Dimljena pastrva i fini sir – savršena kombinacija

Nove arome i mirisi, punoća okusa gastro delicija i ovih će se nadolazećih dana pronaći na raskošnom blagdanskom stolu. Stoga svakako isprobajte dimljenu pastrvu i Džiguas tvrde sireve.

Nutricionisti za uravnoteženu i pravilnu prehranu preporučuju 2-3 obroka ribe tjedno, a filet dimljene crvene pastrve zbog svog bogatog, a opet blagog okusa, netipičnog za riblje proizvode, mogao bi biti novo, a pritom i zdravo otkriće na  blagdanskom jelovniku. Filetirana dimljena pastrva potpuno je novi proizvod, dostupan na policama trgovina u pakiranjima od 75 grama i 150 grama. Okusa filea postignut je metodom hladnog dimljenja na temperaturi koja ne prelazi 28°C čime meso zadržava sve hranjive sastojke. Filet je okusom dosta blag i nema miris kao slični proizvodi od ribe tako da ga konzumiraju i oni koji zbog jakog mirisa izbjegavaju ribu i riblje proizvode. File dimljene pastrve dostupan je u Interspar i Konzum prodavaonicama po cijeni od 21,99 kn (75 g) i 41,99 kn (150 g) od 3. prosinca.

 | Autor:

Džiguas tvrdi sirevi vrhunske kvalitete spoj su tradicionalnog načina proizvodnje i vrhunske tehnologije. Zriju 12, 18 ili 24 mjeseca, a specifični su po svom pikantnom okusu s blagom aromom suhog voća. Džiguas sirevi su žute boje i hrskave teksture prošarane kristalićima soli koji sir čine lako lomljivim. Dostupni su u Billi, Sparu, Kauflandu, Bili, Konzumu i Metrou u regularnim i poklon pakiranjima.

Photo: None

Komentari 0