Beauty

Vrijeme je za trešnjice - na noktima. Sladak trend slavi najdraže nam voće, evo 9 ideja za manikuru

Vrijeme je za svijetle, razigrane, vesele manikure koje nam podižu raspoloženje, a slatke trešnjice kao najdraže nam proljetno voće (jedna čekamo da stignu!) dobar su izbor. Misle to i brojni nail artisti jer se u ovo doba godine pojavi puuuno ideja za manikure s uzorkom trešanja. 

Naravno, ovaj motiv možemo isfurati na bezbroj načina i u velikom rasponu tonova - da, trešnjice jesu crvene, ali ostatak nam je prepušten na volju.  Možemo ih nositi "solo", samo trešnje na bezbojnim noktima, ili kao diskretni naglasak na samo jednom prstu, ili se odlučiti za totalno maksimalistički dizajn s hrpom trešnjica i još k tome načinjenih od crvenih kristala! Svakom prema vlastitom ukusu i željama!

Savršene su ako želimo zabavan i sladak dizajn (ali ipak ne u Hello Kitty stilu) jer trešnje na noktima mogu izgledati i chic i "odraslo", posebno u kombinaciji s francuskom manikurom. Možda te inspirira neku od sljedećih devet dizajna... 

Roza francuska manikura i trešnjice

Ova slatka manikura kombinira najveće trendove 2023.: Barbie rozu, french manikuru i, ako želiš, ukrasne kamenčiće za 3D dojam. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bam_glam_nails

Cherry baby mix 'n' match

Sviđa nam se ova svijetla pomalo blijeda crvena boja (poput mesa lubenice) koja povezuje tri vrste manikure na ovim noktima, french, uzorak trešanja i potpuno obojeni nokat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

Sofisticirano i slatko u isto vrijeme

Ako si mislila da trešnje ne mogu izgledati chic ili sofisticirano, ovo je dokaz da mogu. Diskretna francuska manikura spojena je s trešnjicama na samo dva nokta, ostatak je minimalistički čist. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Townhouse (@mytownhouseuk)

I srca i trešnjice

Ova četvrtasta manikura spojila je dva draga nam motiva, srca i trešnje pa su nastale trešnjice u obliku srdašaca. I još ova svilenkasto roza boja u podlozi... Sanjivo. Intenzivnije ružičasta naglašava french.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Baby blue francuska manikura s trešnjama

Glazirani nokti ovom su manikurom dobili proljetni update, ne samo zahvaljujući trešnjama nego i kromatskim noktima koji su također jedan od proljetnih trendova. Ovaj je dizajn spojio sve!

Kratki i pastelni, naravno s trešnjama 

Sviđa nam se opuštenost kojima zrače ovi kratki nokti. Totalno sređeni, a opet ne previše pretencioznog dizajna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sophie floyd (@sophfloyd)

3D ili trešnje od "dragog kamenja" 

Tko je prema naslovu zaključio da je ovdje riječ o kakvom kičastom dizajnu, ova manikura će mu dokazati da je bio u krivu (kao nama, na primjer). Evo kako i kamenčići mogu biti vrlo nosivi kad ih nema previše. Baš slatko. 

Kratki i slatki cherry nokti

Neka bude jednostavno, s nude podlogom kako bi se istaknuo cherry dizajn, a ostatak noktiju začini nježnom pastelnom bojom. 

Puuuuno trešnjica

Besramno drski, bogati, trešnjasti... trešnjice na kvadrat nokti. Sviđa nam se i ovaj bogati dizajn!

 

 

Photo: Instagram@betina_goldstein

Komentari 0