Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja znam da se ovdje pišu članci "šokantnih" i provokativnih naslova, ali malo se skoncentriraj i promisli o tome kako tvoje riječi utječu na nekog drugog. Jednom me opekla meduza. Nije mi palo na pamet da napišem članak "More- nikad
... prikaži još! više!" namijenjen tinejdžericama kojim ću ih isprepadati do te mjere da neće biti turizma u RH :D zezam se, al nadam se da kužiš. Ako želiš, objasnit ću ti i pomoći oko čašice. Ako ne, nemoj pljuvati po nečemu o čemu očito ne znaš ništa. Lp
Znači ispravak , menstralna casica je od medicinskog silikona ne od plastike što je ogromna razlika. A na casicu se treba naviknuti meni je za bas ovu trebalo tri menstruacije(ta treća mi je bila otkriće 😂).daj šansu
Katastrofa članak.. čašica ima prednosti i mana dakako ali ovako 'popljuvati' doslovno kao da si rekla nemojte nikada koristiti čašicu pa onda ipak bi mogli probati je totalno neprofesionalno. Meni je sjela baš na prvu i gle čuda prva menstruacija
... prikaži još! sve tip top, čak mi se smanjio broj dana, bolovi 0 bodova... ;)
Čitam članak i ne vjerujem. Možda je prvo trebalo malo razmisliti i proguglati koja čašica paše? Ovako pisati na blef je krajnje neprofesionalno. Ništa od napisanog ovdje ne drži vodu, osim samog naziva čašice. A plastika? "Malo" edukacije fali. Ovakav
... prikaži još! stil pisanja je krajnje neukusan. Mislila sam da je Miss7 na visini, ali s ovakvim izjavama si ruši kredibilitet. Ja se ispod ovakvog članka ne bih potpisala. Probala sam čašicu prije tri mjeseca i preporodila sam se. Kao i milijuni drugih žena...
Vjerojatno ti casica uopce ne odgovara, probaj s nekom meksom. Ja imam Si Bell- mekana, savitljiva, zivi preporod. Umece se bez ikakvih problema. Kod vadenja ju ne "vuces" van, vec moras prstom jedan dio "udubiti" da ude zraka, s obzirom
... prikaži još! da je pod vakumom u unutra, i pokretima lijevo-desno ju izvlacis, nikakav problem, ne klizi, ne izljiva se itd...Na poslu se ne ispire nad umivaonikom jer nije zgodno zbog drugih kolega/kolegica, vec uzmes bocicu vode i isperes nad wc skoljkom.Fenomenalan izum!