Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Dakle, potpisujem sve. Prije 2 dana sam o ovome vodila monolog sa suprugom u autu. Ja sam mama njegovatelj. Dijete od 2,5 god s dobrocudnim tumorom na mozgu, hvala Bogu, nije zivotno ugrozeno, ali se borimo postoperacijski s vidom i
... prikaži još! motorikom. 13 godina staza iza mene prije svega ovoga i potpusala bih odmah povratak na posao samo da je dijete dobro...a uz sve, ne nije mi draga moja naknada 4000 kn, vec 2300 i nema veze s prosjekom jer sam imala vrlo visoka primanja za hr uvjete.
mislim da će se većina razumnih ljudi složiti sa svime što si napisala, Bandićevo kupovanje glasova je totalna glupost oduvijek.. ali jedva čekam viku kiselih gospođa i gospođe Vlaste da ih čujemo i mi tu u Karlovcu :D
PoZdrav! Ma ne vjerujem da se stvarno nervirate zbog iznosenja osobnog misljenja. Dobro ste rekli, a masa ljudi je povrsna pa sto Vas briga. Drugo da ste zvizdac ili istrazivacki novinar koji se petlja u "osinje gnijezdo". Tad bi razumjela
... prikaži još! nervozu. Srdacan pozdrav!