Horoskop
Ovi znakoci vjenčaju se zbog novca

Oprez! Ovi se horoskopski znakovi često vjenčaju isključivo zbog novca

  • Luksuz ili ljubav? Za ova tri horoskopska znaka odluka je vrlo laka
  • Naime, prošetali bi do oltara samo zbog novca
  • Budi oprezna, jer osobe rođene u ova tri znaka često govore „Uzimam!“ – novcu

Tko plaća račune? Preferiraš li svoj vlastiti ili zajednički bankovni račun? Da, zamorna tema novca može brzo postati izvor nesloge u vezi. Ovi horoskopski znakovi malo drugačije razmišljaju o novcu. Umjesto da se oslanjaju na financijsku jednakost, žele znati da su financijski zbrinuti te žude za materijalnim stvarima u životu.

Strijelac

Vatreni znak je savršeni jet seter. Život u raskoši i izobilju je točno njegova stvar i vjeran je motu „više je više“! I, ako je to ikako moguće, da ne mora plaćati iz svog džepa. Bilo na luksuznoj jahti za Bahame ili privatnim avionom na Maldive, luksuz i dobra doza avanture dovoljan su razlog da strijelac prošeta do oltara. Čak se i ljubav može zanemariti.

via GIPHY

Vaga

Vaga također kaže „da“ novcu. Ovaj horoskopski znak učinit će sve tek kada su ispunjeni njegovi zahtjevi za estetikom, luksuzom i ljepotom. Rado i s djelićem ekstravagancije, a to ima svoju cijenu. Dakle, kada vage dobiju priliku vjenčati se bogato, neće dugo oklijevati.

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi toleriraju preljub, ali ga nikada ne zaboravljaju Miss7 Horoskop

Ribe

Introvertne ribe zapravo samo traže snažnog partnera za život koji im daje sigurnost. Ali, ta sigurnost ne mora biti emocionalne prirode – ribe žele da se o njima netko financijski brine. U isto vrijeme, ovaj vodeni znak je pravi sanjar. A veliki snovi moraju se financirati. Još jedan razlog za ribe da dopuste novcu da ih navede na brak.

via GIPHY

Ovi horoskopski znakovi uvijek pobijede u raspravi ili svađi Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka pobjeđuju u svakoj raspravi i svađi, jesi li i ti to primijetila? Miss7 Horoskop
Photo: shutterstock

Komentari 0