Beauty

U dm je stigao novi tekući puder koji savršeno matira, ali i hidrira kožu lica - košta samo 11,25 eura!

Imamo uzbudljive vijesti za one koji su stalno u potrazi za visokokvalitetnim makeup proizvodima koji neće u potpunosti isprazniti novčanik. U dm je upravo stigao novi puder koji će s lakoćom nadmašiti tvoja očekivanja - AURA Hydra Matte tekući puder. Ne radi se o uobičajenom puderu, on je posebno dizajniran za one koji žele postići mat finiš bez isušivanja kože, za razliku od većine mat pudera, koji s vremenom mogu uzrokovati suhoću i ljuštenje kuže. Umjesto toga, obećava da će hidratizirati lice tijekom cijelog dana, osiguravajući da izgleda svježe i blistavo, ali ne i masno.

 | Autor: Canva Canva Foto: Canva

Možda vas zanima Imaš vidljive pore u t-zoni? Ovih 10 favorita su najbolji puderi kojima ćeš ih prekriti u nekoliko poteza Rubrika Beauty Beauty

Jedinstvena hidratantna i matirajuća formula AURA Hydra Matte pudera

AURA Hydra Matte tekući puder ima jedinstvenu formulu koja hidratizira kožu tijekom cijelog dana. Ova je podloga kreirana od pažljivo odabranih sastojaka, što rezultira proizvodom koji se lako i ravnomjerno nanosi te matira kožu, a istovremeno pruža osjećaj svježine i hidratacije. Ova posebna mješavina ne samo da će prekriti sve nesavršenosti, već će i podržati zdravlje kože.

 | Autor: Canva Canva Foto: Canva

Pigmenti koji reflektiraju svjetlost i tekstura koja se može nadograditi

Ono što izdvaja AURA Hydra mat tekući puder od konkurencije su njegovi posebni pigmenti koji suptilno reflektiraju svjetlost, što koži pruža onaj poželjan, blistav sjaj. Osim toga, puder ima teksturu koja se lako može nadograditi pa nam to omogućuje podešavanje razine prekrivanja prema našim željama i potrebama, ovisno o danu. Sve ovo ga čini svestranim dodatkom našoj makeup torbici.

Možda vas zanima U drogerije je stigla nova Maybelline maskara za nestvarni volumen i maksimalnu dužinu trepavica Rubrika Beauty Beauty

Bez parabena i ulja

AURA Hydra Matte tekući puder također je dizajniran imajući na umu zdravlje naše kože te za razliku od mnogih pudera na tržištu, ne sadrži parabene, kao ni ulja koja mogu začepiti pore i dovesti do izbijanja prištića i akni. To ga čini idealnim izborom za osobe s osjetljivom kožom ili kožom sklonom aknama.

 | Autor: Foto: AURA

AURA Hydra Matte tekući puder sa svojim svojstvima hidratacije i matiranja, pigmentima koji reflektiraju svjetlost, teksturom koja se može nadograditi i formulom bez parabena i ulja, omogućuje nam postizanje savršene ravnoteže njege i prekrivanja za kožu lica. Uz to, dostupan je u 8 različitih nijansi i time zadovoljava potrebe relativno širokog raspon tonova kože. Za samo 11,25 €, ovaj puder pruža vrhunsku kvalitetu bez visoke cijene i dostupan nam je u svim dm drogerijama.

Možda vas zanima Stigao je i Super BB korektor koji savršeno nadopunjava kultnu BB kremu korejskog brenda Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @bybrookelle

Komentari 0