Beauty

Zahvaljujući ovoj drogerijskoj CC kremi koža će ti blistati kao da si bila na skupom tretmanu lica

CC kreme, poznate kao kreme za korekciju boje, zvjezdana su alternativa puderu, posebno za svakoga tko želi izbjeći osjećaj teške šminke na koži lica ljeti, ali i tijekom cijele godine. Jednostavno rečeno, CC kreme nude prirodan izgled, poput druge kože, samo ljepše. Povrh toga, one pružaju dodatne prednosti njege kože. Lumene CC Color Correcting krema je savršen primjer ove vrste proizvoda. Kreirao ju je brend kojem je u fokusu njega kože, stoga je njegova formula brzo postala must-have brojnih beauty entuzijastica za one “no makeup” makeup dane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUMENE (@lumene)

Možda vas zanima U drogerije je stigla nova Maybelline maskara za nestvarni volumen i maksimalnu dužinu trepavica Rubrika Beauty Beauty

Lumene CC Color Correcting krema njeguje kožu i prekriva sve nepravilnosti

Kod nas je dostupna ekskluzivno u dm-u i stiže u 4 nijanse (a brend ih je kreirao 10 i možeš ih vidjeti ovdje) - Tan, Medium, Fair i Light. Sa zaštitnim faktorom 20, ovaj veganski proizvod kreirat će blistav ten, kao da si bila na luksuznom tretmanu lica. Lumene CC Color Correcting krema je lagana tekuća podloga srednjeg prekrivanja koja smanjuje crvenilo i pruža koži prirodno blistav ten. Veganska formula CC Color Correcting kreme prožeta je hidratantnom arktičkom izvorskom vodom koja hidratizira kožu i stvara zdrav sjaj kože. Tu je i nordijska borovnica, voće bogato antioksidansima, koje štiti kožu od slobodnih radikala koji ubrzavaju pojavu znakova starenja. Lagana tekstura Lumene CC Color Correcting kreme će, kada je ravnomjerno raspoređena, zagladiti sve one sitne nepravilnosti, prilagodit će se tonu kože i štitit će ju od štetnog djelovanja UVA/UVB zraka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUMENE (@lumene)

Možda vas zanima Još nisi isprobala serum s peptidima? Ovo je 8 najboljih koji će preobraziti kožu već nakon prvog nanošenja Rubrika Beauty Beauty

Kako koristiti Lumene CC kremu?

Tekuća formula ravnomjerno se raspoređuje i time smanjuje vidljivost svih diskoloracija i crvenilo, za trenutno ujednačen rezultat. Nanesi malu kap CC kreme na lice počevši od sredine, zatim blendaj formulu prema vanjskim dijelovima lica za besprijekoran završetak. Možeš ju nadograditi gdje god smatraš da ti je potrebno dodatno prekrivanje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUMENE (@lumene)

Kupci su prilično impresionirani ovom formulom. Prema jednoj recenziji, korisnica je istaknula da je njezino crvenilo nestalo čim je nanijela ovu kremu, a koža joj je ostala svilenkasto glatkog izgleda. Slično tome, drugi kupac u 50-ima s crvenilom i pjegama od sunca kaže da Lumene CC krema odlično prekriva sve nedostatke na njezinoj koži - bez da utone u njezine fine linije i bore tijekom dana. Treća obožavateljica je sažela svoje mišljenje i rekla da je ova CC krema ozbiljno čarobna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUMENE (@lumene)

Možda vas zanima Imaš vidljive pore u t-zoni? Ovih 10 favorita su najbolji puderi kojima ćeš ih prekriti u nekoliko poteza Rubrika Beauty Beauty

Lumene - Finski brend koji kreira jedinstvene proizvode

Svjetlo na sjeveru je kao nigdje drugdje. Nakon duge, mračne zime dolazi 24 sata dnevno intenzivnog ljetnog sunca. Lumene inovacije za njegu kože kombiniraju svjetlosno nabijene prirodne aktivne sastojke poput bobica, brezinog soka i brusnica koji u kombinaciji sa snagom znanosti našoj koži pružaju prirodni sjaj. Formule proizvoda su s jednom nogom u divljoj nordijskoj prirodi, a s drugom u laboratoriju gdje proučavaju sastojke kako bi nama pružili samo one visoke učinkovitosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUMENE (@lumene)

Za blistavu kožu u nekoliko sekundi, uz dodatne dugoročne prednosti kad se radi o njezi kože, nabavi ovu CC kremu koju ćeš nositi cijelo ljeto. Lumene CC krema dostupna je za kupovinu putem linka, a cijena joj je 17,25 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUMENE (@lumene)

Možda vas zanima Zbogom nadutosti i celulitu! Ovaj alat za limfnu drenažu postao je viralan, a mi smo mu našli duplić na Temuu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @annie.shr

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450