Beauty
Cindy Crawford je s 55 iznova snimila reklamu za Pepsi koja ju je proslavila

Uz razdjeljak u stilu Cindy Crawford kosa će biti glamurozna kao u supermodela. Kako ga napraviti?

  • Razmišljaš o novoj frizuri za nadolazeće blagdane? 
  • Možda je vrijeme za nešto što je sada jako u trendu – razdjeljak u stilu supermodela
  • Otkrit ćemo ti kakva je to frizura te kako je sama možeš stilizirati 

Svi volimo au naturel, 'upravo sam se probudila' kosu. (Osobito kada si se doista probudila takva i možeš uštedjeti vrijeme i trud na oblikovanju.) Ali, kada doista želiš privući poglede, vrijeme je da isprobaš razdjeljak supermodela. Razmisli o dubokom razdjeljku na strani s mega volumenom, puno tijela i mekim valovima u kosi za taj fantastičan ugođaj. Muze su supermodeli 90-ih, naravno.

frizura Meghan Markle Možda vas zanima 6 frizura koje Meghan Markle najviše voli nositi, a lako ih je i napraviti! Rubrika Beauty Beauty

Razdjeljak supermodela je u trendu jer je ultimativno seksi, živahan i svi vole volumen. Cindy Crawford i Claudia Schiffer imale su klasičnu kosu s razdjeljkom sa strane iz 90-ih. Voluminozna i lepršava je način na koji bi se mogao opisati ovaj izgled kose.

Gdje se može vidjeti ova frizura

Ovaj izgled vratio se u posljednjih nekoliko godina. Ovaj stil pokazuje da si ponosna na svoj izgled i da ulažeš trud. Platforme kao što su TikTok i Instagram imaju puno talenta za stvaranje videa o tome kako stvoriti ovaj izgled, što je uzrokovalo skok u trendu. 

Kome odgovara razdjeljak u stilu supermodela

Jedna od najboljih stvari kod frizure supermodela je to što ovu frizuru može nositi gotovo svatko. Naime, zbog načina na koji volumen pada oko lica, prikladan je za sve oblike lica. Ova frizura najbolje pristaje nekome s dosta kose s blagim valovima. Nekome s izuzetno tankom kosom bit će teško postići potpuni učinak. Ako imaš pristup ekstenzijama, možeš se igrati s njima i postići više volumena.

Ova frizura ne funkcionira za osobe sa slabim linijama kose sprijeda i na rubovima.

Kako kreirati razdjeljak supermodela

1. korak

Započni ovu frizuru sredstvom poput Rene Furterer STYLE Sculpting Mousse, nanoseći je na vlažnu kosu od korijena do vrhova.

2. korak 

Koristeći okruglu četku od 2 cm počni sušiti kosu, navlačeći kosu na četku. Počni od vrha glave i sa strane (to je mjesto gdje je najveća razina volumena). Nakon što osušiš dio, valjkom ili prstima namotaj kosu na samu sebe i postavi na mjesto.

3. korak

Kada sušenje završi, spusti svaki dio jedan po jedan i nanesi sprej poput Rene Furterer STYLE Finishing Spray.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

4. korak

“Nakon nanošenja laka za kosu nanesi sprej poput Rene Furterer STYLE Texture Spray i fokusiraj nanošenje na korijene. Potom upotrijebi figaro od 2,5 cm da ponovno ukovrčaš dio, a zatim ga ponovo postavi da se 'ohladi'. To osigurava da će stil i volumen trajati cijeli dan.

5. korak

Radeći od dna prema vrhu glave, spusti svaki dio prema dolje jedan po jedan i iščetkaj set četkom od veprove dlake. Nakon što si nježno iščetkala kosu (izbjegavajući korijen kako ne bi izgubila volumen), češljem sa širokim zupcima počešljaj set unatrag kako bi dobila još više volumena.

6. korak 

Završi sa sprejom poput Rene Furterer STYLE sprejom za završnu obradu i malo Rene Furterer STYLE Shine Mist kako bi stvorila sjajan izgled supermodela iz 90-ih. 

Možda vas zanima Raskošna, topla i beskrajno zavodljiva, čokoladno smeđa je boja kose ove jeseni! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Pepsi/pr

Komentari 0