Beauty

U znaku srca: 7 beauty sitnica koje danas možeš pokloniti sama sebi (ili frendici)

  • Dan zaljubljenih znači da ne možeš ljubiti i sebe i razmaziti se poklonom
  • Znak ljubavi, u obliku srca, ruže ili crvene boje dominira beauty proizvodima
  • 7 proizvoda za savršeno provedeno Valentinovo!
Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

Znamo da je Dan zaljubljenih, no voljeti samu sebe možeš iznova i svaki dan. Uostalom, zašto sebe i/ili najbolju prijateljicu ne bi nagradila nekim super poklonom? Dekorativna kozmetika uvijek prolazi kada su pokloni u pitanju. Znaju to i kreativni odjeli prestižnih beauty brendova koji povodom Valentinova izbacuju ili mini kolekcije ili specijalna izdanja svojih popularnih proizvoda.

Lancome Monsieur maskara, 235 kn

Brend Lancome majstor je po pitanju marketinga, pa zato nije čudo da znaju kako određeni proizvodi u lijepom posebnom pakiranju nađu put do kupaca. Svoje su popularne maskare već nekoliko puta "obukli" u preslatka dizajnerska izdanja (sjeti se samo preslatkih crteža očiju s potpisom Albera Elbaza na pakiranju Hypnose masakra). Tako je ovog puta maskara Monsieur dobila iscrtana srca na pakiranju, za super zaljubljeni pogled!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Rihanna Stunna tekući ruž, 189 kn, Harvey Nichols

I Rihannin brend Fenty Beauty je u zaljubljenoj veljači izbacio posebnu kolekciju proizvoda. Naglasak je stavljen na slavni Stunna tekući ruž koji je u veljači dobio ne jednu, nego čak tri nove nijanse. Fenty Stunna je zapravo "boja za usne" prepoznatljiva po svom intenzivnom sjaju i teškom pigmentu, a nove tri boje Unlocked (pink), Untouched (koraljna) i Undefeated (ljubičasta) već su stavljene na listu čekanja.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima 5 kućanskih poslova uz ove ćeš trikove obaviti neočekivano brzo Rubrika Life&style Life&style

Douglas maska za usne, 19.99 kn

Povodom Valentinova uvijek moramo imati spremne - usne! Nikad ne znaš koga ćeš imati prilike poljubiti... Šalu na stranu! Ti si samostalna žena kojoj je važno imati njegovane usne koje će odgovarati ostatku njegovane vanjštine. Douglas ima fantastičnu masku za usne koja je vrlo funkcionalna. Samo 5 minuta nošenja ove maske je dosta da tvoje usne izgledaju neodoljivo!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Diptyque Eau Rose toaletna voda, 440 kn, Modus Design shop

Za sve ljubiteljice neodoljivog mirisa ruže, parfemska voda Diptyque Eau Rose je idealna. Diptyque parfemi su i inače poznati po svojoj dugotrajnosti, pa je dosta svega nekoliko kapljica kako bi mirisala čarobno. Zamisli da možeš uroniti u kadu puno ružinih latica nakon napornog dana. Baš takav osjećaj ćeš imati nošenjem ovog parfema kroz koji se izmjenjuju cvjetne i voćne mirisne note.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

ruža Možda vas zanima Ususret Valentinovu: što govori boja ruže koju ti je poklonio? Rubrika Life&style Life&style

Givenchy Interdit ruž, 210 kn

Posebna Givenchy povodom Valentinova se sastoji od dvije nijanse ruža - pink i vatreno crvene. Naravno, odabrali smo žarko crvenu koja je prava boja ljubavi i savršeni poklon samoj sebi. Pakiranje je također u znaku Dana zaljubljenih - na kutijici je naslikano srce s natpisom Love. Ruž ostavlja nježni satenski osjećaj na usnama, koji je poput druge kože. Također, jedan sloj ruža je već vrlo intenzivan, dok čak dva sloja ruža nijanse Interdit će te učiniti neponovljivom zavodnicom.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Make up Revolution Angel Heart highlighter, 58.99 kn, Pink Panda

Brend Make up Revolution poznat je po maštovitim pakiranjima, pa nas je ova posebna edicija nježnih highlightera doista oduševila. Highlighter u obliku srca sadrži 5 različitih nijansi za lice, tijelo ili oči - za sanjiv, romantičan izgled. Vrlo je pigmentiran, postojan, lak za nanos, a nijanse možeš koristiti samostalno ili ih pomiješati.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Make up Revolution kist za konturiranje, 58.99 kn, Pink Panda

Još jedan slatkiš iz tvornice Make up Revolution, kao stvoren za blagdan zaljubljenih. Ovaj preslatki kist za blendanje i konturiranje lica je dobrodošla spravica svakog džepa. Oblik srca, crvena boja i zaobljena nježna dlaka malog kistića će se uklopiti u sadržaj svake toaletne torbice. I naravno, svaki dan te podsjećati da ljubav slaviš neprestano.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

Photo: Instagram @desi perkins
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RosaF1

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko ... prikaži još!