Horoskop

Tjedni horoskop: Bikove i rakove čeka poslovni uspjeh; vodenjaci i blizanci će biti uspješniji kad se treba slaviti

  • Novi tjedan sprema nam nešto doista posebno
  • Naime, u srijedu, 13. prosinca, je mladi mjesec
  • Koji će nam dati novu inspiraciju, veliku porciju optimizma i puno ljubavi 

Merkur je trenutačno retrogradan i oduzima nam malo našeg pogona. Ali, ovo usporavanje također možemo iskoristiti u svoju korist! 

Tjedni horoskop od 11. do 17. prosinca 2023. godine

Sunce u znaku strijelca, mladi mjesec u strijelcu, Mars u strijelcu… Uz toliko energije strijelca, tjedan može biti samo dobar. S jedne strane, tjedan od 11. do 17. prosinca jedan je od najmračnijih tjedana u godini za nas na sjevernoj hemisferi. Još je malo do zimskog solsticija 21. prosinca, dana s najkraćim razdobljem između izlaska i zalaska sunca. S druge strane, zvijezde ovih dana zrače toliko okrepljujućom, ohrabrujućom energijom da nam mrak teško može nauditi.

Nadalje, sunce u strijelcu daje nam veliku porciju optimizma, povjerenja i ljubavi prema životu. Sada više vjerujemo u sebe i svoje bližnje, vjerujemo da zajedno možemo riješiti probleme i učiniti svijet ljepšim mjestom. Osjećamo se povezanima, puni smo ljubavi i razumijevanja te možemo prihvatiti ono što jest bez svađe i beznadnih bitaka. 

Jarac

Ljubav: Samci su otvoreni za posebne susrete s više dubine. Venera i Jupiter donose ti prekrasne romantične impulse koji jamče ubrzano lupanje srca. Parovi ulažu više osjećaja i pažnje i tako vezu vraćaju u zaljubljeni modus.

Posao: Merkur i Jupiter imaju velik utjecaj na komunikaciju i umrežavanje. Prikupljat ćeš informacije, alate i vještine na genijalan način. Ako želiš nešto financirati, sada možeš značajno napredovati. Mudro raspolažeš svojim novcem. 

Zdravlje: Venera i Jupiter donose ti plus bodove u smislu blagostanja, karizme i samopouzdanja. Svoju svakodnevicu svladavat ćeš s više duha i imat ćeš potrebnu kreativnu ravnotežu u slobodno vrijeme. Merkur ti također daje jake živce i izvrsnu mentalnu kondiciju.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Ovaj tjedan je Venera pomalo nepovoljna. Ako svojoj vezi nećeš pridavati dovoljno pažnje, nemir i svađe su neizbježni. Empatija i pokoji osmijeh mogu to popraviti. Kao samcu potrebno ti je strpljenje kod izlazaka i trebala bi osobi s kojom izlaziš dati drugu priliku.

Posao: Tvoja karijera možda ide prema naprijed, ali potrebno je nekoliko kompromisa. Čak i ako jako uživaš u svojim zadacima. Sve dok proračun ne ispuni tvoja očekivanja, potrebne su pametne i trezvene kalkulacije. Sve što se treba brzo obaviti, sada funkcionira izvrsno. 

Zdravlje: Mješavina Sunce-Mars ima pozitivan učinak na tebe. Vježbanjem možeš smanjiti stres i unutarnji nemir. Sada loše podnosiš stimulanse i sve što opija. Venera i Jupiter upozoravaju te na pretjerano slavlje i konzumaciju alkohola.

Ribe

Ljubav: U tvojoj vezi vlada harmonija. Osobu koju voliš možeš impresionirati nježnošću i empatijom i stvoriti zajedničku budućnost punu inspiracije. Samci su u fazi pozitivne preorijentacije. Tvoje šanse da pronađeš svoju srodnu dušu su dobre.

Posao: Venera i Jupiter pojačavaju tvoje kreativne talente. Odmah ćeš prepoznati što je popularno i moderno. To ti može donijeti velike financijske koristi. Također ćeš biti vješta u pregovaranju. Međutim, ne podnosiš dobro vremenski pritisak. Pa, polako…

Zdravlje: Venera i Neptun daju ti sada više mentalne opuštenosti. Revitalizirajuće zvijezde te grade i u isto vrijeme pomažu da se brže opustiš nakon dugog dana. Iznad svega ti meditacija, wellness i njega pomažu postići mentalnu ravnotežu i tjelesno blagostanje.

Možda vas zanima Ljubavni horoskop: 3 horoskopska znaka mogla bi ove zime pronaći veliku ljubav Miss7 Horoskop

Ovan

Ljubav: Sunce i erotični Mars nude ti fazu leptirića u trbuhu s faktorom sreće. Ako si slobodna, iskra će konačno poletjeti prilikom flerta i spojeva. U vezi obnavljate svoje osjećaje jedno prema drugome. Osjećate se sigurno, vjerujete si više i radite na zajedničkoj budućnosti.

Posao: Raduj se vrhunskim zvijezdama za sve što je povezano s poslom! Sada si nevjerojatno maštovita i imaš fantastičan osjećaj za ono što je u trendu. Put prema gore je jasan. Međutim, kada je u pitanju zarada, još uvijek ne koristiš sve mogućnosti. Merkur sugerira da postoji potencijal za uštedu.

Zdravlje: Planetarni koktel tjedna daje ti dodatnu dozu 'joie de vivre'. Ujutro ćeš biti dobro raspoložena te s optimizmom započinjati dan. Svladavat ćeš sportske izazove na najbolji mogući način. Kada je riječ o njezi, počasti se bonus programom i osloni se na kvalitetne beauty proizvode.

Bik

Ljubav: Samcima je sada potrebna sloboda. U fazi si samospoznaje i uživat ćeš raditi što god želiš. U vezi je potrebno nekoliko kompromisa. Trenutačno razmišljaš drugačije od svog dragog i želiš neke stvari raditi sama. Ali, znaš svoje granice i stoga je ovo samo privremena faza.

Posao: Sretan planet Jupiter poboljšava tvoje izglede za uspješnu karijeru. Lako ti je predstaviti se s povjerenjem. Financijski sporazumi obećavaju više slobode. Sada si jako svjesna kvalitete i kupuješ samo ono što si pažljivo provjerila.

Zdravlje: Jupiter ti daje pravu kombinaciju karizme i samopouzdanja. Pronašla si aktivan put u svom životu i voliš se držati svojih načela. A oni su: svježa i vitaminima bogata hrana na jelovniku kao i više wellnessa u večernjim satima. Ovaj tjedan nećeš imati želju za velikom sportskom akcijom.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Erotski Mars te izaziva i čini malo osjetljivijom u emocionalnim stvarima. Samci svjesno obraćaju pažnju na nijanse i kritičnije promatraju svoje fanove. U vezi je potrebno nekoliko razjašnjavajućih razgovora. Ali, oni će vas na kraju opet zbližiti.

Posao: Fino podešavanje i precizno upravljanje vremenom su neophodni kako bi mogla izvršiti sve zadatke. Ono što je super jest da su tvoje ideje za korisne inovacije dobro prihvaćene. Također imaš neke ideje o tome kako možeš bolje iskoristiti svoj novac.

Zdravlje: Tvoja razina energije je prilično umjerena. Stoga svako malo odvoji nešto vremena za opuštanje. Odmor te izgrađuje, kao i više sna i pažnje. Manje podnosiš vremenski pritisak, neredovitu prehranu i sve što te opija.

Rak

Ljubav: Venera i Jupiter su tvoji vodiči sreće kada su u pitanju požuda i ljubav. Samci će biti željeni centar pažnje na svim najluđim adventskim zabavama i događanjima. Spojevi ti sada donose uspjeh. U vezi doživljavate romantičnu fazu harmonije i istovremeno ste oboje avanturistički nastrojeni i nježni u krevetu.

Posao: Sada doista možeš živjeti svoju kreativnu stranu i svoj osjećaj za boju i oblik. Bilo na poslu ili privatno, sada možeš zaraditi sa svim vrstama stajlinga. Na poslu ćeš blistati velikim timskim duhom i jačat ćeš osjećaj zajedništva. Financijski, Venera i Jupiter pružaju ti razne povoljne prilike. Međutim, također si sklona potrošiti previše novaca.

Zdravlje: Trenutačno imaš goleme moći samoiscjeljivanja. Zdravstveni deficiti mogu se smanjiti jer se tvoj unutarnji stav poboljšava iz dana u dan. Uživat ćeš u vježbanju i sportu. Kad se opustiš, znat ćeš što je dobro za tebe i kako brzo smanjiti unutarnji nemir.

Lav

Ljubav: Samci će tulumariti i flertovati na svim adventskim zabavama. Avantura je u zraku. Ako si u vezi, onda je ljubomora na dnevnom redu. Svugdje ćeš biti dobro prihvaćena, što iritira osobu koju voliš. Jasno mu daj do znanja da je on tvoj broj jedan.

Posao: Popularna si i imaš velik utjecaj na svoj tim. To je dobro za tebe jer se tvoj učinak više cijeni. Kod freelancera stvari idu na bolje, stagnacija nestaje. Sada si spremnija riskirati i ponekad se usuđuješ na neobično ulaganje. Nemoj odmah pretjerivati, tada ćeš biti uspješna.

Zdravlje: Glavna stvar je da si razvila svijest o zdravlju koja dobro funkcionira. Sunce i Mars preporučuju da puno vremena provodiš na otvorenom. Topla kupka također sada također ima vrlo pozitivan učinak na tebe i tvoje blagostanje.

Djevica

Ljubav: Romantična Venera i sretni planet Jupiter djeluju kao poticaji za flert i ljubavne veze. Razvijat ćeš golemi seksepil i stoga privlačiti veliko zanimanje. U vezi ste vas dvoje u modusu zavođenja. Ali, nije samo erotika ono što cvate. Stvari također teku glatko u svakodnevnom životu i divno se slažete.

Posao: Na poslu ćeš izgraditi više samopouzdanja te se hrabro i maštovito uhvatiti u koštac s novim zadacima. Ponašat ćeš se vrlo pametno kada ćeš pregovarati o plaćama, ugovorima ili cijenama. Možeš dobiti vrlo povoljne cijene ulaganjem u tehnologiju i multimediju.

Zdravlje: Zvijezde trenutačno promoviraju sve što ima veze s uživanjem u životu, opuštanjem i wellnessom. Možeš se brzo isključiti i odvojiti vrijeme za uživanje. Također si psihički stabilna i mirno se nosiš sa stresom i vremenskim pritiskom.

Vaga

Ljubav: Trenutačno možeš brzo natjerati svoju omiljenu osobu da prihvati tvoje ideje. Jednostavno si nevjerojatno uvjerljiva, a uz to djeluješ i vrlo privlačno. Sve izvrsno funkcionira u krevetu jer Mars osvježava seks i erotiku. Ako si slobodna, vjerojatno ćeš češće tulumariti. I brzo ćeš se naći kako flertuješ u redu na blagajni supermarketa.

Posao: Sunce i Mars jačaju tvoje samopouzdanje i pomažu ti da se afirmiraš na poslu. Ipak, treba razgovarati. Moraš češće kontaktirati tim ili klijente i osigurati da sve teče glatko. To vrijedi i za sve što je vezano za financije.

Zdravlje: Sunce i Mars daju ti novi pogon i samopouzdanje. U svakodnevnom životu si dobro raspoložena i možeš više. Možda nisi uvijek potpuno usredotočena, ali si moćna i otporna. Doista ćeš uživati u zimskim sportovima i fitness treninzima.

Tjedni horoskop | Autor: Instagram @streetstyle__outfits Instagram @streetstyle__outfits Tjedni horoskop Škorpion

Ljubav: Venera u škorpionu obećava ti slatke vibracije. Tražiš dragog? Vrlo dobro, jer sada vrijedi nešto poduzeti. Emocije će se brzo rasplamsati i velika je vjerojatnost da se tvoj flert pretvori u strastvenu ljubav. U vezi ćeš biti ispunjena osjećajima sreće. Venera pojačava privlačnost između vas dvoje. 

Posao: I ovdje osjećaš ugodan utjecaj Venere: dobro se slažeš sa svima u svom radnom okruženju i slavljena si zbog svojih ideja. Financijski se neke stvari razvijaju na bolje. Merkur izoštrava tvoje oko za povoljne ponude i vrijedne predmete. Ako pak trebaš kupovati božićne poklone, moći ćeš pronaći nešto što košta malo, a od čega će se tvojim najdražima pojaviti golemi osmijeh na licu. 

Zdravlje: Zahvaljujući kreativnom planetu Veneri i maštovitom Neptunu, biti u pokretu trenutačno je osobito dobro za tebe. Potrebna ti je promjena okruženja, inspiracija i općenito neka promjena. Izleti imaju duhovno obogaćujući učinak i revitalizirat će te. Jednako kao i kultura, kreativni hobiji i sve lijepo i estetsko.

Strijelac

Ljubav: Sunce i Mars osiguravaju brzu i uzbudljivu fazu u vezama. Slažete se i uzbuđuju vas iste stvari. Slobodni će biti zainteresirani za živahne flertove te osobe koje dijele tvoj entuzijazam i brzo se inspiriraju novim idejama. Sada ćeš lako naći nekoga takvog!

Posao: Sunce i Mars omogućuju ti da brzo dosegneš vrh u svom poslu. Koristit ćeš svaku priliku da dobiješ najbolje zadatke i nove narudžbe. Dobro si prihvaćena i popularna u svom timu. S financijama nema nekih značajnih problema. 

Zdravlje: Energetski impulsi Sunca i Marsa u Strijelcu izvrsno utječu na tvoje stanje. U top formi si i uživaš u aktivnostima. Ali, također poslušaj svoj unutarnji glas i prepusti se 'maženju' u kozmetičkom salonu ili kulinarskom guštanju nakon fitness programa. 

Možda vas zanima Ova 4 horoskopska znaka posebno su izbirljiva kada su u pitanju partneri i prvi spojevi Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0