Horoskop
Mjesečni horoskop za veljaču 2024.

Horoskop za veljaču: ovo je mjesec ljubavi, ali i mnogih promjena – nabolje!

  • Zvijezde za veljaču jasno pokazuju da neke horoskopske znakove očekuje vruć mjesec na ljubavnom planu
  • Osim toga, veljača je u znaku vodenjaka pa će neki znakovi biti puni radnog elana i briljirat će na poslu 
  • Otkrij što su zvijezde pripremile za tebe ovaj mjesec, plus, donosimo i tvoju poticajnu mantru 

Jesi li spremna za uzbudljivu veljaču? Prema horoskopu, novi mjesec je u znaku vodenjaka i mogao bi potaknuti tvoju kreativnost i neovisnost. Budi hrabra i sigurna u svoj posao u nadolazećim tjednima. Dugoročno će ti se isplatiti!

Mjesečni horoskop: Evo što veljača 2024. donosi svakom horoskopskom znaku

Veljača 2024. je za vodene znakove vrijeme samorefleksije. Sada je pravo vrijeme da preispitaš svoje stavove i počneš iznova. Vatreni znakovi bit će blagoslovljeni s puno ambicija i trebali bi koristiti ovu energiju za profesionalne projekte. Zračni znakovi preispitat će svoja uvjerenja. Moglo bi se puno toga promijeniti za tebe i tvoj horoskopski znak. Zemljani znakovi shvaćaju da bi trebali izaći iz svoje zone komfora. Spontanost će ti se isplatiti u veljači!

Vodenjak: sve ti ide od ruke

Sve se konačno počinje odvijati kako si si zamislila i, pa, osjećaš se dobro. Gomila planeta u tvom znaku pomoći će ti da početkom mjeseca izneseš sve svoje velike ideje na stol. Provjeri ima li tu negdje velikih rođendanskih planova! Ovo nije godina za 'mirnu godinu'. Mladi Mjesec 9. veljače u tvom znaku nudi ti savršenu priliku za resetiranje cilja. Ipak, možda ćeš htjeti odmor i malo nježnosti za Valentinovo. Uvjeri svog partnera da ti se pridruži kod kuće.

Sezona riba donosi ti dobre vibracije (i dobre poslove) od 19. veljače. Za vodenjaka ove godine više neće biti zezanja. Očekuj da će se prema tebi dobro odnositi i bit ćeš dobro tretirana – na poslu, u ljubavi i prijateljstvu. Vrijeme je da se kladiš na sebe.

Mantra za veljaču: Napreduj!

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Ribe: novi početak - na kojem si ti na prvom mjestu

Ako ti se život sada čini kao jedna duga mračna noć, izdrži. Kraj ovog mjeseca izgledat će sasvim drukčije od početka – prvo moraš riješiti nekoliko problema. Sezona vodenjaka je za tebe vezana za zdravlje i iscjeljenje, stoga nastavi i učini ono što treba učiniti. Smisli način da doista ostaviš prošlost tamo gdje joj je mjesto. Mladi mjesec 9. veljače nudi savršenu priliku da se kraj pretvori u prekrasan novi početak. Vrijeme je da sebe staviš na prvo mjesto - i to ovaj put ozbiljno!

Znaj da iskreni razgovor za Valentinovo može zauvijek promijeniti tvoj pogled na ljubav. Sunce ulazi u znak riba 19. veljače, donoseći svježu energiju koju si toliko čekala. Vrijeme je da počneš ispočetka i postaneš zvijezda. Merkur u tvom znaku od 23. veljače donosi poticaj koji ti je potreban da pokreneš važan projekt. Očekuj uspjeh! Problem u vezi mogao bi značiti miješane osjećaje oko 24. veljače. Ako ne ide, ne ide...

Mantra za veljaču: Samo tako nastavi!

Ovan: Imat ćeš velu pomoć svemira. I prijatelja!

Ovaj mjesec pronađi načine da maksimalno iskoristiš svoju mrežu poznanstava. Možda ne misliš da ti treba bilo kakva pomoć, ali je svejedno traži. Iznenadit ćeš se tko će ti sve priskočiti u pomoć. Očekuj zanimljive događaje u svojim vezama, karijeri i društvenom životu s početkom veljače. Sve će to biti promjena - na najbolji mogući način. Iskoristi snagu mladog Mjeseca 9. veljače da prizoveš veliku priliku. Svijet je spreman vidjeti više od tebe u 2024. godini. Očekuj bolje! Vjeruj svojim instinktima i uskoro ćeš znati je li netko ili nešto vrijedno kockanja ili ne.

Sezona riba donosi ti sporiji tempo. Odvoji koji trenutak da se ponovno pokreneš i procijeniš situaciju u kojoj ćeš se naći. Jesi li to očekivala kada si napravila taj veliki korak? Kako se možeš približiti viziji u svojoj glavi? Strukturiraj svoje vrijeme i dobrobit će biti ozbiljno veća.

Mantra za veljaču: Očekuj više!

Bik: Veliku priliku na poslu ćeš dobro iskoristiti

Očekuj veliki razvoj događaja u svojoj karijeri kada ti ovog mjeseca padne na pamet jedna pametna ideja. Je li vrijeme da razmisliš izvan granica svoje trenutačne uloge i pronađeš način da provedeš više vremena radeći nešto što voliš? Čini se da kozmos tako misli! Budi spremna poduzeti odlučni korak kada ti se ukaže prilika i provedi neko vrijeme da razjasniš što doista želiš oko mladog mjeseca 9. veljače. Ako naslućuješ da bi život mogao biti bolji, to je zato što bi i mogao biti - i sada ćeš otkriti kako. Neka ljubav prema sebi bude tvoj najveći prioritet ovog Valentinova i uskoro ćeš se vratiti na pravi put.

Sezona Riba donosi ti obilje poziva i društvenih događanja! Nisi sigurna možeš li to podnijeti? Prisili se da izađeš iz svoje zone komfora. Ovo je doista početak nečeg posebnog.

Mantra za veljaču: Vjeruj procesu!

Manikura prema horoskopu Možda vas zanima Ovo je najbolji trend manikure u 2024. godini za svaki horoskopski znak Rubrika Beauty Beauty

Blizanci: Vrijeme je za velike snove

Ako postoji jedna stvar koju si naučila, to je da uvijek učiš, zar ne? Samo tako nastavi! Sezona vodenjaka je za tebe usmjerena na istraživanje interesa i praćenje znatiželje, stoga nemoj prestati čitati, proučavati i smišljati lude ideje. Početak ovog mjeseca također je izvrsno vrijeme za planiranje putovanja pa ako očajnički želiš pobjeći od gužve, vrijeme je za velike snove. Usredotoči se na odmor umjesto na vruće spojeve ovog Valentinova i uskoro ćeš biti spremna na sve.

Sezona riba donosi fokus na tvoju karijeru u kojoj se uspinješ više nego ikad. Promaknuće? Ulazak u centar pažnje? Izlažeš svoj rad? Vibracije su prave za sve troje! Samo ostani fokusirana na svoje ciljeve. Vrijeme je da proširiš svoje horizonte.

Mantra za veljaču: Proširi svoj um.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Rak: Očekuj dobre financijske vijesti

Uloži svoju energiju u ono što je najvažnije ovog mjeseca jer, suprotno uvriježenom mišljenju, doista ne možeš učiniti sve. Vrijeme je da daš prednost osobnoj transformaciji, a ne vanjskim zahtjevima, jer duboko u sebi znaš da je to ono što je najvažnije. Dovedi svoj život u red, a ostalo će doći. Očekuj dobre financijske vijesti prije mladog mjeseca 9. veljače. Izađi i proslavi Valentinovo sa svim ljudima koje voliš. 

Sezona riba donosi ti žeđ za avanturom od 19. veljače pa zgrabi svoj dnevnik i napravi neke planove. Ako putovanje u inozemstvo trenutačno nije opcija, razmisli o načinima na koje bi mogla istražiti svijet upravo od tamo gdje se nalaziš. Nove kuhinje, kulture i iskustva mogli bi biti lijek za dušu na kraju veljače. Pun mjesec 24. veljače pada u tvoju komunikacijsku zonu pozivajući te da budeš neustrašiva u teškim razgovorima. Slušaj više nego što govoriš, ali pazi da kažeš ono što misliš. Istina će na kraju izaći na vidjelo.

Mantra za veljaču: Voli jače!

Lav: Ljubav je u zraku

Ljubav je u zraku za lava cijelog ovog mjeseca, a ne samo na Valentinovo. Očekuj uzbudljiv razvoj događaja i dobre vibracije tijekom cijelog puta dok otkrivaš (ili ponovno otkrivaš) čaroliju izlaganja svog srca. Mladi mjesec 9. veljače poziva te da razmišljaš na veliko kada su u pitanju i drugi ključni odnosi u tvom životu. Ako se nadaš u poslovnom udruživanju, pronalaženju mentora ili čak ponovnom povezivanju sa starim prijateljem u 2024. godini, sada je idealno vrijeme za pomak. 

Sezona riba donosi ti dobre vijesti vezane uz ulaganje ili financijsku situaciju od 19. veljače. Naporno si radila i žrtvovala se kako bi došla tu gdje jesi, pa si dopusti vrijeme i prostor da uživaš u tome. Pun mjesec 24. veljače pada u tvoju zonu bogatstva donoseći ti priliku da razmisliš o onome što trenutačno najviše cijeniš. Samo znaj da kamo god da kreneš nema mjesta za ograničavajuća uvjerenja. Imat ćeš moć pretvoriti sve što želiš u zlato.

Mantra za veljaču: Ljubav spašava stvar!

Djevica: Postavi cilj i prepusti sve svemiru

Nisi došla tako daleko da bi došla samo dovde. Promjene koje si napravila od Nove godine pojačat će se ako nastaviš, stoga učini ono što treba učiniti u ovoj sezoni vodenjaka. Početak veljače izvrsno je vrijeme da udvostručiš svoje zdravlje, ponovno se posvetiš nekom projektu ili promijeniš svoju jutarnju rutinu, ali prava čarolija dogodit će se na mladi mjesec 9. veljače. Postavi si veliki cilj iz snova pod zvjezdanim nebom, a ostalo prepusti svemiru.

Sezona riba (od 19. veljače) vraća fokus na tvoje odnose. Obrati pažnju na osobe do kojih ti je najviše stalo u zadnjem tjednu veljače. Trebat ćeš dobre ljude na svojoj strani kada sve oči budu uprte u tebe. Pun mjesec pada u tvoj znak 24. veljače i podsjetit će te da se riješiš starih obrazaca ponašanja koji te sputavaju. Znat ćeš o čemu je riječ. Bit ćeš najbolja i najsjajnija verzija sebe. 

Mantra za veljaču: Izloži se!

Vaga: Otkrit ćeš svijetu svoje skrivene talente

Znaš da je moguće ostati na pravom putu i pritom se dobro zabaviti, ali nešto trenutačno ne štima. Opusti se. Sve ili ništa jednostavno nije odgovor! Pronađi radost gdje god možeš s početkom veljače i oslobodi svoju kreativnost. Predugo si skrivala svoje talente! Vrijeme je da pokažeš svijetu od čega si sazdana: piši, slikaj, izrađuj, stvaraj ili stiliziraj svoju odjeću kao da se spremaš šepuriti modnom pistom... Ako prosidba za Valentinovo zvuči nevjerojatno, vjerojatno i jest. Samo ti znaš može li to tvoje srce podnijeti.

Sezona riba počinje 19. veljače donoseći ti dozu prijeko potrebne smirenosti. Sjećaš li se svojih wellness ciljeva? Pravo je vrijeme da se ponovno obvežeš kako se mjesec bliži kraju. Pun mjesec 24. veljače sjajno sja u tvojoj zoni iscjeljenja kako bi tvojim namjerama dodao dodatnu čaroliju. Iskoristi njegovu moć da ti pomogne kako bi se oslobodila loših navika dok postaješ bolja i jača verzija sebe.

Mantra za veljaču: Vrati se na pravi put!

Škorpion: Korak u pravom smjeru odvest će te daleko...

Nisi sigurna jesi li spremna napustiti siječanjsku hibernaciju? Razumijemo te, ali vrijeme je da prekineš s Netflixom i ponovno pokažeš svijetu tko si. Te sjajne ideje neće se same ostvariti! Mladi mjesec 9. veljače poziva te da si postaviš željene ciljeve vezane uz svoj dom ili životnu situaciju. Možda si spremna krenuti dalje, odseliti se ili se preseliti na toplije mjesto? Napravi ovaj mjesec korak u pravom smjeru i stići ćeš tamo prije nego što misliš. Ljubav je u zraku za tebe ovog Valentinova, stoga drži um (i srce) otvorenim ako možeš!

Sezona riba donosi ti obilje poziva od 19. veljače pa budi spremna odrediti prioritete. Naravno, to ne znači da bi trebala sve odbiti. Vjeruj svojoj intuiciji jer postoje neka mjesta gdje bi trebala biti ovog mjeseca.

Mantra za veljaču: Budi sjajna!  

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Strijelac: Sve što je bilo na čekanju će se riješiti

Jesi li spremna podići svoj život na višu razinu? I bolje ti je! Projekt koji je mjesecima opterećivao tvoje slobodno vrijeme uskoro će zaživjeti! Ako imaš priču za ispričati, poruku za podijeliti ili veliku ideju, vibracije su visoke s početkom veljače. Mladi mjesec 9. veljače poziva te da kažeš istinu o nečemu što ti je važno. Nije sve u životu pošteno, ali to ne znači da moraš šutjeti pred nejednakošću. Ljubav koja te inspirira da živiš bolje mogla bi uzdrmati tvoj svijet ovog Valentinova.

Kada počne sezona riba 19. veljače, mogla bi se osjećati pozvanom da napraviš korak unatrag. Provedi neko vrijeme s prijateljima ili obitelji i sjeti se tko si i što pokušavaš postići. Čvrsti temelji su neophodni ako želiš bolje graditi. Pun mjesec 24. veljače pada u tvoju zonu karijere i potiče te da budeš hrabra u pogledu velikog koraka naprijed. Skoči i svemir će te uhvatiti.

Mantra za veljaču: Ostvari to!

Jarac: Otvaraju se uzbudljive prilike

Ovaj mjesec očekuju te razgovori o novcu, pa budi spremna na pregovore. Ako ti treba sreća, vjerojatno je možeš očekivati s početkom veljače! Sanjaj veliko na mladi mjesec 9. veljače jer će tvoj potencijal tada biti neograničen. Očekuj pažnju (i to puno) ovog Valentinova. 

Sezona riba donosi ti uzbudljive prilike od 19. veljače. Je li vrijeme da staneš na pozornicu? Ispričaš svoju priču? Jesi li pronašla novi način komunikacije s mnogim ljudima koji se ugledaju na tebe? Pun mjesec 24. veljače poticat će te da se oslobodiš uvjerenja koja su te držala malom dok koračaš u hrabru novu fazu svog života. Daj prioritet avanturi i tvoj će svijet uskoro biti prostraniji i čarobniji nego ikad.

Mantra za veljaču: Vjeruj svojim instinktima.

 

Možda vas zanima Najbolje mame u horoskopu: koje talente ima mama Ovan, a koje mama Riba, mama Bik.. Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0