Beauty

Victoria Beckham upravo je lansirala svoj novi proizvod uz koji double cleansing nije nikada bio jednostavniji

  • Tijekom posljednjih pet godina koliko je proletjelo otkako je predstavila vlastiti beauty brend, Victoria Beckham uspjela je izgraditi impresivno beauty carstvo
  • Nakon izvrsne hidratantne kreme i makeup proizvoda koji su oduševili sve koji su ih isprobali, vratila se njezi kože i lansirala svoj prvi čistač za lice
  • Točnije, lansirala je 'Daily Cleansing Protocol', set od dva proizvoda za double cleansing rutinu

Otkako je 2019. lansirala svoje prve kozmetičke proizvode, Victoria Beckham je uspjela izgraditi impresivno beauty carstvo. Njezina hidratantna krema koju je razvila u suradnji s Augustinusom Baderom bila je samo početak, uslijedio je asortiman makeup proizvoda koji su se pokazali i više nego fantastični, a danas, nakon što se tijekom proteklih pet godina etablirala u jedno od vodećih imena u svijetu vrhunske kozmetike, vratila se njezi kože, i to s proizvodom iz onog najdosadnijeg, ali ništa manje važnog dijela beauty rutine.

U pitanju je njezin prvi čistač za lice kojeg je razvila u suradnji s poznatom estetičarkom Melanie Grant, a ovaj inovativni proizvod koji je u prodaju stigao u paketu s paprenom cijenom od ravno 100 funti iliti 117 eura, mogao bi zauvijek promijeniti sve popularniju rutinu double celansinga iliti dvostrukog čišćenja. 

Trend je to koji je u značajnom porastu proteklih godina, budući da se pokazao kao nezaobilazan korak na putu do beprijekornog tena zdravog sjaja, a double cleansing rutina sastoji se, kako joj i samo ime kaže, od dva koraka. U onom prvom, šminku i nečistoće s kože uklanja se ili bolje rečeno otapa korištenjem uljnog sredstva za čišćenje, a nakon čega slijedi korištenje sredstva za čišćenje na bazi vode.

Možda vas zanima Victoria Beckham kune su u ovu beauty rutinu za blistavu kožu, a sastoji se od samo 4 koraka Rubrika Beauty Beauty

Budući da pronalazak ne jednog, već dva sredstva za čišćenje koja će savršeno odgovarati potrebama i tipu naše kože nije nimalo lak zadatak, Victorijin 'Daily Cleansing Protocol' mnogima će skratiti muke i uštedjeti dragocjeno vrijeme. Opisan kao moderan tretman dubinskog čišćenja, set od dva proizvoda za njegu kože stvoren je za održavanje njezinog zdravog i blistavog izgleda, a sudeći prema oduševljenju brojnih beauty entuzijasta njezinim dosadašnjim asortimanom, nemamo razloga sumnjati da će i ovaj novitet svijet oduševiti kvalitetom i rezultatima.

Dnevni uljni čistač prvi je korak u dvostrukoj rutini čišćenja. Hranjiva formula osmišljena je kako bi uklonila make-up, SPF i nečistoće  pomoću mješavine hidratantnih ulja - maslinovog, rižinih mekinja, avokada i fermentiranog ulja sjemenki zelenog čaja.

 | Autor: Victoria Beckham Beauty Victoria Beckham Beauty Foto: Victoria Beckham Beauty, The Daily Cleansing Protocol (130 eura)

Dnevni gel za čišćenje s mliječnom kiselinom drugi je korak u dvostrukoj rutini čišćenja i sredstvo idealno za uvođenje kiseline za eksfolijaciju u beauty rutinu. Napravljen je od mliječne kiseline, nešto nježnije kiseline koja će oljuštiti mrtve stanice kože i istovremeno ostaviti kožu hidratiziranom, a dodatak cvjetne vodice i ovlaživača poznatog kao izomerat saharida, ovo sredstvo za čišćenje zaslužno je za blistavost kože, ali i njezinu intenzivnu hidrataciju i zadržanje vlage i nakon čišćenja lica. 

dvostruko čišćenje lica Možda vas zanima Dvostruko čišćenje lica iznimno je važno, donosimo i prijedloge proizvoda za svaki korak Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @victoriabeckham

Komentari 0