Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Bikove, rakove i djevice očekuje fenomenalan tjedan, a neki znakovi će biti previše nervozni

  • U nadolazećoj suboti naš će svemir dostići maksimalnu punoću
  • Pod mladim mjesecom u radosnom znaku bika stvari će se pokazati sa svoje najljepše strane
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak  

Mladi mjesec postaje vrlo intenzivan. To može zahvaliti djelomičnoj pomrčini sunca. Međutim, sada može osvijetliti pokoju „tamnu stranu“ te iznijeti na vidjelo ono dobro… 

Tjedni horoskop od 25. travnja do 1. svibnja

Bik

Pa, nadamo se da si dočekala sunce u svom horoskopskom znaku s vijencem od cvijeća na glavi. I već si usred svog četverotjednog rođendanskog maratona. Uostalom, nitko ne može proslaviti rođendan tako lijepo kao ti. Uživaš svim svojim osjetilima i ulažeš sve svoje srce u to. To je tako divno, a tvoje životno veselje je zarazno. U subotu, 30. travnja, imat ćeš pun mjesec u svom znaku. Tada ti se mogu ispuniti razne želje. Skupi hrabrost i kreni…

via GIPHY

Blizanci

Nadolazeći dani donosit će ti manje i veće vrtoglavice. To je zato što se Merkur kreće od znaka lava do blizanaca najvećom brzinom. Blizanci? Tako je. To si ti, to je tvoj znak. A Merkur je naš brzi komunikacijski planet, koji osigurava da se možemo dobro i jasno izraziti. Oprez: od 10. svibnja Merkur će biti retrogradan. Do tada pokušaj riješiti sve što si odavno odgađala. 

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka često se zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje Rubrika Life&style Life&style

Rak

Sunce, Merkur, Venera, Mars i Jupiter nalaze se fantastično u tvojem znaku. To je udarna vijest i ti si definitivno horoskopski znak tjedna. Doista imaš sreću na svojoj strani, samo je moraš sama prepoznati i potom iskoristiti. Sve je moguće, od pronalaženja srodne duše do potpuno neočekivanog unapređenja na poslu. Imaš nevjerojatnu kraljevsku auru i privlačiš dobre stvari poput magneta.

Lav

Molimo te, nemoj se sada ljutiti… osjećaji koje osjećaš i koji te čine toliko nervoznom imaju puno veze s vanjštinom, a ti si jednostavno fantastično ogledalo, od najfinijeg kristala, s baroknim okvirom. Planet Merkur osigurava da se sve vrati u ravnotežu. S mladim mjesecom, koji će sljedeće subote osigurati novi početak, mnoge će stvari postati jasne. Do tada, međutim, stvari mogu ponegdje postati malo ljepljive. Budi na oprezu, za svaki slučaj...  

via GIPHY

Djevica

Zvijezde su ovoga tjedna odlučile okrenuti kozmičku ploču. Kao djevica imaš latentnu sklonost da aktivno podržavaš sve i svakoga. Poticaj koji dobiješ od svemira može se čak isplatiti u gotovini. Tvoj planet vodilja, Merkur, preselio se u blizance i tamo se osjeća vrlo ugodno. To zauzvrat ima pozitivan učinak na tebe. Sjajno. Možda bi trebala pobliže proučiti temu kriptovaluta, odigrati lutriju ili neku drugu igru na sreću.

Vaga

Ovih dana možeš svim srcem donijeti odluku da značajno pojednostaviš svoj život, a ne da si ga uvijek nepotrebno otežavaš. U tvom znaku odvija se kvadrat Plutona, koji od tebe zahtijeva upravo takvu spoznaju. Kao prvo, prestani pokušavati ugoditi svima. To je apsolutno nepotrebno i iscrpljujuće. Sada se doista možeš koncentrirati na najvažnije. Mladi mjesec krajem tjedna vjerojatno će te pomalo umoriti, stoga si isplaniraj puno odmora za vikend.

Škorpion

Ovo je trenutak da shvatiš kako si doista posebno voljeno dijete svemira. Sljedeći puni mjesec odvija se u tvom znaku i sa sobom donosi pomrčinu mjeseca. Preliminarna faza za to će se održati 30. travnja uz pomrčinu sunca i svojevrsno je zagrijavanje za ono što će se dogoditi za dva tjedna. Ovo su doista čarobni trenuci koji ti mogu promijeniti život, između ostaloga. Kotač sudbine ovih se tjedana definitivno okreće brže nego inače. Bez brige, sve će biti u redu, samo malo strpljenja… 

via GIPHY

Strijelac

Saturn ima apsolutno dobronamjeran pogled na tebe, a to je dobro i možeš biti suuuuuper do potpuno fanatična prema svojim pravima i dužnostima, ali i prema radu drugih te tvojim osobnim granicama. Ovih dana bit ćeš prepuna neke čudnovate snage. Kad god doneseš jasnu odluku i zauzmeš se za sebe, to ti daje energiju. S Merkurom u blizancima imat ćeš supermoć i slobodno možeš izreći svoju istinu.

Ovi znakoci vjenčaju se zbog novca Možda vas zanima Oprez! Ovi se horoskopski znakovi često vjenčaju isključivo zbog novca Miss7 Horoskop

Jarac

Sjajno! Stvari ti sada idu tako dobro, osobito kada je posao u pitanju. Osim Plutona, koji te „tjera“ da budeš sretna i disciplinirana, ali i gunđaš pomalo zbog njega. Dakle, možeš i trebaš puno postići u nadolazećem tjednu. Osim toga, mladi mjesec sljedeće subote je u znaku bika, što je izvrsno i daje ti dobar poticaj i svježu energiju.

Vodenjak

Sljedeće subote, 30. travnja, je mladi mjesec u biku – to je za tebe jako zdravo i apsolutno neophodno, jer dobivaš tlo pod nogama. Međutim, sunce tvori kvadrat, što nije nužno super udobno. I to će proći, ali u početku treba puno snage i ponekad više ne razumiješ svijet. Nema sumnje, na pravom si putu! 

via GIPHY

Ribe

Početkom tjedna će mjesec biti u tvom znaku. Također se dosta toga događa u tvojoj okolini i to ćeš uskoro primijetiti. Osobito u srijedu radi sve svom snagom. Velika želja koju već dugo nosiš sa sobom mogla bi ti se konačno ostvariti. Osim toga, tvoje slutnje se pojačavaju i tvoji snovi odjednom poprimaju sasvim druge dimenzije. U nedjelju imamo intenzivan mladi mjesec, koji će ponovno otvoriti novu razinu tvog bića.

Ovan

Planet transformacije Pluton također tvori možda pomalo škripav kvadrat na tvom znaku. To može osigurati da se pojavi poneka neugodna situacija. Pažljivo planiraj i nemoj se iznenaditi ako neka stalno napeta situacija eskalira. 

Photo: shutterstock

Komentari 0