Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imala sam ljubavnih problema, obratila sam se zeni iz hrvatske i pomogla mi je vratila ga je za 7 dana tacno, javio se prvi počeli smo ako da nikad nismo stajali <3 Hvala joj, i sve preporuke ako imate ljubavnih
... prikaži još! problema. +385923700580
Imala sam ljubavnih problema, obratila sam se zeni iz hrvatske i pomogla mi je vratila ga je za 7 dana tacno, javio se prvi počeli smo ako da nikad nismo stajali <3 Hvala joj, i sve preporuke ako imate ljubavnih
... prikaži još! problema. +385923700580
ja stvarno nisam vjerovala u ovo, ali eto ne treba biti nikad pesimista u zivotu, trazila sam kako da vratim momka pomocu ovih magija i prvo sam naisla na dvoje koji su me prevarili i eto naletila sam na zenu
... prikaži još! koja me uvjerila u sve i vrati mi i momka i odmah nadjete kako treba ne ljude koje ce vam iscjediti novac, evo vamja stvarno nisam vjerovala u ovo, ali eto ne treba biti nikad pesimista +4915211239855 viber ili wacapd
Mnogi su obecavali i lagali ali eto postoji i uveeila se u pravu istinu….ovim putem bih zahvalili Zeni koja mi zivot produzila…spojila me sa voljenom osobom.. Spasila vezu,posao i ljubav vecno sam joj hvala ali malo je reci hvala Pozovite
... prikaži još! je i vi ako imate bilo kakav problem nemate izlaza tu je ona…+4915211239855viber i wcp
Po zanimanju sam advokat, to mi je bila zelja od detinjstva.Dok sam studirao upoznao sam jednu djevojku i zaljubio sam se na prvi pogled.Bila je nedodirljiva , nije obraćala pažnju ni na koga.Svi su trčali za njom a ona ih
... prikaži još! je sve ignorirala.Meni je pružila priliku, bilo je prvih mjesec dana lepo, počele su svadje...Ostavila me je.
Patio san, plakao, propao sam....Od advokata, do ulicara.Financijski sam bio u nuli.Nista nije išlo.Onda sam upoznao Hanu, žena koja nije ni astrolog ni Gatara.VEC ZEN