Beauty
kosa

Zara ima novu kolekciju proizvoda za kosu, a svi su od danas dostupni za kupnju!

  • Nakon Glitter in Gold kolekcije, Zara je predstavila nove proizvode za kosu
  • Ukupno šest proizvoda za njegu i stiliziranje kose ponovno je nastalo u suradnji sa slavnim frizerom Guidom Palauom
  • Novi proizvodi iz Zarine Everyday Basics  linije za kosu od danas su dostupni na zara.com

Nakon uspješne suradnje s vizažisticom Diane Kendal 2021. na liniji makeup proizvoda, Zara je ponovno udružila snage sa slavnim frizerom Guidom Palauom, s kojim je poznati brend već surađivao na prvoj liniji proizvoda za kosu, Glitter in Gold pred kraj prošle godine, koju je Palau opisao kao "makeup za našu kosu".

Sad je predstavljena cjelokupna kolekcija pod imenom Everyday Basics, koja sadrži šest proizvoda osmišljenih za sve koji svojoj kosi na dnevnoj bazi žele dodatnu više dimenzije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana RS (@here_or_hair)

Savršeno uređena kosa najljepši je modni dodatak, a upravo novim proizvodima iz Zarine linije moći ćemo postići predivan izgled svoje kose.

Zara Hair Everyday Basics kolekcija | Autor: Zara Zara Foto: Zara, Zara hair suhi sprej za teksturiranje (12,95 eura)

Suhi sprej za teksturiranje, lak za kosu, mousse za volumen, balzam za kosu, aktivator kovrči i sprej za feniranje proizvodi su iz nove kolekcije koja spaja luksuzne formule s pristupačnim cijenama u proizvodima koji dolaze u efektnom pakiranju u vibrantnim bojama. 

Zara Hair Everyday Basics kolekcija | Autor: Zara Zara Foto: Zara, Zara Hair mousse za volumen (12,95 eura)

Suhi sprej za teksturiranje kose je multi-tasking proizvod koji stvara volumen koji se može nadograditi i naglašava prirodnu teksturu kose, a možemo ga koristiti i umjesto šampona za suho pranje kose. Mousse za volumen također koji pruža volumenizirani izgled, a daje joj i predivan sjaj, dok se sprej za feniranje može koristiti prije sušenja i ravnanja kose kako bismo ju zaštitili od topline i pružili joj blistavost.

Zara Hair Everyday Basics kolekcija | Autor: Zara Zara Foto: Zara, Zara hair sprej za feniranje i zaštitu od topline (12,95 eura)

Suha kosa bit će nahranjena uz balzam za kosu kao završni dodir u stiliziranju, dok će aktivator za kovrče stvoriti definirane i sjajne kovrče, a sprej za kosu svaki pramen zadržati na mjestu. Svi se Zara Hair proizvodi mogu koristiti zajedno u različitim kombinacijama za uvijek savršeni izgled naše frizure!

Zara Hair Everyday Basics kolekcija | Autor: Zara Zara Foto: Zara, Zara Hair lagani balzam za kosu (12,95 eura)

Najbolje pegle za kosu Možda vas zanima Najbolje pegle za kosu: koju izabrati za suhu kosu, koja je odlična za šiške, koja je globalno najbolja... Rubrika Beauty Beauty

Zara Hair Everyday Basics kolekcija | Autor: Zara Zara Foto: Zara, Zara Hair aktivator za kovrče (12,95 eura)

Guido Palau, koji je stvarao frizure na revijama za jesen/zimu 2024. velikih modnih kuća poput Prade, Proenze Schouler i Khaite poručio je kako uz ovih šest proizvoda i sami možemo stvoriti look baš kakav je bio prikazan i na modnoj pisti, jednostavan i prirodan.

Zara Hair Everyday Basics kolekcija | Autor: Zara Zara Foto: Zara, Zara Hair sprej za kosu (12,95 eura)

korekcija boje kose Možda vas zanima Moguće je 'popraviti' boju kose kad nismo zadovoljni rezultatom farbanja. Evo kako funkcionira korekcija boje kose Rubrika Beauty Beauty

 

Photo: Instagram @alessagabrielle

Komentari 0