Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ovo je traljavo i neodgovorno napisan članak, iz napisanog se stječe dojam da autorica nije proučila upute za korištenje, nije pronašla filmiće gdje su opisani različiti načini savijanja, nije proučila vrste raznih čašica i nije ih u članku obrazložila, nije
... prikaži još!e izabrala odgovarajuću čašicu za sebe (čini se da je ova prevelika i pretvrda), nije izabrala način savijanja koji joj najbolje odgovara. Kakva crna "plastika"?? Nipošto ne vući čašicu nego je pri dnu uštipnuti da otpusti vakum!!
Jako neprofesionalno. To je kao da radiš review Chanelovog tuša za oči, a u životu se nisi našminkala. Onda popljuješ tuš jer ti ne znaš ništa o tome. Dakle, za početak, čašica nije nešto što će ti na prvu sjesti,
... prikaži još! čak i ako nađeš savršenu za sebe.
2. Savršenu čašicu za sebe nećeš pronaći tako da gledaš koja je slatka i roza, nego tako da procijeniš obilnost krvarenja, fizičku aktivnost i izmjeriš visinu cerviksa. Tek si tada spremna za uopće početi
zapravo, netačno :) meni moja sjela na prvu i iz prve, bez traženja, kvizova, mjerenja i ostalih akcija, a znam da nisam usamljeni slučaj u tome, što će reći da je vrlo moguće :)
Slazem se, i meni je sjela na prvu, ali sto sam htjela reci u skromnih 500 znakova jest- ne moze se ocekivati da ce odmah sve biti super. Potrebno je malo znanja i malo prakse da bi sve islo glatko.
... prikaži još! Blesavo je nakon prvog ciklusa reci "joj ovo je grozno, lagali su da je bolje od tampona". Razlicite smo i casice su razlicite. Moramo racunati na to i biti spremne malo vjezbati prije nego odustanemo ;)
Ovo definitivno nije dobro odrađen istraživački rad, da bi se mogla napisati ovakva recenzija. Trebalo je uzeti bar tri različite mč i proći tri ciklusa. Ja sam svoju prvu čašicu uzela zbog prekrasnih duginih boja i kapaciteta i na sreću
... prikaži još! preporodila sam se. Od prvog dana mi je savršena. Drugu sam uzela malo mekšu i jednostavno mi ne odgovara. Da je bilo obrnuto vjerojatno bi odustala od mč, a ovako bezbrižno "preživljavam" one dane.