Beauty
highlighter u kamenu

Zaslužuju mjesto u svakoj makeup kolekciji: Ovi highlighteri u kamenu daju licu sjaj koji traje tijekom cijelog dana

  • Svatko ima svoju najdražu formulu kad se radi o highlighterima, ovisno o makeup looku koji žele postići, ali i tipu kože
  • Dok će se kremasti i tekući highlighteri predivno stopiti s kožom, puderaste formule u kamenu ostat će na površini kože i dati joj dugotrajan, predivan sjaj
  • Izdvojile smo osam highlightera u kamenu poznatih beauty brendova koje vrijedi dodati našoj makeup kolekciji

Highlighteri u kamenu odličan su izbor za one koji žele blistav sjaj highlightera na koži tijekom cijelog dana, a njihova velika prednost je i što se njihov sjaj može nadograđivati pa tako u skladu s makup lookom, možemo jače ili slabije nanijeti highlighter. Također, zbog svoje svjetlucave formule mogu se praktično iskoristiti i kao sjenila za oči, čime odmah dobivamo dva proizvoda u jednom!

highlighter u kamenu | Autor: Instagram @charlottetilbury Instagram @charlottetilbury highlighter u kamenu

Možda vas zanima TikTokeri su otkrili prednosti bijelog eyelinera. Evo 8 najboljih u koje se isplati uložiti Rubrika Beauty Beauty

highlighter u kamenu | Autor: Instagram @mashylka_nakonechna Instagram @mashylka_nakonechna highlighter u kamenu

U nastavku smo izdvojile osam sjajnih highlightera u kamenu koje beauty zajednica obožava koristiti!

Milani Cosmetics Baked Luminous Glow highlighter 

Baked highlighteri iz Milanija nadahnuti su Baked rumenilima te svojim nježnim svjetlucavim nijansama daju blistav finish i sjaj koji izgleda impresivno i prirodno. Sadrži mikro blistave pigmentirane čestice te će predivno izgledati na svim tonovima kože, a dostupan je i po odličnoj pristupačnoj cijeni.

highlighter u kamenu | Autor: dm dm Milani, Baked highlighter, nijansa 120 Champagne D'oro, (17,20 eur)

Tarte Shape Tape Glow Bar highlighter

Ova mini paleta Tarte highlightera sadrži tri univerzalne nijanse, Champagne Blur koja omekšava i zaglađuje kožu, Bronze Glow koja ju definira te Sunlit koja joj daje predivan sjaj. Formula ove svestrane palete sadrži poseban kompleks koji reflektira svjetlo i neutralizira nesavršenosti na koži.

highlighter u kamenu | Autor: tartecosmetics.com tartecosmetics.com shape tape™ glow bar, (53,00 eur)

Dior Beauty Backstage Glow Face Palette highlighter

Četriri predivne svjetlucave nijanse ove highlighter palete iz Diora mogu se miješati ili koristiti samostalno na nekoliko područja na licu, kao highlighteri, bronzeri, rumenila ili kao sjenila za oči. 

highlighter u kamenu | Autor: lijepa.hr lijepa.hr Dior, Backstage Glow Face Palette, (52,00 eur)

Maybelline New York's Master Chrome Metallic highlighter

Ovaj highlighter iz Maybellinea idealan je spoj učinkovitosti proizvoda i pristupačne cijene! Blago će naglasiti odabrane dijelove lica i dati mu zdravi izgled pun vitalnosti. 

highlighter u kamenu | Autor: Notino Notino Maybelline New York, Master Chrome highlighter, (8,44 eur)

Makeup By Mario's Soft Glow highlighter 

Dostupan u pet sjajnih nijansi, od svjetlijih do tamnijih, Makeup By Mario Soft Glow highlighter ima laganu kremastu formulu koja se predivno sjajni na koži. Svilenkast na dodir, savršeno naglašava lice zdravim sjajem prirodnog izgleda.

highlighter u kamenu | Autor: makeupbymario.com makeupbymario.com Makeup by Mario, Soft Glow Highlighter, nijansa Honey, (35,00 eur)

Charlotte Tilbury Hollywood Glow Glide Face Architect highlighter  

Novi highlighter brenda Charlotte Tilbury sadrži kvalitetne i hranjive sastojke, poput hidratizirajućeg skvalana, koji njeguju kožu, istodobno joj pružajući predivan zdravi sjaj. Dostupan je u šest nijansi, od zlatnih do brončanih koje će savršeno zasjati na svakom tonu kože. Bogat pigmentom i raskošnom satenskom teksturom, Hollywood Glow Glide Face Architect daje koži predivan sjaj bez upijanja u fine linije i nakupljanja proizvoda. 

highlighter u kamenu | Autor: Charlotte Tilbury Charlotte Tilbury Hollywood Glow Glide Face Architect Highlighter, nijansa Champagne Glow, (48,00 eur)

Chanel Poudre Lumiere Highlighting Powder highlighter

Ovaj luksuzni highlighter prirodno hvata svjetlo i daje licu blistav sjaj. Dolazi u četiri nijanse u zlatnim, bisernim, brončanim i ružičastim tonovima. Praktično pakiranje ima i luksuznu malu aplikator četkicu.

highlighter u kamenu | Autor: Saks Fifth Avenue Saks Fifth Avenue Chanel, Poudre Lumiere highlighter, (56,42 eur)

Fenty Beauty Killawatt Freestyle highlighter

Killawatt Freestyle highlighter iz Fenty Beauty dolazi u devet sjajnih nijansi koje će predivno izgledati i na očima! Lagana, kremasta formula ovog highlightera omogućuje nadograđivanje sjaja i dugotrajnost tijekom cijelog dana i noći!

highlighter u kamenu | Autor: Fenty Beauty Fenty Beauty Killawatt Freestyle Highlighter, nijansa Lightning Dust/Fire Crystal, (47,00 eur)

makeup za krizmanice Možda vas zanima Nježan makeup i prirodan izgled savršen je i za krizmanice - evo proizvoda s kojima ćemo ga postići Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @charlottetilbury

Komentari 0