Horoskop

Tjedni horoskop: Evo zašto utorak u kalendaru treba označiti crvenom bojom

U sljedeće nešto više od dvije i pol godine Saturn će se kretati kroz znak riba. Budući da planeta kušnji i odricanja nije jaka u vodenom znaku, neće moći tako izravno djelovati kao u drugim znakovima. Možda ćemo često imati osjećaj kako bismo htjeli pobjeći od stvarnosti. Ali, Saturn nam postavlja granice u kojima trebamo rasti, a budući da je znak riba povezan s temom duhovnosti, možemo pretpostaviti da je veliki osobni rast neizbježan.

Tjedni horoskop od 6. do 12. ožujka 2023. godine

U mjesecima koji dolaze zaokupljat će nas tema povjerenja. Možda ćemo se morati češće povlačiti kako bismo organizirali kaos u svojim glavama. To također može biti faza u kojoj put prema naprijed nije jasan. Vladar riba, Neptun, ima svoj kalendar i spoznaje ne dolaze kad mi želimo, na silu, nego stvari same sjedaju na svoje mjesto.

Ono što također ne smijemo zaboraviti: U znaku riba ne postoji samo jedna istina. Svaki dio je dio veće cjeline i sve je povezano. Pomagati drugima znači pomagati sebi. 

Pun mjesec u djevici prati promjenu znaka sa Saturna - i zapravo nam se ništa bolje ne može dogoditi, jer s ovim punim mjesecom stvaramo jasnoću. Strukturirajući Mjesec u znaku djevice unosi realizam u naš emocionalni svijet, dok sunce u znaku riba dopušta da naše djelovanje postane predano i kreativno. Sekstil sunce-Uran također ukazuje na to da smo otvoreni za nove stvari, radit ćemo kako nam odgovara i isprobavat ćemo nešto novo. 

Jarac

Ljubav: Trenutačno ti nedostaju seksi vibracije. Kao samac si sretna solo i uživat ćeš u druženju s prijateljima. Čak ti je dobrodošao i prekid veze. Uran pomaže parovima da održe vezu. Ipak: Ovaj tjedan trebat će ti puno osjetljivosti i strpljenja.

Posao: Merkur i Uran sada daju zamah tvojim zadacima. Brzo možeš prikupiti sve važne informacije koje su ti potrebne za posao, financije i privatno poslovanje. Sada si agresivna i imaš smisla za prilike, inovacije i povoljne ponude. Samouvjereno ćeš utvrditi svoju poslovnu poziciju i radit ćeš na svom imidžu.

Zdravlje: Sunce i Merkur jačaju te na duhovnoj razini. Razmišljaš brzinom munje i svladavaš svaki intelektualni izazov. Kad je riječ o sportu, motivirana si i cijeniš izazovan trening. Ne podnosiš trenutačno baš dobro slatku ili masnu hranu. Savjetujemo ti laganu kuhinju.

 | Autor:

Vodenjak

Ljubav: Venera i Mars daju energiju samcima i bude im želju za flertom. Nikada ne propuštaju priliku za ljubav. Parovi su također vrlo emotivni. Briljantno razumiju kako unijeti novi polet u svoju vezu.

Posao: Popularna si u svom timu i dobro kotiraš kod kupaca i šefa. Dizajn, razvoj ideja i kreativni koncepti su trenutačno za tebe laka zadaća. Financijski također dobro stojiš. Intuitivno dolaziš do najboljih ponuda.

Zdravlje: Tvoje samopouzdanje je visoko, kao i volja za životom. Okrepljujuće zvijezde daju ti puno energije i pozitivnog stava. Voliš se kretati, uživati u trenutku i svemu što ti život nudi. A toga će biti puno ovaj tjedan!

Ribe

Ljubav: Samci su sada samouvjereni i neovisni. Nova poznanstva ispitivat ćeš vrlo pažljivo, gotovo malo prekritično. Parovi svoju vezu podvrgavaju stres testu. Mars pretrčava, sve je sada u igri, od flerta sa strancem do seksualne frustracije. Međutim, super je da vam Merkur pomaže da razgovarate jedan s drugim.

Posao: Što se tiče poslova i karijere, na dobrom si putu. Sve izgleda izvrsno, osobito u komunikaciji i pridobivanju kupaca. Dobro se slažeš s kolegama i šefom i možeš računati na podršku. Osobito si sretna kada posluješ s bankama, vlastima ili osiguravajućim društvima.

Zdravlje: Sunce i Mars su u kontradikciji. Imaš puno volje i želje za životom i moći. Ali, ne da ti se baviti sportom i znojnim poslom. Radije si u laganom pokretu. Jasno, hitno ti je potrebna promjena okruženja i nova inspiracija.

Možda vas zanima Astrologinja savjetuje kako flertovati s nekim na temelju njegovog horoskopskog znaka Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Lupanje srca, erotski trnci i velike emocije: ovaj tjedan nudi sve ono što ljubav čini posebnom. Kroz ovna prolaze romantična kraljica Venera i sretni planet Jupiter. Za samce je ovo vruća faza u kojoj sigurno neće ostati sami. Parovi slave svoju vezu s puno nježnosti i romantike te će se dodatno zbližiti.

Posao: Pred tobom je sjajan tjedan! Na poslu si jaka i pouzdana, a u timu kolegijalna. Ne manjka ti samopouzdanja i razvijaš nove liderske kvalitete. Financijski stvari idu dobro. Jupiter ti daje sreću i prilike za napredovanje.

Zdravlje: Sada vladaju vrhunske zvijezde za tebe koje te jednostavno uvode u dobro raspoloženje. Venera i Jupiter u ovnu daju ti poticaj u smislu karizme i golicaju tvoju želju da intenzivno uživaš u životu. Mars ti također donosi snagu i radost života: jako si dobro raspoložena i jednostavno se osjećaš sjajno.

Bik

Ljubav: Raduj se fazi u kojoj ćeš znati kako pustiti romantiku i osjećaje da ožive. Sunce i Neptun čine te maštovitom ljubavnicom. Slobodni sada zrače posebnom privlačnošću. Možeš računati na ugodne susrete i više lajkova.

Posao: Maštovita si i kreativna. Posao ti ide brzo i učinkovito. Inovativne vibracije Merkur-Uran potiče tvoje zanimanje za nove tehnologije i brži rad. Kad je riječ o novcu, sada sasvim dobro stojiš. 

Zdravlje: Razvijaš doista dobar osjećaj za tijelo i puna si samopouzdanja. Mentalni poremećaji nestaju. Jasno, spremna si za novu, bolju fazu. Pred tobom je vrlo ugodan tjedan!

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci

Ljubav: Mars i Jupiter nude posebno oštre vibracije. Ovaj tjedan bit će ti lako pronaći odgovarajućeg suputnika za ispunjenje tvojih erotskih maštarija. Parovi obnavljaju osjećaje jedno prema drugom, a samci će pronaći novu ljubav.

Posao: Na kreativnoj razini doživljavaš vrhunac. Uživaš u dizajnu i novim idejama. Međutim, još uvijek postoji nekoliko problema s umrežavanjem i svakodnevnom komunikacijom. Razgovaraj s kolegama i obrati pažnju na detalje. Kada je u pitanju novac, potreban je veći oprez.

Zdravlje: Planetarni koktel tjedna jača tvoju disciplinu i sposobnost odvikavanja od loših navika. Tijelo i duša dobro se slažu. Aktivna si na višoj razini i s više energije upravljat ćeš svakodnevnim životom. 

Rak

Ljubav: Kao samac voliš svoju neovisnost. Sunce te sada čini snažnom i samouvjerenom. Definitivno ti sada nije do kompromisa. Parovima nedostaju intimni osjećaji jer se susreću Venera i Jupiter. Sada je potrebno strpljenje. Smireno razgovaraj s partnerom, nemoj nagliti. 

Posao: Ovo je izvrstan tjedan za sve što se tiče tvojih financija i osobne sigurnosti. Vrlo pažljivo ćeš promotriti svoj proračun. Štedi tamo gdje to ima smisla i ulaži više ako vidiš da je kvaliteta odgovarajuća. U komunikaciji s kolegama vladat će vrlo dobra atmosfera. Nevjerojatno brzo napreduješ sa svojim projektima.

Zdravlje: Trenutačno ti je lako pronaći svoj unutarnji centar i okružiti se onim što je dobro za tebe. Sve u svemu, ide ti dobro. Slobodno vrijeme u prirodi i dodatna porcija sna brzo će imati pozitivan učinak.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, njima je vrijeme saveznik Rubrika Life&style Life&style

Lav

Ljubav: Romantična kraljica Venera i sretni planet Jupiter osiguravaju veliku harmoniju parovima. Dobro se slažu i djeluju kao složna ekipa. Veza jača. Samci aktivno traže partnera i već ih hvata proljetna groznica.

Posao: Kada je u pitanju umrežavanje, nepobjediva si. Tvoje analize i način rada privlače pažnju važnih ljudi. Mars i Jupiter poboljšavaju tvoje predviđanje. Profesionalno planiranje i sastanci su pod sretnom zvijezdom. Financijsko stanje će se ubrzo popraviti.

Zdravlje: Ovaj tjedan obećava čistu energiju. Zvijezde te grade i povećavaju samopouzdanje i želju za životom. Što god naumiš, to ćeš i ostvariti. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Djevica

Ljubav: Samci uživaju u svojoj slobodi i avanturističkog su duha. Gdje god postoji prilika za flert, tu su. Čak i ako nema dubljih osjećaja, zabava je zajamčena. U vezama je s vremena na vrijeme neophodan razjašnjavajući razgovor. Ali, sve će brzo opet sjesti na svoje mjesto.

Posao: Razvijat ćeš kreativne ideje i puno entuzijazma, što čini pozitivne promjene na tvom poslu. Vješto koristiš svoje znanje i iskustvo i odmah vidiš gdje poboljšanja i inovacije nešto donose. Ipak, budi oprezna pri kupovini: navodne povoljne cijene ne ispunjavaju ono što obećavaju.

Zdravlje: Tvoja razina energije prilično je umjerena. Priušti si sate opuštanja i malo više odmora. Jupiter pruža povoljne tendencije i pomaže ti da živiš potpuno ovdje i sada i da intenzivno uživaš u svakom trenutku.

Vaga

Ljubav: Kontradiktorni utjecaji Venere i Marsa trenutno potiču parove do te mjere da stvaraju nemir u vezi i brzo se zainteresiraju za nekog drugog. Slobodni neka stisnu na gas prilikom flerta. Ali, i ovdje je potreban oprez. Trebala bi dobro pogledati iza kulisa nove zaljubljenosti, umjesto da odmah pokloniš svoje srce.

Posao: Ovaj tjedan imat ćeš puno posla. Vremenski pritisak i stres zahtijevaju pametne odluke. Zahvaljujući Marsu, ostat ćeš fleksibilna i prednjačiti kada su u pitanju važni projekti. Budi oprezna pri trošenju novca. Potencijal štednje može se iskoristiti bolje nego što misliš.

Zdravlje: Venera je malo neusklađena pa nemaš toliko vremena koliko bi željela za opuštanje. Ali, Mars ti daje puno snage i zato si sposobna za sve izazove. 

Škorpion

Ljubav: Trenutačno sve pažljivo gledaš te nanovo analiziraš partnera. Bolje mu je da bude pričljiv ako poželiš razgovarati. Kao samac si društvena i marljivo dijeliš lajkove. Zvijezde te pale. Vrući flert je definitivno moguć, a moguće je i više...

Posao: Što se tiče posla i karijere, ovo je sjajan tjedan. Poslovni planet Merkur snažno te gura ka uspjehu. Elokventna si, brza i puna ideja. Tjedan je osobito pogodan za pregovore o plaćama ili razgovore za novi posao.

Zdravlje: Sunce i Merkur daju ti veliku mentalnu snagu. Pronaći ćeš svoj unutarnji centar i prepoznati svoje prave potrebe. Osim toga, na snagu stupa posebna konstelacija Saturna, koja te čini stabilnijom i uravnoteženijom na duže vrijeme.

 

Strijelac

Ljubav: Venera ti daje seksepil iz snova. Privlačna si kao partnerica, nježna i osjećajna. U vezi vlada velika harmonija. Samci su koketni i uživaju u traženju partnera. Lajkovi i spojevi sada donose uspjeh.

Posao: Ti i tvoji kolege se ne slažete uvijek. Ti braniš svoje stavove, ali moraš tvrdoglavo raspravljati kako bi postigla svoje. S druge strane, dobre ideje samo izviru iz tebe, jer imaš koristi od inspirativne Venere. Financijski si prilično velikodušna. Nemoj prekoračiti budžet prilikom kupovine.

Zdravlje: Pozitivna konstelacija Venera-Jupiter daje ti novo samopouzdanje i privlačnu karizmu. Htjet ćeš učiniti nešto dobro za sebe, svjesnije se brinuti o sebi, ali još uvijek se bojiš velikog izazova kada je trening u pitanju. Draže ti je biti 'laganini'. Uz meditaciju i jogu brzo ćeš pronaći svoj unutarnji centar.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka često se zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0