Beauty

Žene su nam otkrile bez kojeg beauty proizvoda ne mogu zamisliti dan, odgovori su nas iznenadili

  • Zvuči li ti poznato: imaš desetke beauty proizvoda, a na kraju koristiš uvijek tri ista? 
  • Pitali smo stvarne žene bez kojih kozmetičkih proizvoda ne mogu zamisliti dan
  • Među njihovim odgovorima našli su se mnogi klasici, ali i nekoliko beauty iznenađenja

U proljeće na police drogerija i parfumerija uvijek stižu hrpe novih proizvoda i odjednom ih doista želimo baš sve, neovisno o tome koji nam treba koji ne. Tamnoljubičasti ruž postaje predmet čežnje, a krupne šljokice nam se čine kao prava investicija koju ćemo definitivno svakodnevno koristiti. Ipak, ponekad je potrebno stati na loptu i razmisliti malo o proizvodima za kojima posežemo svaki dan i koji nam doista trebaju. S tim ciljem, pitali smo nekoliko stvarnih žena bez kojeg proizvoda one ne mogu zamisliti svoj dan. Svaka od njih rekla nam je svoje favorite i podsjetila nas da nam doista ne treba baš sve...

Irena Šestek (19): Mali proizvod koji oživi cijelo lice 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

MaxFactor 2000 Calorie maskara (oko 80 kn, dostupna u drogerijama)

"Beauty proizvod bez kojega je moj život nezamisliv je definitivno maskara. Jedan maleni proizvod koji oživi cijelo lice u par kratkih poteza. Maskara je must have, a sve ostalo su dodatci. Moj trenutni favorit je kultna MaxFactor 2000 Calorie crna maskara."

 

Elizabet Di Reda (28): bez ove kreme ne idem nigdje

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Placentor hidratantna krema (dostupna u ljekarnama, cca. 90 kn)

"Evo, baš sam stala i razmislila. Ne šminkam se pretjerano i ne razumijem se baš u marke i brendove. Imam kremu za lice bez koje otkad sam je otkrila ne idem nigdje. Zove se Placentor Ultra moisturizing regenerating cream. Moja je za osjetljivu i suhu kožu, a ima i za masnu i mješovitu. Nikad niśta bolje nisam stavila na lice! I maskara se nađe kraj nje i to je zapravo sve."

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Brankica Horvat Drobina (33): Olovka za obrve mi je nužnost

Essence olovka za obrve (dostupna u drogerijama, oko 20 kn)

"Nužna mi je Essence olovka za obrve jer ih prirodno nemam. Isto tako, smatram da na to ne treba trošiti puno novca. Osim toga, koristim običnu, dnevnu kremu za lice i svaku večer obavezno stavljam Eden's šipkovo ulje."

Možda vas zanima Isprobala sam novi mobitel za kojim svi lude - je li ispunio moja očekivanja? Rubrika Life&style Life&style

Suzana Horvat Nikolić (40): Već 30 godina ista krema...

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

Nivea plava krema (dostupna u drogerijama i trgovinama, oko 35 kn (250 ml)) 

"Definitivno najobičnija Nivea krema. Već gotovo trideset godina, sa mnom započinje svako novo jutro. Make-up inače ne koristim svakodnevno, ali kad koristim, to je uvijek cc krema, sjenilo, maskara. Ponekad eventualno sjajilo za usne ili labelo."

Lana Šepec Rožmarić (27): Ne mogu bez kreme za njegu lica

 | Autor: miss7/pr miss7/pr

La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluide (dostupno u ljekarnama, oko 150 kn)

"Definitivno ne mogu bez kreme za njegu lica. Imam osjetljivu, atopičnu kožu i bez toga stvarno ne mogu. La Roche-Posay Toleraine Ultra Fluide je moj favorit po tom pitanju."

Photo: Miss7/PR

Komentari 0