: Afirmirat ćeš se na poslu. Motivirana si prihvatiti velike izazove i samouvjereno ih svladati. Stvari lošije funkcioniraju s kreativnim zadacima. Sada vidiš praktičnu komponentu, a ne estetski aspekt. Kad je novac u pitanju, spremna si riskirati. Ali, također znaš kada je dosta.

Zdravlje: Tvoje raspoloženje je dobro. Ipak, tvoja razina energije za sport i akciju prilično je osrednja. Odradi treninge, bavi se sportom i trči. Nakon toga slobodno lezi na kauč i veseli se mirnoj večeri.

Možda vas zanima 3 horoskopska znaka koje susjedi ne vole: evo čime mogu (iz)nervirati susjedstvo Miss7 Horoskop

Bik

Ljubav: Čini se da u tvojoj vezi vlada velika harmonija i intenzivni osjećaji. To je dobar osjećaj! Kao samac možeš se radovati lijepim zvijezdama i pokloniti nekome svoje srce. Glasnik ljubavi Venera i erotski planet Mars daju ti uzbudljiv seksepil koji neće proći nezapaženo.

Posao: Ovo je jako dobra faza idealna za napredak i karijeru. Kreativna si i dobro ćeš se povezati sa svima koje sretneš u svom radnom okruženju. Stvari također izgledaju vrlo dobro kada je u pitanju novac: imat ćeš sreće s kupovinom, osobito za nešto lijepo i vrijedno.

Zdravlje: Duhovnost je trenutačno tema za tebe. Jako si zainteresirana za samospoznaju i duhovni razvoj i bit ćeš vrlo uspješna u tome. Venera i Jupiter proširuju ti horizonte. Mentalna ravnoteža dovodi te  do dobrog osjećaja. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Prilično nekarakteristično za blizance, ali trenutačno ne pričaš puno. Komunikacija u vezi je intuitivna. Samci će se boriti s proturječnim kozmičkim vibracijama. Htjet ćeš nešto doživjeti, a zapravo se samo malo zezati. Ali, kad sljedeći put flertuješ, brzo ćeš shvatiti da to nije samo afera, nego se može razviti na vrlo pozitivan  i nadasve ozbiljan način.

Posao: Trenutačno na idealan način spajaš razum i intuiciju. Dobra si s brojevima i imaš svoje financije pod kontrolom. Ali, nije samo tvoj trezveni proračun ono što će ti pomoći da napreduješ u svom poslu, nego i tvoj osjećaj za trendove i kreativnost.

Zdravlje: Zvijezde osiguravaju dobar odnos prema životu. Smanjit ćeš zdravstvene nedostatke. Kad je riječ o kondiciji i načinu života, bit ćeš dosljednija. A zbog toga ćeš izgledati sjajno!

Rak

Ljubav: Samci će imati puno prilika, flertovat će s tobom, a ponekad i otvoreno uletavati u klubu. Hoće li doći čarobni trenutak ljubavi? Erotski Mars i sretni planet Jupiter barem će ti dati vruće osjećaje. Parovi se sada jako dobro slažu. 

Posao: U svom timu ćeš postizati bodove živim idejama i pozitivnim stavom. Držat ćeš sve pod kontrolom, čak i kada postoji vremenski pritisak i stres. Kao freelancer ćeš impresionirati svoje klijente fleksibilnošću. Također ćeš točno znati gdje se mogu pronaći idealni poslovi i solventni kupci.

Zdravlje: Trenutačno si vrlo izdržljiva i možeš se nositi s velikim zahtjevima i stresom. Mars i Jupiter djeluju kao izvori snage i čine te gotovo nepobjedivom. 

Lav

Ljubav: Samci će biti rastrgani između želja i čekanja kada je u pitanju flert. U ovom trenutku, međutim, preporučuje se oprezan pristup; to će ti dugoročno donijeti više uspjeha. U tvojoj vezi potrebno je razumijevanje za drugačiju perspektivu. Budi nježna i voljna slušati.

Posao: Tvoj poslovne zvijezde su prilično neutralne, nedostaje veliki prasak. Nije to tako nedostižno, samo se pobrini za rutinske poslove. Tu je i nekoliko kreativnih vibracija koje će ti dati inspiracije. Što se tiče financija, imaš situaciju pod kontrolom.

Zdravlje: Sunce i Jupiter su izazovni, tako da si sada daleko od toga da tražiš veliki izazov. U zimskom si režimu, priušti si više odmora i  opuštanja.

Djevica

Ljubav: Samci će osvajati bodove gdje god se pojave. Bilo uživo ili online, brzo ćeš stvarati čarobne kontakte. Stvari u tvojoj vezi idu glatko. Jednako se dobro slažete kad radite stvari zajedno kao i u krevetu.

Posao: Voliš raditi kreativno? Super, jer u ovom trenutku blistaš od kreativnosti. Inspirirana si i imaš motivirajući učinak na druge. Optimalno rješavaš novčana pitanja. Kupuješ svjesno te tražiš najbolje cijene.

Zdravlje: Venera i Jupiter te sada maze i paze. Uživat ćeš u nečem dobrom, bilo da je to hrana ili njega. Osobito dobro ćeš reagirati na tretmane ljepote, masaže i nove proizvode za njegu. Zaokružit ćeš cijelu stvar pažljivim načinom života - i raditi sve kako treba.

Vaga

Ljubav: Ako si slobodna, bit ćeš raspoložena za zabavu. Brzo ćeš privlačiti pažnju i uključivati se u razgovor. Sunce ti pomaže da izvrsno flertuješ pa nećeš otići kući bez poljupca. Parovi će se jako dobro zabavljati. Ali, budi oprezna, jer u užarenom raspoloženju možeš se brzo uplesti u malu verbalnu svađu. Bolje je iživjeti svoju strast u spavaćoj sobi.

Posao: U svom poslu ćeš razvijati širok raspon ideja. Ali, imat ćeš posla s kompliciranim kolegama. Sve pažljivo raspravi i nemoj riskirati sama. Za tebe je važno da dobro upravljaš svojim novcem, a pošto Merkur nepovoljno djeluje na tebe, sada ti treba više izračuna i predviđanja.

Zdravlje: Što se tiče sporta, lagani treninzi su dobri za tebe, ali trebaš izbjegavati velike napore. Kada slaviš, važno je da ne prekoračiš svoje granice. Alkohol i previše hrane sada imaju na tebe intenzivniji učinak. Umjesto toga se radije usredotoči na mirnu večer na kauču. Tako ćeš naći mir. 

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Slobodni će vješto pristupati traženju partnera. Koketirat ćeš s duhovitim ljudima. U vezi si na istoj valnoj duljini kao i druga osoba pa si dopustite uživanje u zajedničkom životu.

Posao: Merkur te motivira i daje zamah tvom poslu. Uživat ćeš u korištenju svojih vještina. Što su zadaci zahtjevniji, to ćeš postići bolje rezultate. Što se tiče novca, imaj na umu svoje prednosti, jer ti poslovni planet Merkur donosi dosta dobru fazu za financije.

Zdravlje: Energične kozmičke vibracije dobro će te oraspoložiti i dati novu energiju. Mars i Saturn daju ti snagu i izdržljivost. Uživat ćeš u sportu, akciji i raznolikosti. Također si mentalno jaka i koristit će ti tvoj pozitivan način razmišljanja.

Strijelac 

Ljubav: Samci će biti zaigrani i radije će upoznavati više ljudi nego se obvezati. Sada ti odgovaraju stvari bez obaveza, potrebna ti je raznolikost, a ne nužno prava ljubav. U vezi bi moglo doći do neugodnosti. Nesporazumi su u zraku, ali neće uzrokovati ozbiljnu krizu. Iskoristi priliku da riješiš stvari koje te muče. 

Posao: Sada svjesno rješavaš svoje zaostale zadatke. Ovaj tjedan potrebno je puno truda, ali sunce te jača i budi interes za uzbudljive zadaće. Zvijezde ti obećavaju financijski uspjeh.

Zdravlje: U vrhunskoj si formi i možeš biti sigurna u puno toga u svom svakodnevnom radu. Sunce je tvoj trener dobrog raspoloženja i garancija za snažne živce. Uživat ćeš biti vani, čak i po hladnom zimskom vremenu. To će ti tako lijepo razbistriti glavu.

Možda vas zanima 4 horoskopska znaka mogla bi dobiti bračnu ponudu ove godine: kome zvone svadbena zvona? Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0