Horoskop
Horoskopski znakovi koji će imati najljepši Božić

Otkrivamo koji znakovi će imati najljepši Božić, a koja tri će doživjeti najluđu Novu godinu ikad

  • Božić i Nova godina su pred vratima i svi smo već uzbuđeni zbog onog što nas čeka
  • Zvijezde su nekim horoskopskim znakovima posebno naklonjene tijekom blagdanskih dana
  • Neki će imati jako lijepi Božić, a neke znakova čeka urnebesno luda proslava Nove godine

Bliži nam se naš omiljeni blagdan u godini, Božić. Dovoljan razlog da opet pogledamo u zvijezde, jer, naravno, želimo unaprijed znati za koje će horoskopske znakove Božić biti posebno lijep događaj. Naime, prema predviđanju zvijezda, ova tri horoskopska znaka doživjet će najljepši Božić.

Vodenjak

Osobe rođene u znaku vodenjaka jako se vesele nadolazećem blagdanu i već su tjednima u božićnom raspoloženju. Jednostavno šire oko sebe pozitivno raspoloženje i neku smirenost. Ove godine su vodenjaci također birali poklone za svoje najdraže s velikom pažnjom i puno promišljanja. Zbog toga će im Božić biti čaroban! Svaka osoba koja će ove godine dobiti poklon od vodenjaka, bit će oduševljena i sretna! 

Strijelac 

Osobe rođene u znaku strijelca mogu se veseliti sretnom, veselom i lijepom Božiću! Strijelci će biti itekako dobrodošli u svakom društvu, jer njihova razigranost i puno smijeha pobrinut će se za dobre vibracije. Strijelci će jednostavno uživati u svakom trenutku ovog Božića i ništa ih neće moći oneraspoložiti. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Rak 

Za rakove su protekli tjedni bili prilično naporni, ali sada je tome konačno došao kraj. Stoga se osobe rođene u znaku raka vesele Božiću svim srcem i dušom. Razlog tome je vjerojatno i to da imaju nekog posebnog na umu, nekoga od koga im zaplešu leptirići u trbuhu. Ako rakovi neće moći biti s tom osobom na Božić, izmjenjivat će slatke poruke – za predivan osjećaj uz božićno drvce. 

Kod ova 3 horoskopska znaka bit će najbolji novogodišnji tulum

Potreban je savršen domaćin kako bi novogodišnji doček bio nezaboravan. Karakter ova tri horoskopska znaka predodređuje ih za taj zadatak.

Nekima je jako teško planirati ovakvu zabavu. Neprestano smišljaju kako bi mogle izgledati dekoracije i koji bi izbor glazbe najbolje oraspoložio goste. Nitko ne želi smisliti nešto prikladno za jelovnik.

Drugi su pak u svom elementu kao nepogrješivi organizatori zabava. Pršte idejama i bez problema od novogodišnje noći naprave nezaboravnu proslavu. Upravo su ova tri horoskopska znaka savršeni organizatori proslave Nove godine.

Možda vas zanima Ovih 5 horoskopskih znakova čeka puno sreće u novoj, 2023. godini Rubrika Life&style Life&style

Strijelac: Kralj zabave u svom elementu

Strijelcima je lako isplanirati najveća slavlja na kraju godine, uostalom, ovaj horoskopski znak vježba cijeli svoj život.

Strijelac voli ići na zabave i u mnogim slučajevima je posljednji posjetitelj. Ali, ima kvalitete i kao domaćin. Uostalom, ovaj horoskopski znak koji voli zabavu obično ima golem krug prijatelja koje rado poziva na ekstravagantne zabave.

Za Novu godinu goste strijelca očekuju odlične zabave. Međutim, kontemplacija kod njih ne dolazi u obzir.

 | Autor: shutterstock shutterstock

Blizanci: Egzotični blagdani

Za velikog putnika blizanca pitanje je časti organizirati zabavu na potpuno drugačiji način nego što je to uobičajeno. Ovaj svestrani horoskopski znak za proslavu će odabrati temu koja obećava puno egzotike.

Na primjer, organizira se novozelandska božićna zabava. Gosti se ne okupljaju oko svečano postavljenog stola kako bi jeli božićnu gusku, nego se, unatoč niskim temperaturama, sastaju na roštilju u vrtu. Ili se hrana kuha u takozvanom 'hangiju', rupi u zemlji ispunjenoj vrućim kamenjem.

Krajem godine bi ovaj horoskopski znak mogao organizirati i proslavu kineske Nove godine, na kojoj se pekinška patka poslužuje uz egzotičnu glazbu i azijske koktele.

Možda vas zanima Otkrivamo savršeni božićni film za svaki horoskopski znak Miss7 Horoskop

Lav: Pompozna proslava

Ono što egzotika znači blizancima, pompa znači Lavu. Ovaj horoskopski znak voli priređivati doista glamurozne zabave na kojima novac nije problem.

Lav ne služi pjenušac za Novu godinu. To mora biti pravi šampanjac za ove posebne prilike. Francuska salata i naresci? Nema šanse, lav jednostavno naruči škampe iz cateringa. Košta malo više, ali je manje gnjavaže.

Što se tiče uređenja, lav također pokazuje svoju sklonost glamuru. Njegovo božićno drvce zasigurno je najveće i najveličanstvenije nadaleko. Pa čak i ako ovaj horoskopski znak ima mali stan, lav svoj dom u novogodišnjoj noći dekorira tako bogato da se njegovi gosti osjećaju kao u ekskluzivnom baru.

 

Photo: shutterstock

Komentari 0