Članak
13 Komentara Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • fiieaprf

Menstrualna čašica - http://ali.pub/3wqhai
  • sanja17

Ovo je traljavo i neodgovorno napisan članak, iz napisanog se stječe dojam da autorica nije proučila upute za korištenje, nije pronašla filmiće gdje su opisani različiti načini savijanja, nije proučila vrste raznih čašica i nije ih u članku obrazložila, nije ... prikaži još!
  • teddy

Jako neprofesionalno. To je kao da radiš review Chanelovog tuša za oči, a u životu se nisi našminkala. Onda popljuješ tuš jer ti ne znaš ništa o tome. Dakle, za početak, čašica nije nešto što će ti na prvu sjesti, ... prikaži još!
    2
    • dragana

zapravo, netačno :) meni moja sjela na prvu i iz prve, bez traženja, kvizova, mjerenja i ostalih akcija, a znam da nisam usamljeni slučaj u tome, što će reći da je vrlo moguće :)
    • teddy

Slazem se, i meni je sjela na prvu, ali sto sam htjela reci u skromnih 500 znakova jest- ne moze se ocekivati da ce odmah sve biti super. Potrebno je malo znanja i malo prakse da bi sve islo glatko. ... prikaži još!
  • Anuška

Sorry, ali mislim da ti ni tampone ne znaš koristiti. Osim ako ne spavaš manje od 4 - 5 sata.
  • dusanka

Ovo definitivno nije dobro odrađen istraživački rad, da bi se mogla napisati ovakva recenzija. Trebalo je uzeti bar tri različite mč i proći tri ciklusa. Ja sam svoju prvu čašicu uzela zbog prekrasnih duginih boja i kapaciteta i na sreću ... prikaži još!