Beauty

Zapetljana kosa koju je teško raščešljati? Rješenje se krije u ovim četkama za lako raščešljavanje!

  • Kosa sklona mršenju svakodnevni je problem mnogih žena čiji neposlušni pramenovi zahtijevaju strpljenje, ali i posebnu četku za raščešljavanje
  • Četke specijalizirane za raščešljavanje kose često se rade bez drške kako bi se izbjeglo nepotrebno čupanje, a imaju i posebno poredana vlakna koja olakšavaju raščešljavanje
  • Donosimo nekoliko modela hvaljenih četki za raščešljavanje koje mogu biti spas u njezi zapetljane kose

Zapetljana i 'tvrdoglava' kosa koja se ne da lako raščešljati čest je problem kod svih tipova kose, no beauty industrija i za to je našla rješenje u obliku praktičnih, posebno dizajniranih četki za raščešljavanje. 

četka za raščešljavanje | Autor: Instagram @noelle.brush Instagram @noelle.brush Foto: Instagram @noelle-brush. četka za raščešljavanje

Ovakve četke pomažu kod kose koja je sklona zamrsiti se i omogućuju lako oblikovanje bez neposlušnih vlasi te urednu frizuru. Često se rade i bez drške u ovalnom obliku kako bi sila kod češljanja bila slabija i tako se izbjeglo nepotrebno čupanje. Također, četke za raščešljavanje kose imaju i strateški smještene zupce ili čekinje koje zbog posebnog položaja efektivno raspetljavanju i najzamršeniju kosu.

četka za raščešljavanje | Autor: Instagram @tangleteezer Instagram @tangleteezer Foto: Instagram @tangleteezer. četka za raščešljavanje

 

Možda vas zanima Smijemo li ravnati kosu dok je još mokra? Ovu je lekciju u ljetnim mjesecima posebno dobro znati Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wet Brush (@thewetbrush)

U nastavku donosimo modele četki za raščešljavanje koje će raspetljati kosu u trenu!

Crave Naturals Glide-Thru četka za raščešljavanje

Jedna od najhvaljenijih četki za raščešljavanje, Crave Naturals Glide-Thru dostupna na Amazonu, ima više od 50 tisuća pozitivnih recenzija na toj stranici. Nježna četka može se kupiti po cijeni od 15,59 eura te svojim fleksibilnim zupcima raspetljava vlasi ustranu, umjesto prema dolje, kako bi ih što nježnije raščešljala bez bolnog potezanja. Može se koristiti na svim tipovima kose, kao i na mokroj i suhoj kosi, ovisno o preferenciji.

četka za raščešljavanje | Autor: Amazon Amazon Foto: Amazon. Crave Naturals Glide-Thru četka za raščešljavanje, (15,59 eur)

Tangle Teezer The Original četka za kosu

Četka za kosu Tangle Teezer The Original jedna je od najpoznatijih ovog tipa te nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu. Specijalno dizajnirane čekinje bezbolno raščešljavaju zamršenu kosu i masiraju vlasište te istodobno sprječavaju lomljenje kose i pucanje vrhova. Četku je potrebno koristiti nježno i polako kako bi se izbjeglo mehaničko oštećenje kose.

četka za raščešljavanje | Autor: Notino Notino Foto: Notino. Tangle Teezer The Original četka za raščešljavanje, (20,50 eur)

Wet Brush Liquid Fluidity Original Detangler

Wet Brush Original Detangler jedna je od prvih četki za raščešljavanje ovog tipa, a omogućuje lako i bezbolno raspetljavanje kose. Sadrži posebne Intelliflex® čekinje koje raspetljavaju kosu s 45% manje oštećenja i s 55% manje truda. Savršeno funkcionira na svim tipovima kose te umanjuje bol prilikom češljanja, a pomaže i pri sprječavanju ispucalih vrhova i lomljenja kose. Dovoljno je nježna za korištenje i na suhoj i na mokroj kosi.

četka za raščešljavanje | Autor: werbrush.com werbrush.com Foto: wetbrush.com. Wet Brush Liquid Fluidity Original Detangler četka za raščešljavanje, (11,01 eur)

Noelle Hair eko četka za raščešljavanje kose bez oštećivanja 

Ova četka praktičnog oblika idealna je za sve koji su neprestano u pokretu. Veličina četke dopušta nam da ju nosimo sa sobom gdje god idemo, a fleksibilne i čvrste iglice posebno su prilagođene raspetljavanju svih tipova kose bez oštećivanja. Dvostruki spiralni oblik baze omogućuje četki da odlično prianja uz tjeme i zahvati što veću površinu, istodobno pružajući laganu masažu vlasišta.

četka za raščešljavanje | Autor: noellebrush.com noellebrush.com Foto: noellebrush.com. Noelle Hair, eko četka za raščešljavanje kose bez oštećivanja, (10,90 eur)

Tangle Teezer Wet Detangler četka za sve tipove kose

Posebna Tangle Teezer Wet Detangler četka namijenjena je neukrotivoj kosi sklonoj kovrčanju te će u trenu raščešljati neposlušne pramenove. Jedinstvene čekinje ove četke ne lome i ne oštećuju kosu, već ju ostavljaju blistavo sjajnom i mekom na dodir. Čekinje lako klize niz vlakna kose, a ergonomska drška omogućuje ugodno držanje.

četka za raščešljavanje | Autor: Notino Notino Foto: Notino. Tangle Teezer, Wet Detangler četka za raščešljavanje, (16,20 eur)

Možda vas zanima Laneno plava osim što je prelijepa nijansa, zahtijeva i minimum truda. Super! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@hair

Komentari 0