Horoskop
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: 3 horoskopska znaka bit će vrlo privlačna suprotnom spolu, a druga 3 imati izvrstan poslovni tjedan

  • Zvijezde te sada vode na avanturističko putovanje, lijedi uzbudljivo, ali i izazovno razdoblje
  • Ako se već nisi pokrenula na svim područjima života, sada ćeš se pokrenuti – to je gotovo pa sigurno
  • Sve u svemu, tjedan će biti zanimljiv, posebno jer u njemu počinje i nova astrološka godina, kineska

Iz astrološke perspektive, polako se nazire nadolazeće buđenje koje dobro pristaje uz proljetno raspoloženje u zraku. Tjedan koji počinje 5. veljače bit će prilično uzbudljiv.

Tjedni horoskop od 5. do 11. veljače 2024. godine

Merkur u ponedjeljak prelazi u zračni znak vodenjak, što će nam omogućiti bolje razumijevanje složenih misli i veza. Istodobno, njegove energije potiču toleranciju i prihvaćanje u međuljudskom području – od čega i sami možemo imati koristi.

Mladi mjesec u znaku vodenjaka 10. veljače označava početak kineske lunarne godine drvenog zmaja, koja promiče blagostanje, snagu i zadovoljstvo. Energiju ove lunarne godine možemo iskoristiti za postavljanje dugoročnih ciljeva - ili ih iskoristiti kako bismo riskirali i odvažili se na nešto.

Jarac

Ljubav: Venera i Jupiter povećavaju tvoju seksepilnost i osiguravaju bezbrižnu zabavu s puno flertovanja za samce. Nešto će se dobro dogoditi za sve one koji su u potrazi za velikom srećom ili barem uzbudljivom avanturom. Parovi će također dobiti zamah. Povećava se tvoja spremnost na eksperimentiranje u krevetu.

Posao: Venera sada budi tvoju kreativnost. Osjećat ćeš što je dobro prihvaćeno i kako možeš poboljšati svoju vanjsku sliku. Timski rad i komunikacija jako dobro funkcioniraju u uredu. Imat ćeš uspjeha s kupovinom, a probleme s financijama možeš zaboraviti. 

Zdravlje: Bliži se dobar tjedan. Preplavit će te snažne kozmičke tendencije za fitnesom i zdravim životom! Tvoja razina energije raste iz dana u dan pa ćeš moći postići puno toga ovaj tjedan. Raspoloženje i kondicija imat će velike koristi od ovih prekrasnih zvijezda.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Slobodni sada žele flertove i uzbudljive susrete. Kako bi cijela stvar doista uspjela, potrebno ti je malo više osjetljivosti, inače ćeš djelovati previše samoživa. U vezi ćeš biti odana i pouzdana. Ali, sada ti je potrebno više priznanja od tvog partnera.

Posao: Merkur i Mars poboljšavaju tvoje veze s važnim ljudima. Bit ćeš ambiciozna, djelovati samouvjereno i imati više autoriteta. Sada si spremna za poziciju voditelja tima i to ćeš impresivno jasno dati do znanja svom šefu. Kad je riječ o financijama, možeš vjerovati svojim instinktima.

Zdravlje: Prštat ćeš energijom i fokusirati se na akciju i raznolikost u slobodno vrijeme. Disciplinirano ćeš raditi na svojoj figuri i dobroj kondiciji - i to s izvanrednim uspjehom.

Ribe 

Ljubav: Venera i Mars poticat će skladno i ugodno raspoloženje u tvojoj vezi pa će zajednički život biti maštovitiji i aktivniji. Samci će biti uravnoteženi pa stoga i jako privlačni svojim obožavateljima. Flertovi će ispuniti tvoje želje. 

Posao: Dobit ćeš puno priznanja na poslu i moći ćeš se nositi sa svakom konkurencijom. Što je više truda potrebno, to će ti bolje ići. To se osobito odnosi na kreativnu razinu. Što se tiče financija, imaj na umu projekt koji još nije u potpunosti razvijen. Budi strpljiva i provjeri ima li još boljih ponuda.

Zdravlje: Ravnoteža između zadovoljstva i discipline sada je savršena. Uživat ćeš na svježem zraku i bit ćeš motivirana za bavljenje sportom. Venera i Jupiter također potiču tvoju želju za wellnessom. Nakon treninga svrati na brzu masažu.

Ovan

Ljubav: Trenutačno imaš posla sa sukobljenim ljubavnim zvijezdama. Rastrgana si između želje za bliskošću i želje za više prostora. Ponekad ćeš biti umiljata, a ponekad agresivna. Tvoj parter sada treba puno strpljenja i razumijevanja. Samci će samo htjeti živjeti svoj život i uživati u neobvezujućim flertovima.

Posao: Zvijezde bude tvoju želju za promjenom. Ako si u potrazi za novim izazovima, ovaj tjedan pronaći ćeš pravi cilj za sebe. Uživat ćeš u preuzimanju veće odgovornosti i razvijanju liderskih kvaliteta. Savjesno ćeš raspolagati svojim novcem.

Zdravlje: Mars ti donosi fazu u kojoj je dobro da manje treniraš. Tvoja razina energije nije na visini i stoga je potrebno malo više slobodnog vremena za opuštanje. Ono što je sjajno jest da te sunce čini dosljednijom kada su u pitanju značajne promjene i nove odluke.

Možda vas zanima Svaki horoskopski znak ima svoj sretan dan u tjednu, ili čak dva! Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style

Bik

Ljubav: Prilično je nekarakteristično za jednog bika, ali sada želiš ići na osvajačku turneju. I bit će ti jako dobro. Venera i Mars će te učiniti hrabrom. Očekuje te puno avantura! U vezi ćeš htjeti više zabave. Bit ćeš znatiželjna i htjet ćeš se prepustiti čarima u spavaćoj sobi.

Posao: Dobro napreduješ u svom poslu. Mars i Jupiter pomoći će ti da pažljivo sagledaš dugoročno planiranje i doneseš pametne odluke. Moći ćeš osjetiti koji će se trendovi nastaviti i gdje možeš najviše zaraditi. Pokušavat ćeš iskoristiti potencijal uštede. Ali, još uvijek ne koristiš crvenu olovku dovoljno radikalno.

Zdravlje: Zvijezde ti daju veliku snagu i samopouzdanje. Ali, također si uzmi dovoljno vremena za opuštanje i razvoj kreativnih misli. Pronaći ćeš svoj unutarnji mir. Mars i Jupiter poboljšat će tvoju karizmu i vratiti ti osmijeh na lice.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Blizanci

Ljubav: Sunce i Merkur probudit će zavodnicu u tebi. Često ćeš flertovati – i to vrlo uspješno. Međutim, to će ti sada biti samo zabava. Već si u vezi? Osoba koju voliš sada ne može od tebe očekivati previše seksi impulsa. Umjesto toga slijedi faza u kojoj ćete voditi duboke razgovore i polako se tjelesno približavati jedno drugome.

Posao: Sunce i Merkur podržavat će te na poslu. Vješto ćeš prezentirati sebe i svoje ideje te uspješno graditi svoju karijeru. Bit ćeš izvrsna u raspravama i često imati posljednju riječ. Financijski se stvari mogu izgladiti, a deficiti nadoknaditi. Uvodit ćeš red u svoje financijsko planiranje.

Zdravlje: Raspoloženje je dobro, jer sunce i Merkur te grade. Sada ti je lako biti samouvjerena pa tako pozitivno utjecati na svoj svakodnevni život. Bit ćeš otvorena za nove ideje kada je u pitanju prehrana.

Rak

Ljubav: Slobodni će krenuti u veliku ofenzivu flertovanja. Ali, zvijezde te gotovo malo previše potiču. Pazi da ne prestrašiš one opreznije. Rakovi u vezi sada trebaju dugi povodac i brzo će pobjeći ako se druga osoba previše prilijepi.

Posao: Bit ćeš zainteresirana za ambiciozne projekte. I to s pravom. Ali, postoji mali problem s timskim radom; kolege ili kupci su nepouzdani ili stresni. 

Zdravlje: Osjećat ćeš da ti je navečer potrebno više mira i odmaka od svakodnevice. Mars ukazuje da osjetljivije reagiraš na stres i da ti probava sada nije baš najbolja. Dobro će ti doći blaga i lako probavljiva hrana, kao i dodatna doza sna.

Lav

Ljubav: Slobodni neće biti toliko zainteresirani za ozbiljnu vezu, jednostavno zato jer se osjećaš ugodno sama. To te sada opušta - i upravo zato ćeš izazivati interes kod drugog spola. Možda postoji potreba za razgovorom u vezi. Brzo raščistite nesporazume kako ne bi došlo do ozbiljnijih problema.

Posao: U svom poslu sada sama određuješ smjer i možeš biti pravi trener i pokretačka snaga u svom timu. Kao freelancer ćeš se ponašati hrabro i gledati u budućnost. Ipak, Jupiter i Uran upozoravaju na preuzimanje velikih rizika i velika ulaganja. Malo više strpljenja i poniznosti će ti se na kraju isplatiti.

Zdravlje: Sunce sada ima donekle prigušujući učinak na tvoju prirodu. Potrebno ti je više odmora i vremena za opuštanje. Dobra knjiga, omiljena glazba ili posjet toplicama - i bit ćeš opet dobro. Također bi ti bilo pametno da jednostavno otkažeš sve nepotrebne sastanke. 

Djevica

Ljubav: Samci će biti zadovoljni sobom i djelovati samouvjereno kada flertuju. Također ćeš brzo biti ohrabrena da učiniš korak više. Pružat ćeš svježu inspiraciju u svojoj vezi. Nove ideje sada osiguravaju dobro raspoloženje i više zabave u krevetu.

Posao: Ne nedostaje ti hrabrosti i predanosti. Vrlo moćno ćeš se predstavljati na poslu. Kada ćeš pregovarati, govorit ćeš elokventno i predlagati svoje planove. Mars i Jupiter će ti pomoći da provedeš svoje planove. Dobro ćeš organizirati stvari, osiguravati si tako prednosti, te imati svoje financije pod kontrolom. 

Zdravlje: Osim što ćeš imati želju ojačati svoje tijelo na treningu, oslanjat ćeš se i na mentalnu snagu. Trenutačno optimalno usmjeravaš svoju energiju i možeš biti sigurnija u sportu i u svakodnevnom životu. Venera također povećava tvoju karizmu.

Vaga

Ljubav: Venera i Mars će ti jasno dati do znanja: stvari bi se mogle zakomplicirati u tvojoj vezi ovaj tjedan. Ponekad ćeš se slagati sa svojim sugovornikom, a ponekad će biti jako napeto. Važno je dobro odgovarati jedno drugome i zaboraviti na ego trip. Slobodni su sada na tragu ljubavi. Ali, ima još nekoliko sitnica koje trebaš riješiti prije nego što možeš u potpunosti vjerovati svojoj novoj simpatiji.

Posao: Klima na radnom mjestu se popravlja. Ponovno ćeš se bolje slagati s kolegama, a i šef će ti dopustiti da razgovaraš otvoreno s njim. Financijsko planiranje ide dobro i možeš si osigurati razne prednosti. Merkur će pokrenuti umrežavanje i pomoći ti da uspostaviš zanimljive kontakte.

Zdravlje: Tvoje zvijezde izazivaju blagu napetost. Nisi baš tako otporna kao inače. Stvari će najbolje funkcionirati kada ćeš imati puno svježeg zraka i baviti se svojim hobijima što je češće moguće. Žešći sport će ti trošiti previše energije. Za tebe je sada jednostavno bolje da se osloniš na tretmane ljepote i njegu.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Samci će osvajati bodove ugodnom komunikacijom. Bit ćeš zabavna i točno znati kako zadržati fascinaciju svog sugovornika novim temama. Venera također donosi parovima lijepu, vrlo skladnu fazu. Odanost i povjerenje su na visokoj razini, veza je stabilna.

Posao: Na poslu ćeš biti šarmantna i pristupačna. Svugdje ćeš pregovarati kao profesionalac i dobiti najbolje cijene. U svom poslu ćeš preuzimati najzanimljivije zadatke i moći ćeš raditi brzo i učinkovito. Imat ćeš dobre ideje koje se mogu jako dobro provesti.

Zdravlje: Zvijezde ti sada daju obilje samopouzdanja i jaku karizmu. Lako ćeš se riješiti loših navika i učiniti svoj život zdravijim. Također se fokusiraj na opuštanje i ugađanje duši.

Strijelac 

Ljubav: Samci sada mogu osvojiti jackpot jer imaju magnetski učinak na svoje fanove. Osjećaj zaljubljenosti jako će te razveseliti. U vezi će seksi impulsi također imati poticajan učinak. Kada su u pitanju senzualnost i erotika, uživat ćeš u novom intenzitetu.

Posao: U pregovorima i svakodnevnoj komunikaciji doći ćeš lako do cilja. Ljudi se mogu pouzdati u tebe i brzo će primijetiti da imaš puno znanja. Zahvaljujući Merkuru, moći ćeš mudro i zdravo rješavati financijska pitanja. 

Zdravlje: Sunce i Merkur te sada jačaju i bude. Dobivat ćeš snagu i izdržljivost te više lakoće na mentalnoj razini. Tvoje sportske ambicije rastu. Pazi da ne pretjeraš u alkoholu ili teškoj hrani, mogla bi imati problema s probavom. 

Možda vas zanima Najbolje mame u horoskopu: koje talente ima mama Ovan, a koje mama Riba, mama Bik.. Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0