Beauty
frizura Meghan Markle

6 frizura koje Meghan Markle najviše voli nositi, a lako ih je i napraviti!

  • Meghan Markle ne griješi u svojim modnim i beauty odabirima, a njeni su stylinzi dovedeni do savršenstva
  • Pomno pazi i na odabir frizure, a nekoliko stilova posebno voli nositi
  • U njih se ubrajaju većinom klasične frizure poput voluminoznih valova ili chignon punđe

Meghan Markle uvijek je u sofisticiranim i elegantnim modnim izdanjima, koje nadopunjuje odličnim modnim dodacima, ali i predivnim beauty lookovima. Iako gotovo uvijek nosi blagi i jedva primjetan makeup, koji naglašava njenu prirodnu ljepotu, do izražaja svakako dolaze njene uvijek pomno birane frizure. Obožava nositi raspuštenu kosu stiliziranu u raskošne valove ili potpuno ravnu, a često voli i podići kosu u zanimljive i chic punđe ili konjski rep koji joj jednako dobro stoje. 

Meghan Markle | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Meghan Markle

Osim na brojnim službenim pojavljivanjima na kojima je često bila u društvu princa Harryja dok su još bili aktivni članovi kraljevske obitelji, Meghan je i nakon 'odvajanja' od kraljevske obitelji na humanitarnim događanjima i medijskim pojavljivanjima uvijek u svojim prepoznatljivim elegantnim izdanjima.

Meghan voli nositi prilično jednostavne stilove frizura, koji se lako mogu rekreirati i kod kuće te biti prava inspiracija za sljedeći elegantan beauty look!

Možda vas zanima Raskošna, topla i beskrajno zavodljiva, čokoladno smeđa je boja kose ove jeseni! Rubrika Beauty Beauty

1. Raskošni valovi

Ovo je zasigurno jedna od frizura koja bi se mogla nazvati zaštitnim znakom Meghan Markle. Voluminozni i savršeno oblikovani valovi savršeno pristaju svakoj prigodi, što se moglo vidjeti na Meghaninim službenim pojavljivanjima kroz godine. Ovakva jednostavna, ali zanosna i elegantna frizura lako se može postići uz figaro i sprej za teksturiranje kose!

2. Savršeno glatka i sjajna ravna kosa

Ravna kosa u potpunoj je suprotnosti s fluidnom frizurom valova, no nije ništa manje elegantna. Kosu Meghan Markle stiliziranu u savršeno ravnu, glatku i sjajnu frizuru imali smo prilike vidjeti u nekoliko navrata, kao što je to primjerice bio slučaj 2020., na glazbenom festivalu Mountbatten. Za postizanje savršeno ravne i sjajne kose, nakon stiliziranja peglom ili sušilom za kosu, potrebno je nanijeti ulje za podizanje sjaja i sprječavanje kovrčanja pojedinih neposlušnih pramenova.

frizura Meghan Markle | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Meghan Markle

3. Chic chignon punđa

Niska, elegantna punđa dobila je vodeće mjesto među omiljenim frizurama Meghan Markle, nedugo nakon što je postala dijelom britanske kraljevske obitelji pa je tako ovu frizuru nosila i na svojem vjenčanju s princom Harryjem. Razdjeljak po sredini i nekoliko pramenova da uokvire lice te ostatak kose skupljen u jednostavnu, nisku punđu savršen je način za stvaranje predivne chignon punđe.

frizura Meghan Markle | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Meghan Markle

4. Zalizana, uglađena punđa

U drugoj verziji frizure punđe, Meghan Markle voli nositi i ekstra uglađenu frizuru zalizane punđe, a ovu je frizuru Meghan nosila u Irskoj, Maroku i Londonu. Za ovu čvrsto zalizanu i pomalo strogu, ali i sofisticiranu frizuru potreban je izrazito čvrst gel ili krema kako bi sva kosu bila zadržana na svojem mjestu.

frizura Meghan Markle | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Meghan Markle

5. Elegantan, ali casual konjski rep

Uz punđu, još jedna frizura sa skupljenom kosom  koju Meghan voli nositi je i visoki ili niski konjski rep. Njena duga i zdrava kosa došla je do izražaja u ovoj jednostavnoj frizuri koju je vrlo lako napraviti, što smo imali priliku vidjeti i na ovogodišnjem eventu Invictus Games. 

frizura Meghan Markle | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram Meghan Markle

6. Razbarušena punđa

Istodobno glam, ali i casual punđa čest je izbor Meghan Markle za brojne prigode. Visoko podignuta punđa s pramenovima koji vire te opušteno skupljenom kosom na kruni glave odlično će se uklopiti i u svečanije i u više opuštenije modne kombinacije.

Možda vas zanima Još malo i stiže serija koju snimaju Harry i Meghan, evo što znamo dosad o njoj Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0