Stars
Meghan Markle

Prirodan make up koji ne skriva pjegice i borice: Meghan Markle na naslovnici 'The Cuta'

  • Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle, na naslovnici je priloga 'The Cut'
  • 'Meghan od Montecita' stoji u naslovu intervjua u kojem je Meghan progovorila o svojem novom životu s princem Harryjem i njihovom djecom u Kaliforniji
  • Meghanin look na naslovnici je minimalistički, ali elegantno stiliziran profinjenim make upom i modnim odabirom haljine i modnih dodataka

Meghan Markle, zajedno s repericom Megan Thee Stallion, nalazi se na naslovnici jesenskog izdanja priloga magazina New York,  The Cut. Vojvotkinja je na naslovnici osvanula u tek nježno retuširanom izdanju. Elegantan i minimalistički styling i jednostavna frizura još su više naglasili prirodnost njenog lica, na kojem se lagano naziru sitne bore i pjegice. 

Meghan na naslovnici nosi raskošnu crno-bijelu haljinu iz resort 2023. kolekcije Tory Burch, koja je vidljiva u cijelosti na drugim fotografijama. Haljinu s crnim gornjim dijelom bez rukava i s visokim ovratnikom, Meghan nosi uz efektne smaragdno zelene naušnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cut (@thecut)

"Za naše jesensko izdanje, vojvotkinja je razgovarala s Allison P. Davis o svojem novom životu u Montecitu: iza sebe je ostavila Tvrtku; Harry je u Santa Barbari pronašao polo tim; Archie i Lilibet su odlično. Sa svojim novim podcastom, Archetypes, Meghan je spremna za svoj sljedeći čin: "Kad mediji oko tebe oblikuju priču, jako je lijepo kad imaš priliku sam ispričati vlastitu priču", stoji u opisu fotografije s naslovnice na kojoj je Meghan.

 | Autor: Tory Burch Tory Burch Haljina Tory Burch koju je Meghan nosila na snimanju za The Cut

Izbor vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle i reperice Meghan Thee Stallion za rujansku naslovnicu The Cuta, iz časopisa su objasnili ovako: "Tražimo one koji u javnom prostoru upotrebljavaju svoju moć na način koji je namjeran i smislen. Naš časopis mjesto je za čitatelje na kojem se mogu pronaći i čuti žene kako pričaju istinu o sebi, ljude koji idu protiv struje, koji su čvrsto odabrali živjeti u svojoj istini bez obzira na posljedice".

Možda vas zanima Kim Kardashian i Meghan Markle koriste isti proizvod koji čudesno zaglađuje kožu lica Rubrika Beauty Beauty

"Meghan i Megan obje su snažne i ranjive i plemenite svaka na svoj način i pokušavaju pronaći uspjeh pod vlastitim uvjetima", rekla je Linsday Peoples, urednica The Cuta.

U intimnom intervjuu Meghan je progovorila o novom životu u Kaliforniji, svojoj djeci, Archieju i Lilibet, kako se nosi s pritiskom te o svojim ambicioznim planovima za svoj novi podcast Archetypes i organizaciju Archewell, kojom upravlja zajedno princem Harryjem. Meghan je u intervjuu predstavljena kao žena, majka, supruga, kći i ljudsko biće - prava osoba koja je često bila suočena s javnim kritikama, ali i rasističkim uvredama.

meghan markle Možda vas zanima Meghan Markle je isfurala najupečatljiviju košulju, a mi smo pronašli najbolje high street verzije! Rubrika Moda Moda
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0