Savršene haljine za blagdanske evente

Raskošni materijali poput čipke i organdija prevladavaju ovom mini kolekcijom kojom je dizajnerica Diana Viljevac ponovno uspjela ostaviti bez daha

Došlo je vrijeme kad sve intenzivno razmišljamo kako u novogodišnjoj noći i za vrijeme blagdana biti izgledati što bolje i elegantnije. Baš zbog toga dizajnerica Diana Viljevac osmislila je šest idealnih haljina nosivih u svim prigodama. Jednostavne haljine krase raskošni materijali poput čipke koja je ručno šivana i laganog organdija, a odabirom boja dizajnerica slavi eleganciju haljina.

 | Autor: Diana Viljevac Diana Viljevac

Kolekcijom prevladavaju plava, roza, crna, crvena i puderasta - boje koje svojim sjajem dodatno naglašavaju čaroliju blagdanskog doba. Što se tiče krojeva oni su strukirani i ženstveni uvijek naglašavajući ljepotu i liniju ženskog tijela, dok lepršavost materijala svaku haljinu čini udobnom i nosivom. Mini kolekcija od šest haljina predstavljena je i povodom lansiranja web stranice i shopa, na kojoj svakodnevno možete pregledati sve haljine i druge aktivnosti, a još je jedna novost aplikacija za Iphone i android (DianaViljevac) na kojoj svakodnevno možete pratiti sve novosti poput novih kolekcija, sniženja, nadopuna. Diana Viljevac Showroom nalazi se na adresi Šenoina 11, a internetska stranica je dianaviljevac.com. 

Ostatak kolekcije pogledajte u fotogaleriji...

Photo: Diana Viljevac

Komentari 0