Beauty

Zbog ovoga domaćeg brenda i J.Lo bi uskoro mogla stići u Hrvatsku!

  • Flora, hrvatski brend za vegansku rutinu njegu kose i vlasišta, novitet je domaćem, ali i svjetskom tržištu
  • Poznat je već postao i na Maldivima, a obožavaju ga i svjetske influencerice
  • Brend je pokrenula Nikolina Kisić Mamić, Zagrepčanka koja stoji iza kultnih Ruža Salona

Hrvatski brend Flora počeo je osvajati svijet, a u njegovim inovativnim tretmanima za njegu kose mogu uživati čak i posjetitelji na ekskluzivnim i egzotičnim Maldivima. Priliku da isproba Florin Hair Lab iskoristila je i Nina K., ukrajinska influencerica koju svakodnevno prate milijuni obožavatelja.

Oduševljenje tretmanom i proizvodima pokazala je i na Instagramu. U jednom je od najluksuznijih resorata na svijetu, Joali Beingu, isprobala je Flora Molecular Skin Therapy For Hair proizvode i personalizirane Hair Spa tretmane.

 | Autor: Flora Flora

Osnivačica Flore je Nikolina Kisić Mamić, Zagrepčanka koja stoji iza kultnih Ruža Salona. Flora predstavlja revolucionarnu, znanstveno potkrijepljenu, clean beauty i vegansku rutinu njege kose i vlasišta. Molecular skin therapy for hair znanstveno su  kreirane formule po principu njege kože za najučinkovitije rezultate. Ova inovativna linija podržana je s čak više od 18 godina laboratorijskih istraživanja i više od 45 godina profesionalne frizerske ekspertize.

S ovim trikom kosa ne gubi volumen kad staviš kapu na glavu Možda vas zanima Genijalni trik: Na ovaj način kosa neće izgubi volumen ni kad nosiš kapu Rubrika Life&style Life&style

Rezultirala je razvijanjem čudesnih kompleksa FP5 i FMP10, revolucionarnih inovacija za ravnotežu mikrobioma vlasišta i kose te zdravlja i snage kose. Flora tako predstavlja novu generaciju proizvoda za njegu kose koja je sastavljena od aktivnih i čistih sastojaka u visokim koncentracijama, koji daju učinkovite rezultate već od prvog korištenja.

 | Autor: Flora Flora

Ružini saloni poznati su po svojoj dugogodišnjoj tradiciji, a u njihove usluge i Ružin know how sada osim Hrvatica imaju prilike isprobati i zahtjevni, najekskluzivniji gosti resorata Joali Being u kojem cijena tjednog boravka i cjelokupnog rejuvenation programa kreće od 100.000 dolara.

 | Autor: Flora Flora

Hvaljeni detoks programi i programi regeneracije, na kojima radi 60 liječnika i anti-age stručnjaka, odlika su ovog resorta, a upravo je hrvatski brend Flora Hair Lab, proizašao iz Ružinog portfelja, našao svoje mjesto u uvaženom društvu najznačajnijih stručnjaka Wellness industrije.

 | Autor: Flora Flora

Florini revolucionarni proizvodi novitet su na domaćem, ali i na svjetskom tržištu, a prvi dojmovi jasno govore kako je pred nama novi veliki hit u beauty svijetu!

Možda vas zanima Je li tvoje vlasište "pod stresom"? Otkrij znakove kako bi kosa ostala zdrava Rubrika Beauty Beauty

Glas o njihovome magičnom djelovanju brzo se prenosi društvenim mrežama, a ovi bi proizvodi svoje mjesto ubrzo mogli pronaći i u beauty kolekcijama ostalih poznatih influencera, kao i svjetskih zvijezda, budući da je Joali Being na listi najekskluzivnijih resorata na svijetu.

Photo: Flora

Komentari 0