Beauty
ljubičasto sjenilo

Predivne nijanse ljubičastog sjenila na očima su makeup trend koji pristaje svima!

  • Svestrana boja koju možemo nositi na toliko načina polako zauzima svoje mjesto među ovogodišnjim makeup trendovima  
  • Ljubičasto sjenilo na očima najbolje će izgledati uz nude ili nježno ružičastu boju na usnama, za uravnotežen i ženstven look
  • Slavne zvijezde već nose predivne ljubičaste nijanse na očima, a njihovi lookovi nam mogu poslužiti kao odlična  inspiracija

Lila, boja jorgovana, raskošna tamnoljubičasta ili vibrantna jarko ljubičasta sve su nijanse ove predivne boje koja je prošle godine bila jedna od najtraženijih u modnim kolekcijama, a čini se kako bi sad mogla preuzeti glavnu riječ i u beauty makeup trendovima, točnije u nijansama sjenila za oči.

Ljubičaste nijanse lijepo pristaju svima, samo je stvar u biranju one koja će savršeno naglasiti naše oči te se složiti s tonom kože i bojom kose. Posebno će lijepo izgledati u proljetnim beauty i modnim lookovima koje jedva čekamo nositi.

ljubičasto sjenilo | Autor: Instagram @jamiemakeup Instagram @jamiemakeup

 Razne ljubičaste nijanse već su isprobale i slavne zvijezde poput Rihanne, Due Lipe i Kailey Cuoco, koja je nježan ljubičasti look nosila na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa

eyeliner na spuštenim kapcima Možda vas zanima Makeup trikovi: Kako savršeno nanijeti eyeliner na oči sa spuštenim kapcima Rubrika Beauty Beauty

Makeup lookova s ljubičastom bojom na očima kojima se možemo inspirirati ima mnogo, a gledajući kako se rade, možemo i naučiti nekoliko trikova za savršeno nanošenje, poput kombiniranja više nijansi ljubičaste za što vibrantniju boju na očima, kao i spajanja s neutralnom nijansom kad želimo umjereniju boju. 

ljubičasto sjenilo | Autor: Instagram @dualipa Instagram @dualipa

Igranje s ljubičastim sjenilom na očima ima mnogo mogućnosti pa tako za posebno svjetlucavi look možemo dodati šljokice kao što vidimo kod Due Lipe ili dodati malo sjajila, za blistav i sjajan izgled na kapcima!

@michellekdoria Replying to @titatatitati Easy purple foxy eye makeup look 💜 I was not ready for this heat wave, was sweating the entire time 🫠 #maquillaje #purpleeyeshadow #makeuptutorial #makeupforbeginners  #easymakeup #easymakeuptutorial #maquillajemorado ♬ original sound - maria!

Završni dodir uvijek možemo dodati s eyelinerom, a u ostatku makeup looka nude ili nježne pink nijanse lijepo će se složiti s ljubičastom na očima!

Predivne nijanse ljubičaste za novi makeup look pronađi u ovim paletama!

ljubičasto sjenilo | Autor: Douglas/Beauty Bay Douglas/Beauty Bay Dior, Couleurs Couture paleta sjenila za oči, (67,56 eur); Anastasia Beverly Hills, Norvina Pro Pigment Palette Vol. 5, (sad 65,40 eur); Too Faced, That's My Jam paleta sjenila za oči, (33,84 eur)

Možda vas zanima Nevidljivi tuš za oči - kako naglasiti pogled ovim softiciranim makeup trikom Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @kyliejenner

Komentari 0